• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
:nazar:|KK Nick & İsim|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Başlangıç Kilo|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Son Durum|Yaşadığı Şehir
1|sevda__ |26|- |? Nisan| | ? |-|-|Samsun
2|cileq27 |27|- |4 Nisan| | ? |-|-|Antalya
3|beralku |31| -|10 Nisan| | ? |-|kan değeri 2932|Erzurum
4|nurhanpeyman |28|- |3 Nisan| | ? |-|-|İstanbul
5|..ELCHIN.. |26|- |11 Nisan| | ? |-|-|Amasya
6|taf |-|- |? Nisan| | ? |-|-|-
7|gamzelim.66 |25|- |2 Nisan| | ? |-|-|Gebze
8|mmavilimm |-|- |10 Nisan| | ? |-|-|-
9|sanss |-|- | 4 Nisan| | ? |-|-|-
10|tmyomr |22|- | ? Nisan| | ? |-|-|-

kızlar beğenirseniz artık devamını getirirsiniz. rabbim hepinizin bebişlerini kucağına almayı nasip etsin. belki ay sonunda benide eklersiniz listeye. :1::1::1:

Pardon 4 nisan olucakmış adet döngümü girmeden hesaplamışım

gunaydin herkese bende 25 yasindayim bakude yasiyorum.Allah in izniyle ilk bebegim olucak.bisey sorucam doktor utlrason icin erken dedi kese ne zam gorunmeye basladi sizde daha 5 hafta olmadi benim ki
bide bende sol tarafimda agri da oluyo kist yada enfeksiyon yok baktirdim sizde durumlar nasil

Son düzenleme:
gunaydin herkese bende 25 yasindayim bakude yasiyorum.Allah in izniyle ilk bebegim olucak.bisey sorucam doktor utlrason icin erken dedi kese ne zam gorunmeye basladi sizde daha 5 hafta olmadi benim ki
bide bende sol tarafimda agri da oluyo kist yada enfeksiyon yok baktirdim sizde durumlar nasil

Günaydın canım hayırlı olsun bebişin Bende de gaz sancısı gibi oluyo sanırım gaz birikmesinden dolayı kanaman olmadıkça bi problem yok sanırırm Salı günü doktora gittim küçücük bi yuvarlak gözüktü ama çok küçük olduğu için cumartesi gününe randevu verdi Sanırım 5 haftalıkken anlaşılıyomuş Bunun haricinde bende sadece göğüslerimde dolgunluk ve hassasiyet var Birde çok uykum geliyor İştahım fazlaydı ama azalmaya başladı Mide bulantım başlamadı henüz Minik meleklerimizi Allah korusun Senin başladı mı bulantıların

ayni durumlar bende de var ama bulanti yok daha cok fazla midem kaziniyo ac gibiyim ama cokda bisey yiyemiyorum,gogus agrisi ve uykuda var.banada 15 ine gun verdi folik asit ve ayri bir vitamin daha verdi.insallah saglikla kucagimiza aliriz canim.kalp atislarini duysam biraz rahatliyicam

ayni durumlar bende de var ama bulanti yok daha cok fazla midem kaziniyo ac gibiyim ama cokda bisey yiyemiyorum,gogus agrisi ve uykuda var.banada 15 ine gun verdi folik asit ve ayri bir vitamin daha verdi.insallah saglikla kucagimiza aliriz canim.kalp atislarini duysam biraz rahatliyicam

İnşallah canım yaa korkuyorum bana kalsa her gün doktora gidicem iyi mi diye Meleğim bize süpriz yaptı hazırlıksız yakalandım onun için endişeliyim açıkcası Mide kazınması bende de oluyor Folik asit alıyorum bende günde 1 tane başka bişey kullanmıyorum

İnşallah canım yaa korkuyorum bana kalsa her gün doktora gidicem iyi mi diye Meleğim bize süpriz yaptı hazırlıksız yakalandım onun için endişeliyim açıkcası Mide kazınması bende de oluyor Folik asit alıyorum bende günde 1 tane başka bişey kullanmıyorum

endiselenme canim hep iyi seyler dusun rahat ol bende oyle olmaya calisiyorum.ya ben bu gebelik cizelgesini yapamiyorum galiba herseyi yapiyorum kaydediyorum ama cikmiyo nasil yaptin sen

endiselenme canim hep iyi seyler dusun rahat ol bende oyle olmaya calisiyorum.ya ben bu gebelik cizelgesini yapamiyorum galiba herseyi yapiyorum kaydediyorum ama cikmiyo nasil yaptin sen

önceki sayfalarda bi arkadaş yazmış ayrıntılı oradan bakarak yaptım profil düzenle bölümünde çizelge var yaptıktan sonra url şeklini kopyalayıp oraya yapıştır canım ben birazdan gelirim görüşürüz

günaydın nisan anneleriiiiiiiiiiiii aynı şekilde bana da sadece folbiol verdi yani folik asit günde bi tane kullanıyorum başka bişey vermedi ayrıca benim de 15 inde randevum var daha çok küçükmüş tekrar bakacak kalp atışları ne zaman duyulur ki bildiğim kadarıyla daha erken 15inde sanmıyorum duyulucağını

günaydın nisan anneleriiiiiiiiiiiii aynı şekilde bana da sadece folbiol verdi yani folik asit günde bi tane kullanıyorum başka bişey vermedi ayrıca benim de 15 inde randevum var daha çok küçükmüş tekrar bakacak kalp atışları ne zaman duyulur ki bildiğim kadarıyla daha erken 15inde sanmıyorum duyulucağını
gunaydin..kalp atislari 7. haftdan sonra beliniyor sanirim.ben kontrol icin gun aldim canim.

günaydın arkadaşlar benim son adet tarihi 1 temmuz beklenen dt 6 nisan güncelleme yapan arkadaşım benide düzeltirsen sevinirim
dr.bana folbiol u gebe kalmadan 3 ay önceden verdi hala kullanıyorum

:nazar:|KK Nick & İsim|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Başlangıç Kilo|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Son Durum|Yaşadığı Şehir
2|cileq27 |27|- |? Nisan| | ? |-|-|Antalya
6|taf |-|- |? Nisan| | ? |-|-|-
7|gamzelim.66 |25|- |2 Nisan| | ? |-|-|Gebze
10|tmyomr |22|- | 6 Nisan| | ? |-|-|-istanbul

düzelttim sanırım

Son düzenleme:
bu liste ilk sayfada olsa daha rahat bulur herkes ordan güncellense , ben beceremıyorum
acayıp halsiz hissedıyorumm kendimi mide bulantısı hafif vardıd akşam 5, haftada bile duyuluyomuş kalp atışları aslında ama kızımda 7. haftada duymuştum

slm kızlar bende 19 Nisan 2011 annesiyim kuzucuğum yanımda Nisan annesi olmak çok güzel burdaki arkadaşlıklarda öyle yüzyüze görüştüğümüz telefonlaştığımız dostluklar kurduk gerçekten bu süreçte hepsi çok önemli çok sağlıklı gebelik geçirirsiniz inş. sağlıcakla yavrularınıza kavuşmanız dileğiyle sorularınız olursa buralardayız hep :62:

2|cileq27 |27|- |? Nisan| | ? |-|-|Antalya
6|Taf|28|4 Temmuz |9 Nisan| | 57 |-|-|Ankara
7|gamzelim.66 |25|- |? Nisan| | ? |-|-|Gebze
10|tmyomr |22|- | ? Nisan| | ? |-|-|-

tabloya kendimi ekledim inşallah sonu hayırlı olur:nazar: :97:

Son düzenleme: