Selam arkadaşlar bunlarda benim oğluşumun
Kurban bayramında Ankaradayken kızılaya gitmiştm, o zaman dayanamayıp aldıklarım, yoksa daha alışverişe başlamadık, asıl alışverişimizi inşaAllah Ocak ayında Ankaraya gittiğimizde toptan yapacağız
Eki Görüntüle 293758
Eki Görüntüle 293759
Eki Görüntüle 293760
Eki Görüntüle 293761
Eki Görüntüle 293762
Eki Görüntüle 293763
Amiiin canım amiiin, Tşk ederimCanım hepsi birbirinden güzel,oğluşun güle güle kullansın.
tşk ederim canım yaa, valla sürekli elime alıp alıp bakıyorum, Rabbim isteyen herkese evlat versin, burada üçüncüyü düşünürsen oğluşun olur inşaAllahoy bunlar pek şeker pek bi tatlı yaaa:))
maviş maviş görünce erkek doğurasım geldi:))
Güle güle güzel gnlerde giysin şehzade:)
Canım ben internetten almıyorum ama limangoda indirimler oluyor takip edebilirsin.İzmitte funpop diye mağaza var orda çok güzel ciciler var ben ordan alıyorum.Bide bebdünyası var ordada bitçok ürünü bulabilirsin ama kıyafet seçeneği çok yok,diğer eksikler için bakabilirsin.Senin bildiğin yer var mı başka?Bence görüp almak daha zevkli.
ben de bebe dünyasını biliyordum canım. cumartesi gidip alıcam kısmetse oradan ilk eşyalarımızı :)
funpop nredeydi?
Funpop fethiye caddesinde canım,Evkurun olduğu cadde,çok güzel şeyler var.Senin de bildiğin yerler varsa söyle ben de oralara bakıyım canım.
Kurban bayramında Ankaradayken kızılaya gitmiştm, o zaman dayanamayıp aldıklarım, yoksa daha alışverişe başlamadık, asıl alışverişimizi inşaAllah Ocak ayında Ankaraya gittiğimizde toptan yapacağız
Eki Görüntüle 293758
Eki Görüntüle 293759
Eki Görüntüle 293760
Eki Görüntüle 293761
Eki Görüntüle 293762
Eki Görüntüle 293763
Eki Görüntüle 293758
Eki Görüntüle 293759
Eki Görüntüle 293760
Eki Görüntüle 293761
Eki Görüntüle 293762
Eki Görüntüle 293763
bu hafta sonu güzel mağaazalar görürüsem haber veririm canım, pek bilmiyortdum şimdiye kadar bundan sonra öğreneceğim bende..:)
ya kızlar size birşey soracağım, benim akrabam var kızı oldu 1 yıl önce ben bebeğime hem yatak hem sepet alacağım... o bana diyoki sepet alma ben sana veririm ama nasıl ısrar belki iyi niyetten ama benim oğlum olacak ve ilk oğlum Allaha şükür maddi açıdanda bir sıkıntım yok yani ben neden ilk bebeğime içim sinsin değilmi sizede böyle önceden doğum yapan tanıdıklarınız ısrar yapıyormu...
ya kızlar size birşey soracağım, benim akrabam var kızı oldu 1 yıl önce ben bebeğime hem yatak hem sepet alacağım... o bana diyoki sepet alma ben sana veririm ama nasıl ısrar belki iyi niyetten ama benim oğlum olacak ve ilk oğlum Allaha şükür maddi açıdanda bir sıkıntım yok yani ben neden ilk bebeğime içim sinsin değilmi sizede böyle önceden doğum yapan tanıdıklarınız ısrar yapıyormu...
Benim yok etrafımda öyle ama o da iyi niyetinden diyodur canım.çok kullanılmayan bişey olduğu için boşa masraf yapma diye demiştir arkadaşın.Tabi rendi pembe falansa ben de istemem.
evet canım benımde kuzenım mesela mama sandalyesı alma boşuna benımkı yenı gıbı duruyo onu vereyım dedı bende tamam dedım.sonucta bızımde durumumuz ıyı şükür ama onlarda cok kullanılmadıgından boşuna masraf etmıyelım dıye soyluyolar sonucta onlarınkıde boşu boşuna durmaz bı işe yarar işte ne guzel.neyını dert ettınkı bunun ıstemıyosanda ıstemıyorum de ozaman:):)
Eki Görüntüle 293758
Eki Görüntüle 293759
Eki Görüntüle 293760
Eki Görüntüle 293761
Eki Görüntüle 293762
Eki Görüntüle 293763
Canım eğer renk farkı varsa kibarca reddedebilirsin, çünkü ben olsam almazdım, ama onun dışında kuzenimin iki oğlu var, ve benimde oğlum olacak....oda bana bazı şeyleri verebileceğini, boşyere masraf yapmamı söyledi.ben kuzenimin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ki, yıllardırda herşeyimizi paylaşırız... mesela pusetini verecek, zaten iki-üç ay kullanabiliyor, ve fiyatlarda 150den başlıyor, ee iki üç ay kullanılacak şey için neden kuzenimin vereceğini kullanmayayım ki, o paraylada başka ihtiyacımı görürüm
nebilim canım pembe yatağamı yatırayım ben oğluşumu şimdi...
nebilim canım pembe yatağamı yatırayım ben oğluşumu şimdi...
çok tşk ederim, her ne kadar hep mavi olmasın diye uğraşsakta, köşesinden kıyısından mutlaka mavi oluyor, Rabbim hepimize güle güle kullanmayı nasip etsinçok güzeller cnm bide erkek çocuklara göre pek bişey derler arayınca güzelini buluyorsun bak ne güzel şeyler almışsın
çok tşk ederim, her ne kadar hep mavi olmasın diye uğraşsakta, köşesinden kıyısından mutlaka mavi oluyor, Rabbim hepimize güle güle kullanmayı nasip etsin
daha asıl alışverişe başlamadık, ocakta toplu alışveriş yapacağız, o zaman bende farklı renklerde bakacağım inşaAllahİllaki mavi oluyo bende almamaya çalışıyorum pek ama olsun mavilerde güzel.Ben genelde yeşil,sarı,turuncu falan bakıyorum.Hatta battaniyemiz de sarı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?