• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

özgecim hepsi de çok tatlı maaşallah güle güle kullanın.benyasaklıyım:))bir ay boyunca zaten pek bişey de kalmadı çantamı hazırlayacak eşyaları tamamlayacağım şubatta o kadar...senin aldığın yeleğin alt açması ve battaniyesi var bende bu sezon o ürünün türevlerini baya bir sattılar galiba:)))ama çok güzel yumuşacık kız anneleri de pembesini alsınn tavsiye ederim şiddetlee...

bu arada anne bebek çantası olarak ben kızımda adidastan bir çanta aldım daha çok kendim için şu sporcu çantalarının en küçüğünden herşey onların içine sığıyor hem bence daha şık ve spor duruyor..o tarz çantalar da bakabilirsiniz illa termoslu bölmeli bir çanta almanız gerekmez zaten ayrı termos satılıyor yani ne bileyim ben rahat ettim bilginize...

özgecim hepsi de çok tatlı maaşallah güle güle kullanın.benyasaklıyım:))bir ay boyunca zaten pek bişey de kalmadı çantamı hazırlayacak eşyaları tamamlayacağım şubatta o kadar...senin aldığın yeleğin alt açması ve battaniyesi var bende bu sezon o ürünün türevlerini baya bir sattılar galiba:)))ama çok güzel yumuşacık kız anneleri de pembesini alsınn tavsiye ederim şiddetlee...

bu arada anne bebek çantası olarak ben kızımda adidastan bir çanta aldım daha çok kendim için şu sporcu çantalarının en küçüğünden herşey onların içine sığıyor hem bence daha şık ve spor duruyor..o tarz çantalar da bakabilirsiniz illa termoslu bölmeli bir çanta almanız gerekmez zaten ayrı termos satılıyor yani ne bileyim ben rahat ettim bilginize...

Sağol canım,bende de battaniyesi vardı bi de yelek aldık ama çok güzel yumuşacık.Bu senenin modası galiba:))))İnsan aldıkça alıyo valla bende artık almıycam bi kaç eksiği kaldı onlar da kıyafet değil zaten.Şubattada yıka-ütüle-çanta hazırla onlarla ilgilenirim artık.Ben de çanta olarak dediğin gibi bişey almayı düşünüyorum.Diğerlerini pek beğenmiyorum açıkcası,çok güzel olanlarda pahalı gerek yok bence.

dayanamadım gene bi şey aldım:17:daha doğrusu anneme aldırdım her ne kadar az bi süre giyecek olsa da çok beğendim markabebeden aldım kapıda nakit ödeme bilginize hanımlarr $pr_01_12086_max.webp

Back
X