• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

semracım hepsi çok güzel güle güle giydir tatlım hele örgülere bayıldım harikaa
Teşekkürler Sibelcim, elimden geldiği kadar yapıyorum bişeyler işte:)

polyycim bebeğin iyi günlerde kullansın inşallah sağlıkla sıhhatle:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
aminnn canım teşekkür ederim.

ellerine sağlık hepsi çok güzel, örmüş olduğun sarı elbisenin aynısını annem bana örmüş, resmim bile var :)
aaaa ne kadar güzel:)) annemin böyle bi sarıdan bana da ördüğü kazak vardı, defneye giydiriyorum şimdi onu:) ufaklığa da öreyim dedim:))

ohh ohhh maşallahhh canım hepsi çok güzellerrrrr ablasındanda kalmış olsalar henüz yepyeniii güle güle iyi günlerde giyinsin bebişin canımm
teşekkür ederim Hülyacım, ablasından kalanları iyiki başkasına vermemişim:)) daha foto koymadığım pijamaları filanda var, bunlar 2-3 ay rahat yeter.
Semracim hepsi çok güzel canım güle güle giysin prenses

teşekkürler Esmacım, sağol:)

Eki Görüntüle 307489
merhaba teyzeleri... bunlar ikinci yavruma şimdilik aldıklarımız ve ördüklerim..
elimde battaniye var ördüğüm, onuda bitirince eklerim inşallah.

Eki Görüntüle 307490
Bunlarda kızıma ablasından kalanlar:)

hepsi yıkanıp ütülenmeyi bekliyor..
ilk ay için hiç bişey almıycam.. gelen hediyelere göre yazlık veya sonraki kış için bişeyler alırız.
şimdi eksiğimiz bebek bezi

Oyy maşallah çok güzelmiş bebişin cicileri, ablasınınkileri de saklamışsın ne iyi yapmışsın, ben de saklamaya düşünüyorum bizim bebiş küçülttükçe:)

Eki Görüntüle 307489
merhaba teyzeleri... bunlar ikinci yavruma şimdilik aldıklarımız ve ördüklerim..
elimde battaniye var ördüğüm, onuda bitirince eklerim inşallah.

Eki Görüntüle 307490
Bunlarda kızıma ablasından kalanlar:)

hepsi yıkanıp ütülenmeyi bekliyor..
ilk ay için hiç bişey almıycam.. gelen hediyelere göre yazlık veya sonraki kış için bişeyler alırız.
şimdi eksiğimiz bebek bezi

güle güle kullansın prensesin canım örgülere bayıldım çok güzel ve farklı:nazar:

$2011-12-18 22.08.13.webp$2011-12-18 22.03.00.webp$2011-12-18 22.02.40.webp$2011-12-18 22.01.30.webp$2011-12-18 22.00.00.webp$2011-12-18 21.56.58.webp$2011-12-18 21.54.36.webp$2011-12-18 21.51.38.webp$2011-12-18 21.48.24.webp$2011-12-18 21.46.23.webp$2011-12-18 21.42.12.webp$2011-12-18 21.36.31.webp$2011-12-18 22.05.19.webp$2011-12-18 22.03.46.webp

sonunda fotoğraflarını çekebildim. güzel günlerde giysinler insallah

Son düzenleme:

Ama ama annesi ne kadar güzel ciciler almışsın sen kuzunaaa bunların içinde insan bebişini hayal edince çok garip hissediyor kendisini.Sağlıkla gelsin kuzun ve iyi günlerde giysin cicilerini:16:

Ama ama annesi ne kadar güzel ciciler almışsın sen kuzunaaa bunların içinde insan bebişini hayal edince çok garip hissediyor kendisini.Sağlıkla gelsin kuzun ve iyi günlerde giysin cicilerini:16:
teşekkür ederim canım.
hepsinin resmini çekerken içinde bebeğimin olduğunu hayal ettim. az kaldı o günleri de görücez kısmetse. çooook güzel bi duygu allah herkese yaşatsın, aratmasın.

Son düzenleme:
Oyy maşallah çok güzelmiş bebişin cicileri, ablasınınkileri de saklamışsın ne iyi yapmışsın, ben de saklamaya düşünüyorum bizim bebiş küçülttükçe:)
teşekkür ederiz teyzesi.. evet valla iyiki saklamışım.. zaten ilk giydiklerini atmaya veya başkasına vermeye kıyamazdım ben:))

Buraya da ekleyeyim:emir_bebek:
bende tekrar beğeneyim:)) çok güzeller.
güle güle kullansın prensesin canım örgülere bayıldım çok güzel ve farklı:nazar:
teşekkürler canım sağolasın.. bebeleri büyüp örgü işine mi girsemki:)))

oyyyy oyyy çok güzel bunlaaarrr..
hele kotlara bayıldım, güle güle giysin minik paşa:nazar::nazar::nazar:

çok güzel canım bebişinin cicileri kot ceketi ayrı bir güzel yani:emir_bebek:

canım girebilirsin yani çok güzel örgülerin var modell seçmektede zevklisin

bizde bebek arabamızı aldık sonunda... PIERRE CARDIN PS 705A ALİMİNYUM ÇİFT YÖNLÜ BEBEK ARABASI nı aldık tavsiye ederim tek elle kolayca kapanıyor birde ortasındanda katlanıyor 6 kg bana hafif ve kullanışlı geldi fiyat olarakta uygun
$507_IMAGE_BIG.gif.webp$PS_372_11.webp

teşekkür ederiz teyzesi.. evet valla iyiki saklamışım.. zaten ilk giydiklerini atmaya veya başkasına vermeye kıyamazdım ben:))

bende tekrar beğeneyim:)) çok güzeller.

oyyyy oyyy çok güzel bunlaaarrr..
hele kotlara bayıldım, güle güle giysin minik paşa:nazar::nazar::nazar:
Çok teşekkür ederim Polly'cim,ay ne atılır ne kimseye verilir özellikle ilk çocuksa.Direk 1.çocuktan 2. ye miras kalmalı valla o kadar çok uğraşıyoruz alırken.Güzel kullandıktan sonra hiç problem yok bence de.Ben de saklayacağım ikinci kuzuya herbişileri :16:
Güle güle kullan canım çok güzeller:nazar:
Teşekkür ederim canım :54
bizde bebek arabamızı aldık sonunda... PIERRE CARDIN PS 705A ALİMİNYUM ÇİFT YÖNLÜ BEBEK ARABASI nı aldık tavsiye ederim tek elle kolayca kapanıyor birde ortasındanda katlanıyor 6 kg bana hafif ve kullanışlı geldi fiyat olarakta uygun
Eki Görüntüle 309993 Eki Görüntüle 309994

Güle güle kullansın kuzun,6kg çok hafif gerçekten benimki 7 kg hiç 6 kiloluk görmemeiştim ama bizimki de katlanınca ve tekerlekleri çıkınca ancak giriyor bagaja.

Back
X