• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

bernacım cok bguzel tatlım yuce rabbım saglıcakla gıydırmeyı nasıp etsınnn

Amin canım inşallah..

BERNAAAAA bunlar çooookk tatlııııı... Ayyy içinde bebişlerini düşünüyorumda oyyyyy nasıl şirin nasıl şeker olurlar:))
Allah ağzınızın tadıyla güle güle giydirmek nasip etsin.:nazar::nazar::nazar:

Sorma , ben de hayal ediyorum durmadan, şunu giydiririm bnu giydiririm diye :) Acayip gaza geldim , çook heyecanlıyım :)

hepsi harika cnm hayırlı günlerde giymeyi nasip etsin Rabbim....:nazar:
Teşekkür ederim ,sağolasın.

hepiniz gercekten muhteşem seyler almışınız. gule gule gıysınler inş. ben de yavas yavas bebek arabası fıyatları arastırmaya başladım ama nasıl bişey almak lazım çok karar veremedim, sizler baktınız mı hiç...

arkadaşlar gitti gidyordan cotton box nevresim takımı aldım
az evvel geldi renkler kalitesi muhteşem görünüyor
fiyatıda çok uygun almanızı tavsiye ederim

hepiniz gercekten muhteşem seyler almışınız. gule gule gıysınler inş. ben de yavas yavas bebek arabası fıyatları arastırmaya başladım ama nasıl bişey almak lazım çok karar veremedim, sizler baktınız mı hiç...

ben bebe confort loola aldm cnm, çok hoş görünüyor. kullanımı da rahat. evin içinde turluyorum bazen:1:

arkadaşlar gitti gidyordan cotton box nevresim takımı aldım
az evvel geldi renkler kalitesi muhteşem görünüyor
fiyatıda çok uygun almanızı tavsiye ederim

Ben de aldım Ronyacım senin bebişin de güle güle kullansın.Ben çantası ve yorganı olanı aldım baykşlu olandan.umutluyum78 yani Işıl'cım çok teşekkür ederiz haber verdiğin için bize :54:
Hemen ben de yeni haberleri vereyim :9:Jokerde chicco emzik biberon ürünlerinde %50 indirim var ben hemen kaptım 250ml bir biberon geldim:)

Ben de aldım Ronyacım senin bebişin de güle güle kullansın.Ben çantası ve yorganı olanı aldım baykşlu olandan.umutluyum78 yani Işıl'cım çok teşekkür ederiz haber verdiğin için bize :54:
Hemen ben de yeni haberleri vereyim :9:Jokerde chicco emzik biberon ürünlerinde %50 indirim var ben hemen kaptım 250ml bir biberon geldim:)

canım senin bebişinde güle güle kullansın
bende aslında yorganlıdanmı alsam diye düşündüm :26:
ama yorganı sonrada ayrı almaya karar verdim
neyse nevresimler süper ama çok beğendim
umutluyum canım bende sana kocaman teşekkür ederim

Kizlar supersiniz gelsin indirimler. Ben bebegimin odasini ikeadan alicam yani anneannesi alcak ikea gayet uygun eger cok vuzun sure kullanmam diyorsaniz

Sorma ben de zor karar verdim,ikeadan alayım yorganı diyordum ama nevresimin boyutları uymuyordu eşim de ona uyanını mı arıcas al gitsin diince alıverdik ,hı bir de bebek bakım çantası baya kocaman görünüyordu aldık gitti:)Bakalım ne zaman ulaşacak kargo:)Hepimizin kuzuları güle güle kullansınlar.

prensescimm canım sanada teşekkür ederim chicconun indirimden haberdar ettiğin için
az evvel biberon emzik göğüs temizleme mendili vs. sipariş verdim
ve gerçekten fiyatlar çok uygun

ay kızlar ne tatlısınız eğer sizi sevindirebildiysem ne mutlu bana ben uygun güzel ve kaliteli şeyler alınca herkezin faydalanmasını istiyorum mütevazi olamıycam zevliyimdirde uzun zaman yataş müd. yardımcılığı yapmıştım ve imaj meykır lık ihihih.....:21:

ay kızlar ne tatlısınız eğer sizi sevindirebildiysem ne mutlu bana ben uygun güzel ve kaliteli şeyler alınca herkezin faydalanmasını istiyorum mütevazi olamıycam zevliyimdirde uzun zaman yataş müd. yardımcılığı yapmıştım ve imaj meykır lık ihihih.....:21:

sende çok tatlısın şekerimm :34:
ayrıca gerçektende zevkliymişsin nevresimlere bayıldım

Merhaba Ebru, ben de bebe confort Lola full modelini aldığımı yazmıştım. önceki aylarda bu arabayı alanlar olmuş, bir de indirimdeydi, ana kucağı ve puset arabaya ayrı ayrı takılabiliyor, kendine dönük takabiliyorsun... Ben beğendim ve aldım. Bir bakmanı tavsiye ederim :)

Ben de oğlum için alışverişe başladım.Haftasonu Havuzlu Han a gittik.
Herşey çok ucuz çok güzel bir sürü çeşit var mutlaka tavsiye ederim.

merhabablar ..

dün de yazmıştım.. ben daha başlamadım alışverişe diye..okudukta panik yapıyorum yetişmezse diye herkes almış birşeyler..hemen başlamam lazım :)

internette indirim kampaynaları felan varsa bana link gönderirimisiniz tavsiye ettiğiniz ürünler için..?

Selam arkadaşlar bunlarda benim oğluşumun :32:

Kurban bayramında Ankaradayken kızılaya gitmiştm, o zaman dayanamayıp aldıklarım, yoksa daha alışverişe başlamadık, asıl alışverişimizi inşaAllah Ocak ayında Ankaraya gittiğimizde toptan yapacağız:32:

$DSCF0129.webp

$DSCF0132.webp

$DSCF0133.webp

$DSCF0134.webp

$DSCF0135.webp

$DSCF0136.webp

Son düzenleme:

ben bebek arabası ilk başta almayacağım oto koltuğu aldım.Bir süre onunla idare edeceğim.Yazın daha hafif bir puset alırım.

Selam arkadaşlar bunlarda benim oğluşumun :32:

Kurban bayramında Ankaradayken kızılaya gitmiştm, o zaman dayanamayıp aldıklarım, yoksa daha alışverişe başlamadık, asıl alışverişimizi inşaAllah Ocak ayında Ankaraya gittiğimizde toptan yapacağız:32:

Eki Görüntüle 293758

Eki Görüntüle 293759

Eki Görüntüle 293760

Eki Görüntüle 293761

Eki Görüntüle 293762

Eki Görüntüle 293763

Canım hepsi birbirinden güzel,oğluşun güle güle kullansın.

merhabablar ..

dün de yazmıştım.. ben daha başlamadım alışverişe diye..okudukta panik yapıyorum yetişmezse diye herkes almış birşeyler..hemen başlamam lazım :)

internette indirim kampaynaları felan varsa bana link gönderirimisiniz tavsiye ettiğiniz ürünler için..?

Canım ben internetten almıyorum ama limangoda indirimler oluyor takip edebilirsin.İzmitte funpop diye mağaza var orda çok güzel ciciler var ben ordan alıyorum.Bide bebdünyası var ordada bitçok ürünü bulabilirsin ama kıyafet seçeneği çok yok,diğer eksikler için bakabilirsin.Senin bildiğin yer var mı başka?Bence görüp almak daha zevkli.

Back
X