• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de eşyalarda hep ona dikkat ediyorum..zeynep yalnız 2015 sebebin çok komik, kardeşinin düğününde şişman olmamak :) ben de tam tersi hamile hamile gitmek istiyorum kardeşimin düğününe..hamile abiyesi giymek istiyorum..gerçi kardeşim kızıyo..hepiniz çoluk çocuğa karıştınız, benim düğünüm bebe zırlamalarıyla geçecek diyo hanfendi..beğenmiyo bizi

ya benim ilk hamileliğimden bir tane resmim var o da kuzenimin nişanı... hiç yakıştıramamıştım kendime hamileliği, boyum kısa zaten bir de kocaman surat kocaman göbek olmuştum... ya hamile abiyesi fikri hoş oluyor aslında ama fit gitmek daha güzel ya :):)
yani tek sebebim bu değil tabii... alp biraz büyüsün istiyorum, bebekliğini anlamadan abi olmasın...

Son düzenleme:
BEN DE KIZ İSTİYORUM..2 KIZ HATTA :) sanki siparişle oluyoya :)

biz iki kız kardeşiz ve süper bişey gerçekten 2 kız olmak. benim de bir kızım var ve ikinci de kız olsun istiyorum kızım açısından düşündüğümde. arkadaşlık ederler destek olurlar birbirlerine ömür boyu. ama kendi açımdan da bir de oğlum olsun da erkek bebek eşyalarından da hevesimi alayım diyorum:)

biz iki kız kardeşiz ve süper bişey gerçekten 2 kız olmak. benim de bir kızım var ve ikinci de kız olsun istiyorum kızım açısından düşündüğümde. arkadaşlık ederler destek olurlar birbirlerine ömür boyu. ama kendi açımdan da bir de oğlum olsun da erkek bebek eşyalarından da hevesimi alayım diyorum:)

KIZKARDEŞ BENCE DE HARİKA bişey..benim ablam ve kızkardeşim var, çok mutluyum hayatımda oldukları için...buarada erkek bebek eşyasında çok matah bişeyler yok, içinde kalmaz merak etme :) ama şaka bi yana oğlum olduğu için de mutluyum..bu da güzelmiş

kızlar ya bebişlere su verıyomusunuz.ben hala emzırıyorum.ek verırsemde mını kavonozun 3 te bırını anca:)suyu nekadar verıyosunuz.ben gun ıcerısınde bardakla verıyorum ıkı uc damla gıdıyodur herhalde mıdesıne daha ıcemıyo cunku:)

Neeee 2. bebek mii :53::45::84::111: Ben uzunnn bir süre almasam iyi olacak! Alya kadar zorr ve ilgi hastası bir bebekten sonra 2. yi düşünemiyorummm.

kızlar ya bebişlere su verıyomusunuz.ben hala emzırıyorum.ek verırsemde mını kavonozun 3 te bırını anca:)suyu nekadar verıyosunuz.ben gun ıcerısınde bardakla verıyorum ıkı uc damla gıdıyodur herhalde mıdesıne daha ıcemıyo cunku:)

evet veriyorum, bazı günler çok içiyor bazen aynen dışarı çıkarıyor. ama sindirim için su önemli, içmediğinde kaka problemimiz artıyor.

2. yi de düşünmeyim demeyin hiç eminim buradaki herkes bir tane daha yapacak er ya da geç :9:

Kızlar bu ara bebişler için yaptığınız alışverişleri paylaşabilir misiniz? Ben burada alışveriş yapamıyorum, markalar aynı fiyatlar tl'nin direk euro'ya çevrilmiş biçimi. şimdi kendime liste yapıyorum da kış için gerekli ne var ne yok gelince Tr'den alıp getireceğim. bir daha yaşımıza kadar gelemem çünkü. Özellikle erkek bebek anneleri aldıklarınızı fotolu koyabilirseniz çok sevinirim :))

ben zeynep mi:) hoşbuldum da geç oldu azıcık:)
evet canım sen:16::16::16:

Sunacığım hiç zorlama bence bir dönem öyle oluyor, zorladıkça iyice soğur yemek yemekten. Bir de muhallebiye neden devam sütü koydun bildiğim kadarıyla emziriyorsun hiç gerek yok devam sütüne bence :)

vallahi ben çok şey yazmıştım bu konuyla ilgili ama senin iki taneler. Enes deliksiz uyuyorsa aynı odada yatırsan Eyüp onu uyandırır mı ki? gerçi ben oda ayırmak için erken olduğunu düşünüyorum ama :) bence önce gündüz uykularını düzene koymalısın, gündüz ne kadar iyi uykusunu alırsa gece de o kadar iyi uyuyorlar. öyle gündüz yorulsun gece güzel uyur falan inanmıyorum ben. yani Arda'dan tecrübe ettiğim kadarıyla gündüz az uyuduysa geceler uykumuz çok daha fazla bölünüyor ve uyanınca uyumuyor. ama gündüz uykusunu iyi alırsa gece daha güzel uyuyor, uyansa da emip tekrar devam ediyor.

bizim için de öyle değil mi gece geç saate kalınca insanın iyice uykusu kaçıyor ama erken yatarsak sabahları uyudukça uyuyasımız geliyor, yani ben öyleyim:)

zorlamıyorunm zaten canım yemek istiyorsa yiyor paşam evet emziriyorum devam sütü ülkerden numune gelmişti değerlensin dedim ondan koydum yoksa bencede gerek yok

fatma kızın çok şeker maşallah :nazar::nazar:

suna hani sen şişmandın kız bildiğin zayıfsın sen git evindeki aynayı değiştir bence :))

yasemincim kesinlikle böyle düşünmemelisin bence çünkü dünyadaki en zor iş çocuk büyütmek ve sende bir insansın sonuçta hepimizin dayanma gücü sabır gücü farklı elbetteki zaman zaman çok yorulduğunu sinirlendiğini sabrının tükenmek üzere olduğunu dile getireceksin...aksi taktirde kendine çok fazla yükleme yaparsın ve bu sana ve bebeğine daha fazla zarar verebilir tatlım...

çok geçmiş olsun cidden çok zor bir durum 2 çocuk bel ağrısı yemek bulaşık çamaşır offfff... umarım bir an önce iyileşirsin canım bizler biraz iş yapınca belimiz tutuluyorda günlerce kendimize gelemiyoruz seni düş
nemiyorum...
ay zayıf dedinya şımardım şimdi ciddimisin kız:46::46:

bugün Arda'ya buharda brokoli pişirdim yanına da köfte yaptım.

köfte: bir yumurta sarısı, bir küçük kuru soğan rendesi, kıyma, çavdar unu, kimyon ve naneyi yoğurup zeytinyağlı borcama yaydım fırında pişirdim.

köfte ve brokoliyi elimle parçalayıp bir kaseye aldım ve afiyetle yedi kuzum. tadına baktım da cidden çok güzel olmuştu.

bir de kurabiyemiz bitmişti kurabiye yaptım fırında. bununda tarifini biraz değiştirdim. burada malzeme bulamadığımdan olanlarla yapıyorum.

kurabiye de şöyle:

1 çay brdğ yulaf unu
1 çay brdğ çavdar unu
2 çay brdğ pirinç unu
yarım çay brdğ irmik
bir avuç fındık, 2 tane kabuksuz hurma, buharda pişmiş elma ve kuru üzüm ezmesi
bir kaşık tereyağ
bir çay brdğ zeytinyağ
kıvam için de yoğurt ve yoğurt suyu
oooooooo büyümüşte köfte yiyor beyfendi bize daha erken köfte için ama aklımda bulunsun

ben veriyorum su canım ne kadar içerse artık

Kızlar bu ara bebişler için yaptığınız alışverişleri paylaşabilir misiniz? Ben burada alışveriş yapamıyorum, markalar aynı fiyatlar tl'nin direk euro'ya çevrilmiş biçimi. şimdi kendime liste yapıyorum da kış için gerekli ne var ne yok gelince Tr'den alıp getireceğim. bir daha yaşımıza kadar gelemem çünkü. Özellikle erkek bebek anneleri aldıklarınızı fotolu koyabilirseniz çok sevinirim :))

canım oranın iklimide çok önemli listeni ona göre yap bence ben çoğunluk kışlık alıyorum mesela

bugün çok yoruldum ya. birkaç saatte bir azıcık uyuyup kalkıyor. şimdi uyudu.
aşağıda eşimin halası oturuyor. telsizden onun sesi geliyor ya. elli kerede söylüyorum sesin bize çok geliyor diye. yine bağırıp bağırıp duruyor. Allahtan tek yaşıyor bir de kocası olsaymış yanmıştık bütün gün bağrışır dururdular.

bugün çok yoruldum ya. birkaç saatte bir azıcık uyuyup kalkıyor. şimdi uyudu.
aşağıda eşimin halası oturuyor. telsizden onun sesi geliyor ya. elli kerede söylüyorum sesin bize çok geliyor diye. yine bağırıp bağırıp duruyor. Allahtan tek yaşıyor bir de kocası olsaymış yanmıştık bütün gün bağrışır dururdular.
duyarda evlenirse görürsün gününü:27::27::27::27:

fatma kızın çok şeker maşallah :nazar::nazar:

suna hani sen şişmandın kız bildiğin zayıfsın sen git evindeki aynayı değiştir bence :))

yasemincim kesinlikle böyle düşünmemelisin bence çünkü dünyadaki en zor iş çocuk büyütmek ve sende bir insansın sonuçta hepimizin dayanma gücü sabır gücü farklı elbetteki zaman zaman çok yorulduğunu sinirlendiğini sabrının tükenmek üzere olduğunu dile getireceksin...aksi taktirde kendine çok fazla yükleme yaparsın ve bu sana ve bebeğine daha fazla zarar verebilir tatlım...

çok geçmiş olsun cidden çok zor bir durum 2 çocuk bel ağrısı yemek bulaşık çamaşır offfff... umarım bir an önce iyileşirsin canım bizler biraz iş yapınca belimiz tutuluyorda günlerce kendimize gelemiyoruz seni düş
nemiyorum...
Allah razı olsun valla çok zor. Hele kucak isteyince Alt açınca filan ....:50:
ooo bizim 2 çay bardağını buluyo bazen geçiyor bazen unutuyom 1 oluyo

Arkadaşımın cocuğu 20 Mart doğumlu yuruyormus.

Eyüp de 16 Mart doğumlu olmaz olmaz demeyin maşallah deyin teyseleri 2gündür yürüyor :nazar::emir_bebek::nazar::52:

Back
X