• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Minicik bir insanın yürüme çabalarına şahit olmak,ilk adımlarının heyecanına ortak olmak ne müthiş bir olay!

Yürüyenler kimler kızlar? Yürüyen ya da yürümeye çalışan bebişlerle hayat nasıl gidiyor?

İlk biz yürüdük maşallah 7.5 8 aylık tı hatta yürüdüğü gün yazmıştım buraya yürüyor diye :nazar::nazar:

16 Mart ta doğum günümüz var bol çocuklu bi doğum günü planlıyorum Bursa dakiker haberiniz olsun bekliyom

benim kızımda henüz yürümüyor. tutunarak gidiyor ama kendi başına beceremiyor. çok bi çabası da yok :):):)
kızımın doğum günü 15mart ama ben 16sında cumartesi günü kutlayacağım. .
çok güzel olsun istiyorum ilk doğum günü.

bizimde doğumgünümüz 13 mart. 10 martta aile ile akrabalarla kutlayacağız 16 martta da arkadaşlarla yapacağız bir aksilik olmazsa... aile arasında olan 50 kişi fln olacak nasıl altından kalkacağım bilmiyorum... Alp de 5-6 adım atıyor ama o kadar gerisi gelmiyor bir türlü...

Minicik bir insanın yürüme çabalarına şahit olmak,ilk adımlarının heyecanına ortak olmak ne müthiş bir olay!

Yürüyenler kimler kızlar? Yürüyen ya da yürümeye çalışan bebişlerle hayat nasıl gidiyor?[/QUOTE

bizim bebiş yürüdü. onun kollarını havaya kaldırıp dengede durmala çalıştığı hallerine bayılıyorum, yürümeye başladı nispeten içim rahatladı çünkü emeklerken elleri sürekli yerlerde idi mecburen ve bu beni çok rahatsız ediyordu. Şimdi ise ben çok yoruluyorum peşinde koşmaktan. ama olsun her halleri çok tatlı:)

slm annişler . topiğe girmeyeli uzun zaman oldu o kadar çok şey değişti ki hayatımızda. iyi ki evlatlarımız hayatımıza girmiş. öncesinde vaktimiz ne kadar da boş geçiyormuş .
mart 2012 anneleri bebeklerimizin sosyalleşmes ve yeni arkadaşlar kazanmak adına, izmirde bebeklerimizle oyun gurubu kuralım mı?
süper olur :))

harika bir olay hele kendini o halde görüp heyecan dolu kahkahalarla gülmesi yok mu
Yürüyenler kimler kızlar? Yürüyen ya da yürümeye çalışan bebişlerle hayat nasıl gidiyor?
2 haftadan beri yürüme çalışmalarımız arttı. 6 adıma ulaştık.
yürümelerini görmek çok heyecan verici. Kerem yeni yeni yürüyor teyzeleri. ellerini öne alıyor birşeye uzanır gibi, sonra sopa yutmuş gibi dimdik ilerliyor, komut verilmiş robot gibi :D 100 mt lik dalış yapsanız bu kadar temkinli davranmazsınız:D çok hoşlar yaa:)
aynennn
emeklemesine alışmışım bu daha zor:D büyüdükçe zorlaşıyor işimiz kızlar. ama canları sağolsun. bi gülüşleri yetiyor ömre..

Merhaba kızlar uzun zaman oldu girmeyeli topiğimize herkes iyidir inş.Yeni iş yerine girdiğimden fehminin yerinde de pek yokum :) Doğum günleri yaklaşırkene tütü yaptığı söylemek istedm belkim ilglilenen olur burdan da :)kendinize iyi bakınn :54:

Gül-Ay Tütü&Body Tasarım

ellerine sağlık Aysel çok güzel olmuş emeklerin. bir ara göz kırpabilirim sana :)

16 Mart bizim de doğum günümüz :)) Biz yürümüş olabiliriz emin değilim ona yürümek denirse :27: Koltuklar arasında turluyor, odadan çıktığımda peşimden geliyor, biraz gelip düşüyor ahahah:52::52::52:

16 Mart bizim de doğum günümüz :)) Biz yürümüş olabiliriz emin değilim ona yürümek denirse :27: Koltuklar arasında turluyor, odadan çıktığımda peşimden geliyor, biraz gelip düşüyor ahahah:52::52::52:

yerim ben o cimcimeyi, yürüyor işte annesi daha ne yapsın :) Maşallah bütün bebişlerle yavaş yavaş hepsi yürüyecek ve biz bu güzelliklerin tadını çıkarıcaz inşallah:)

Arda emeklemek konusunda oldukça yavaştı ben de tembel benim oğlum doğumu bile bir hafta gecikti diye yürümesini hiiiç beklemezken beni utandırdı vallahi :17: şuan evin içinde bir saniye oturmadan odadan salona, salondan mutfağa ordan banyoya şeklinde akşama kadar dolaşıyoruz, ne oyuncakgörüyor gözü ne de kurcalayacak yerleri, boyuna yürüsün :) kuzum benim maşallah

Arda da 9 Mart doğumlu, bizimde küçük bir kutlama burda olacak ama asıl kutlama Türkiye'de, süslerinin hepsini kendi ellerimle hazırladım ve tabii doğdundan beri gökyüzünde gezen Arda'nın teması da uçak :)

yerim ben o cimcimeyi, yürüyor işte annesi daha ne yapsın :) Maşallah bütün bebişlerle yavaş yavaş hepsi yürüyecek ve biz bu güzelliklerin tadını çıkarıcaz inşallah:)

Arda emeklemek konusunda oldukça yavaştı ben de tembel benim oğlum doğumu bile bir hafta gecikti diye yürümesini hiiiç beklemezken beni utandırdı vallahi :17: şuan evin içinde bir saniye oturmadan odadan salona, salondan mutfağa ordan banyoya şeklinde akşama kadar dolaşıyoruz, ne oyuncakgörüyor gözü ne de kurcalayacak yerleri, boyuna yürüsün :) kuzum benim maşallah

Arda da 9 Mart doğumlu, bizimde küçük bir kutlama burda olacak ama asıl kutlama Türkiye'de, süslerinin hepsini kendi ellerimle hazırladım ve tabii doğdundan beri gökyüzünde gezen Arda'nın teması da uçak :)

Arda'nın teması cuk oturmuş :)
maşallah Arda ya... süsleri fln nasıl yapıyorsunuz ya imreniyorum duyunca ama cesaret edemem ben yapmaya...
pastayı inat ettim yapacağım diye 50 kişilik pastayı nasıl yapıcam diye şimdi kara kara düşünüyorum ama inadım inat k...m iki kanat misali geri de dönemiyorum... :18::18::18:

Arda'nın teması cuk oturmuş :)
maşallah Arda ya... süsleri fln nasıl yapıyorsunuz ya imreniyorum duyunca ama cesaret edemem ben yapmaya...
pastayı inat ettim yapacağım diye 50 kişilik pastayı nasıl yapıcam diye şimdi kara kara düşünüyorum ama inadım inat k...m iki kanat misali geri de dönemiyorum... :18::18::18:

İntenette çok aradım bende canım ya, uçak temalı parti süslerinden kopya çektim, peçete halkaları, orta süsleri, banner, bardaklar, kanepelere kürdanlar, arda logoları hazırladım, sorunsuz bir biçimde yapabilirsek fotoğraflarını da eklerim inşallah. yaparsın canım ne olacak,50 kişilik pastanın çok büyük olmasına gerek yok bence nasılsa bir sürü şey oluyor sofrada pastadan küçük birer dilim yeniyor, hem sen kursa da gittin, el emeğin sonuçta kötüsü olmaz.

Bizimkide tembeldi sağolsunlar sonradan açıldılar :27:
Arda'ya bulduğun temaya bayıldım, biz de deli gibi tema araştırmasına girdik :1: Bizim ismimizin anlamı da 'Gökyüzü' :)

Herkese selamlar
Suan ki konunuz nedir ne konuşuyorsunuz bılmıyorum ama araya girerekten size bi sorum olcak cevaplar,benı aydınlatırsanız sevincem:)

Oto koltugu hakkında fikir vr tavsiyelerinize ihtiyacım var?

kızlar nasılsınız bız ıyıyız sukur yarın pasam 1 yasına gırıyor :)) ne cabuk gectı koca 1 sene gecen sene hem mutluluk hemde korku vardı doguma gırecegım ıcın

dogum gunu olan prens ve prenseslerın dogum gunlerını kutlarım ıyıkı dogdunuzzzzz :))))

Herkese selamlar
Suan ki konunuz nedir ne konuşuyorsunuz bılmıyorum ama araya girerekten size bi sorum olcak cevaplar,benı aydınlatırsanız sevincem:)

römer duoplus izofiks canım. uzun araştırmalar sonucu karar verdiğim bir marka ve model. ama arkadaşımınki gibi maxi cosi tobi de güzel, izofiksli düşünmüyorsan

Herkese selamlar

bizimki de doll marka.kanz dan 290a aldık 3 kademeli yani 2 kademe ytıo 1kademe dik pzisyonda. biz memnunuz

Mart ayı geldi çattı geçen sene bu zamanlar geçti gözümün önünden ve yaklaşan doğum günü telaşı öyle kalabalık değil 30-35 kişi kadar çağırdım artık kaç kişi gelir bilmem tahminim 15kişi kesin gelir de sade küçük çocuklukları çağırdım herkese ne ev yeter ne ikramlar ne de ben artık büyükler darılmasın demi naapiim

Doğum günü kutlayanlar resimleri bekleriz

:1::22::nazar:

Maske Düştü: Güneş Kremleri Hakkındaki Çarpıcı Gerçekler | Organik Anne

kızlar, haberiniz olsun. özellikle çocuklarımız konusunda daha hassas olalım.
EWG's Skin Deep® | 2012 Sunscreen Report bu siteden uluslararası güvenilirliğine bakabilirsiniz. 1 en güvenilir. rakam arttıkça güvenilirlik azalıyor.
kimyasaldan sa mineral içerikli olanını tercih edelim. çok yüksek korumalılardan kaçınalım(en kimyasalı onlar) a vitamini( retinyl, palmitate, retinol) olanlardan kaçınalım. paraben parfüm ve hormonal dengeyi bozan oxybenzone den kaçınalım. içerikleirne bakıp öyle satın alalım.

o kadar bakmışsın okumuşsun, neye karar verdin derseniz, ki bende güneş alerjisi var, erbaviva ya da trukid edineceğim:) öptüm hepinizi

Arda'nın Baküde'ki ön doğum günü partisi $DSC_2764.JPG $DSC_2904.JPG $DSC_2892.JPG $DSC_2833.JPG $DSC_2783.JPG $DSC_2770.jpg $DSC_2751.JPG $DSC_2756.JPG $DSC_2760.JPG $DSC_2761.JPG $DSC_2907.JPG

Back