bu hafta sonu güzel mağaazalar görürüsem haber veririm canım, pek bilmiyortdum şimdiye kadar bundan sonra öğreneceğim bende..:)
Caddenin ismini yanlış vermişim canım fanpop İstiklal Caddesinde.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu hafta sonu güzel mağaazalar görürüsem haber veririm canım, pek bilmiyortdum şimdiye kadar bundan sonra öğreneceğim bende..:)
daha asıl alışverişe başlamadık, ocakta toplu alışveriş yapacağız, o zaman bende farklı renklerde bakacağım inşaAllahbattaniyelerinin, büyük eşyaların farklı renk olmasını istiyorum, hatta bir beşik beğendim, rengi ahşap rengi, yatak odası takımımızın rengine uyumlu, onu almayı düşünüyoruz inşaAllah, nevresimlerinide renk renk kullnırım böylece, uydurma gibi bir derdim olmaz
![]()
nebilim canım pembe yatağamı yatırayım ben oğluşumu şimdi...
maşaAllah canım yaaEki Görüntüle 294453
tulumu bitirdim arkadaşlar, bi düğme alıp dikmek kaldı.
Esas model buydu.. ben değişiklik yaptım
canım ya semracım maslalhhh nasıl hamaratsın elın becereklı ben haytta anlamam tulum falan( ama yapmak cok ısterdım
maşaAllah canım yaabecerikli insanın hali başka oluyor, bende oğluşum için birşeyler yapmak isterdim, gerçi derslerden fırsat bulamazdım
![]()
Eki Görüntüle 294453
Eki Görüntüle 294453
Eki Görüntüle 294453
çok teşekkür ederim Özgecim. olsun be canım sen yapda, elin alışır yapa yapa.. bebişine hatıra kalır.Canım maşallah valla ne güel olmuş.Ben de bişeyler yapıyorum ama pek beğenmedim.Sen baya hamaratsın.![]()
Sağol canım benim. atkı yapabiliyosan şapkada yaparsın canım. İnşallah sende eklersin yakında buraya.ay ne güzel yapmışsın cnm ellerine sağlık bebeğinde güle güle giysin
ben niye yapamıyorum ki sadece atkıyla yetiniyorum(
Roncacım çok sağol canım. Amiin inşallah.pollyannacımm maşallahh diyorum sana süper olmuş
sağlıklık günlerde olsun inşallah
:) olsun bak seninde emeğin var sonuçta. kabiliyet sıfır değil yani.Ellerine sağlık pollycimm çok güzel örmüşsün ben de kabiliyet sıfır,anneannemiz ne örerse onu giyecek bizim kuzu:)Bir battaniye başladım yarısını yine annem yaptı bitirdi sağolsun:)
Bunlarda benim oğluşumun cicileri....
Bunlarda diğerleri...Mavi tulum ilk hediyesi oğlumun.
Bunlarda benim oğluşumun cicileri....
Sağol canım benim. atkı yapabiliyosan şapkada yaparsın canım. İnşallah sende eklersin yakında buraya.
.
Özgecim çok güzeller hepside... bayıldım. güle güle kullansın oğluşun.
canım ben şu aldığın beyaz yumuşak battaniye hastası oldum. dün hastanede gördüğüm bütü bebeklerde o battaniye vardı. hatta o modelin tulumu vs. başka ürünleride var. battaniyeden bende alacağım beyaz yada açık mavi çok hoş duruyor...