2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

oy bunlar pek şeker pek bi tatlı yaaa:))

maviş maviş görünce erkek doğurasım geldi:))
Güle güle güzel gnlerde giysin şehzade:)

Canım hepsi birbirinden güzel,oğluşun güle güle kullansın.
Amiiin canım amiiin, Tşk ederim

oy bunlar pek şeker pek bi tatlı yaaa:))

maviş maviş görünce erkek doğurasım geldi:))
Güle güle güzel gnlerde giysin şehzade:)
tşk ederim canım yaa, valla sürekli elime alıp alıp bakıyorum, Rabbim isteyen herkese evlat versin, burada üçüncüyü düşünürsen oğluşun olur inşaAllah

ben de bebe dünyasını biliyordum canım. cumartesi gidip alıcam kısmetse oradan ilk eşyalarımızı :)

funpop nredeydi?

ben de bebe dünyasını biliyordum canım. cumartesi gidip alıcam kısmetse oradan ilk eşyalarımızı :)

funpop nredeydi?

Funpop fethiye caddesinde canım,Evkurun olduğu cadde,çok güzel şeyler var.Senin de bildiğin yerler varsa söyle ben de oralara bakıyım canım.

Son düzenleme:
Funpop fethiye caddesinde canım,Evkurun olduğu cadde,çok güzel şeyler var.Senin de bildiğin yerler varsa söyle ben de oralara bakıyım canım.

bu hafta sonu güzel mağaazalar görürüsem haber veririm canım, pek bilmiyortdum şimdiye kadar bundan sonra öğreneceğim bende..:)

cnm güle güle kullansın inş bebişin çok güzel hepsi

canım çok güzeller gerçekten güle güle kullansın oğluşun...

ya kızlar size birşey soracağım, benim akrabam var kızı oldu 1 yıl önce ben bebeğime hem yatak hem sepet alacağım... o bana diyoki sepet alma ben sana veririm ama nasıl ısrar belki iyi niyetten ama benim oğlum olacak ve ilk oğlum Allaha şükür maddi açıdanda bir sıkıntım yok yani ben neden ilk bebeğime içim sinsin değilmi sizede böyle önceden doğum yapan tanıdıklarınız ısrar yapıyormu...

Benim yok etrafımda öyle ama o da iyi niyetinden diyodur canım.çok kullanılmayan bişey olduğu için boşa masraf yapma diye demiştir arkadaşın.Tabi rendi pembe falansa ben de istemem.

evet canım benımde kuzenım mesela mama sandalyesı alma boşuna benımkı yenı gıbı duruyo onu vereyım dedı bende tamam dedım.sonucta bızımde durumumuz ıyı şükür ama onlarda cok kullanılmadıgından boşuna masraf etmıyelım dıye soyluyolar sonucta onlarınkıde boşu boşuna durmaz bı işe yarar işte ne guzel.neyını dert ettınkı bunun ıstemıyosanda ıstemıyorum de ozaman:):)

Benim yok etrafımda öyle ama o da iyi niyetinden diyodur canım.çok kullanılmayan bişey olduğu için boşa masraf yapma diye demiştir arkadaşın.Tabi rendi pembe falansa ben de istemem.

evet pembe renk canım.

nebilim canım pembe yatağamı yatırayım ben oğluşumu şimdi...

çok güzeller cnm bide erkek çocuklara göre pek bişey derler arayınca güzelini buluyorsun bak ne güzel şeyler almışsın

Canım eğer renk farkı varsa kibarca reddedebilirsin, çünkü ben olsam almazdım, ama onun dışında kuzenimin iki oğlu var, ve benimde oğlum olacak....oda bana bazı şeyleri verebileceğini, boşyere masraf yapmamı söyledi.ben kuzenimin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ki, yıllardırda herşeyimizi paylaşırız... mesela pusetini verecek, zaten iki-üç ay kullanabiliyor, ve fiyatlarda 150den başlıyor, ee iki üç ay kullanılacak şey için neden kuzenimin vereceğini kullanmayayım ki, o paraylada başka ihtiyacımı görürüm

Rengi pembe olmasaymış iyi olurmuş ama işte insan doğal olarak istemiyor.Sırf bu nedenlerden dolayı sadece pembe ya da mavi istemiyorum ben büyük eşyalarını.İlerde bi çocuğumuz daha olur o da kız olursa diye.bizim turuncu,yeşil,sarı o tarz renkler odamız bile.

çok güzeller cnm bide erkek çocuklara göre pek bişey derler arayınca güzelini buluyorsun bak ne güzel şeyler almışsın
çok tşk ederim, her ne kadar hep mavi olmasın diye uğraşsakta, köşesinden kıyısından mutlaka mavi oluyor, Rabbim hepimize güle güle kullanmayı nasip etsin

çok tşk ederim, her ne kadar hep mavi olmasın diye uğraşsakta, köşesinden kıyısından mutlaka mavi oluyor, Rabbim hepimize güle güle kullanmayı nasip etsin

İllaki mavi oluyo bende almamaya çalışıyorum pek ama olsun mavilerde güzel.Ben genelde yeşil,sarı,turuncu falan bakıyorum.Hatta battaniyemiz de sarı.

İllaki mavi oluyo bende almamaya çalışıyorum pek ama olsun mavilerde güzel.Ben genelde yeşil,sarı,turuncu falan bakıyorum.Hatta battaniyemiz de sarı.
daha asıl alışverişe başlamadık, ocakta toplu alışveriş yapacağız, o zaman bende farklı renklerde bakacağım inşaAllah battaniyelerinin, büyük eşyaların farklı renk olmasını istiyorum, hatta bir beşik beğendim, rengi ahşap rengi, yatak odası takımımızın rengine uyumlu, onu almayı düşünüyoruz inşaAllah, nevresimlerinide renk renk kullnırım böylece, uydurma gibi bir derdim olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…