• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

güzel dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederiz:16: sürekli bişeylerin yerini değiştiriyoruz biz de odada. bakalım doğuma kadar kaç farklı şekle giricek. dün de eşim duvar stickerları almış heryere yapıştırdı, pek beğenmedim ama şevki kırılmasın die bişey diyemedim artık

Esperanzacım çoook güzel olmuş odanız güle güle kullanın bizimkisi de yarın geliyor çok heyecanlıyım... bizimkinin fiyatı çok uçuk oldu ama. tüm textil aksesuar ve emzirme koltuğuyla 3850ye aldık. halı bulamadım ama halıyı nerden aldın esperanza? çocuk odası halısı mı?

Esperanzacım çoook güzel olmuş odanız güle güle kullanın bizimkisi de yarın geliyor çok heyecanlıyım... bizimkinin fiyatı çok uçuk oldu ama. tüm textil aksesuar ve emzirme koltuğuyla 3850ye aldık. halı bulamadım ama halıyı nerden aldın esperanza? çocuk odası halısı mı?

teşekkür ederim cnm.. bizim uyku setimiz ve cibinliğimiz annemin hediyesi, funnababy. oda takımının renklerine çok uydu uyku setimizin rengi. sade olsun istedik. perdeyi henüz yapmadık. doğumdan sonra mevlütten önce perdesini yapmaya karar verdik. emzirme koltuğumuz bu hafta geliyor inşallah. avizemiz de öyle. bunların dışında eksiğimiz kalmadı. halımızı royal halıdan aldım çocuk odası halısı değil ama deseni bana uyumlu geldi odamızla..

Son düzenleme:
çok güzel bir fiyat. tekrardan güle güle kullanın. biz 2800 e aldık. sanırım az biraz kazıklandık. ilk dükkandan alırsan olacağı bu:S neyse sağlık olsun..

saol cnm. ben bu tarz takımlara bir çok yerde baktım. en uygun fiyatı hellobabyde buldm ve bulur bulmaz hemen aldık. şimdilik çok memnunum.

kızlar cantasını hazırlayanlar var mı ne koydular ıcıne bende artık yavastan hazırlayayım dıyorum ne olur ne olmaz

Kuzumuzun dönencesi geldiii :17::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

Eklentiler

• $Bulutlardaki Tvaşancıklar.webp
    $Bulutlardaki Tvaşancıklar.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 42
sonunda avize ve birkaç ıvır zıvır dışındaki hazırlıklarımız tamamlandı. kıyafetlerin bir kısmı, anakucağımız ve kangurumuz kayınvalidemlerde, henüz eve getirmedik. geldiğinde onları da çeker koyarım inşallah. zıbın takımları, hastane çıkışları ve benim geceliklerim de hastane çantalarımıza yerleşti bile..
Eki Görüntüle 322601 Eki Görüntüle 322602 park yatağımız
Eki Görüntüle 322603
Eki Görüntüle 322604 Eki Görüntüle 322605
Eki Görüntüle 322606

bebişin çeyzi çok güzel olmuş güzel günlerde kullansın canımm

kızlar cantasını hazırlayanlar var mı ne koydular ıcıne bende artık yavastan hazırlayayım dıyorum ne olur ne olmaz

ben bunu 10 gün önce ana sayfamızda paylşmıştım canım aynen kopyalıyorum:
benim koyduklarım:

bebiş için;

10 lu hastane çıkışı
5 li hastane çıkışı
1 pijama takımı
zıbın
örgü yelek
patik eldiven
biberon emzik,emzik kabı
kuru mendil pamuklu,ağız mendili
1 no bebk bezi yenidoğan ıslak mendili
pişik kremi
polar battaniye

benim için;
pijama takımı sabahlık
gecelik takımı
terlik
çorap
emzirme sütyeni
lohusa külotu
4 adet külot
kirli torbası
peçete
hasta bezi,ped
göğüs pedi
lohusa tacı
toka ,küçük ayna ve sürme
bi de muayene olduğumuz dosyayıda unutmayalım annişler.:49::49::49:

ben bunu 10 gün önce ana sayfamızda paylşmıştım canım aynen kopyalıyorum:
benim koyduklarım:

bebiş için;

10 lu hastane çıkışı
5 li hastane çıkışı
1 pijama takımı
zıbın
örgü yelek
patik eldiven
biberon emzik,emzik kabı
kuru mendil pamuklu,ağız mendili
1 no bebk bezi yenidoğan ıslak mendili
pişik kremi
polar battaniye

benim için;
pijama takımı sabahlık
gecelik takımı
terlik
çorap
emzirme sütyeni
lohusa külotu
4 adet külot
kirli torbası
peçete
hasta bezi,ped
göğüs pedi
lohusa tacı
toka ,küçük ayna ve sürme
bi de muayene olduğumuz dosyayıda unutmayalım annişler.:49::49::49:

ben yanıma emzik ve pişik kremi almadım 1 gece kalıcaz nasılsa die.. lazım olur mu sence alsammı?

sonunda avize ve birkaç ıvır zıvır dışındaki hazırlıklarımız tamamlandı. kıyafetlerin bir kısmı, anakucağımız ve kangurumuz kayınvalidemlerde, henüz eve getirmedik. geldiğinde onları da çeker koyarım inşallah. zıbın takımları, hastane çıkışları ve benim geceliklerim de hastane çantalarımıza yerleşti bile..
Eki Görüntüle 322601 Eki Görüntüle 322602 park yatağımız
Eki Görüntüle 322603
Eki Görüntüle 322604 Eki Görüntüle 322605
Eki Görüntüle 322606

:nazar::nazar::nazar:cnm elbiseleri nerden aldın

Back
X