- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #73.661
poyraz çok hasta((2 gecedir sürekli ateşli sürekli burnu akıyo sürekli ağlıyo...bu gece 39 u da geçti ateşi..sabah erkenden acile koştuk..doktorumuzda geldi hemen..kulağında enfeksiyon varmış..boğazları kızarmış..antibiyotik verdi busefer..doktor nekadar olmaz desedeben bu aşıya bağlıyorum..kızamık aşısı olduk çocuk patladı bianda..ağır mı geldi nolldu anlamadımki..offf deliricem 2 gündür uykusuzum..buakşam babamızda oturdu bizde..soyduk akşam..ılık suyla bezle sildik heryerini (((((((
poyraz çok hasta((2 gecedir sürekli ateşli sürekli burnu akıyo sürekli ağlıyo...bu gece 39 u da geçti ateşi..sabah erkenden acile koştuk..doktorumuzda geldi hemen..kulağında enfeksiyon varmış..boğazları kızarmış..antibiyotik verdi busefer..doktor nekadar olmaz desedeben bu aşıya bağlıyorum..kızamık aşısı olduk çocuk patladı bianda..ağır mı geldi nolldu anlamadımki..offf deliricem 2 gündür uykusuzum..buakşam babamızda oturdu bizde..soyduk akşam..ılık suyla bezle sildik heryerini (((((((
mag 34 çok geçmiş olsun bu ara bütün bebişler hasta çok dikkatli olmak gerek
bu arada kızlar size sormam gereken bişey var daha önceki paylaşımları okuduğumda bazı arkadaşlar daninonun peynir ve sütlerini yedirdiklerini doktorlarının bişey demediğini söylemiş benim doktorumda bize yedirebilirsiniz dedi ben hergün değil ama arada yediriyorum bide ne kadar yediriyosunuz.kinder pingui yedirenlerde varmış doktorunuz bu konuda ne dedi ben çikolatalı diye pek düşünmedim ama yedirenler olunca acaba dedim
canım cok cok gecmıs olsun yuce rabbım sıfasını versın hemencecık ıglesın antıbıyotık kullanmadan malesef gecmıyor
mag 34 çok geçmiş olsun bu ara bütün bebişler hasta çok dikkatli olmak gerek
bu arada kızlar size sormam gereken bişey var daha önceki paylaşımları okuduğumda bazı arkadaşlar daninonun peynir ve sütlerini yedirdiklerini doktorlarının bişey demediğini söylemiş benim doktorumda bize yedirebilirsiniz dedi ben hergün değil ama arada yediriyorum bide ne kadar yediriyosunuz.kinder pingui yedirenlerde varmış doktorunuz bu konuda ne dedi ben çikolatalı diye pek düşünmedim ama yedirenler olunca acaba dedim
çok geçmiş olsun. poyraz bir an önce düzelir umarım... dediğin gibi aşıdan olabilir, konuşmuştuk doktor ağır bir aşı demişti bize... ama kulağında enfeksiyonda varsa belki aşıdan değildir... eşin işten felan izin alsa o da yardımcı olsa sana. annen baksa ya da sen gündüz biraz uyusan. insan çok yoruluyor çünkü...
Çok geçmiş olsun Ayçacım bize de yaptırın dedi dr aşıyı ama şu an bizde de öksürük hırıltılı solunum var onun geçmesini bekliyorum.
annemde bakıyo eşimde bakıyo ama hasta olunca başka kimseyi istemiyo..yapışık yaşıyoruz..
dünde ateşliydik yine..bugün biraz daha iyi gibi..ateş düşürücü vermedim hiç..ama burnu tıkalı nefes alamıyo..ağzından alınca boğazı kuruyo öksürüyo..uyuyamıyo..emziğini ememiyo ama beraber yatıyolar:) elinde tutuyo 2 kere çekiyo sonra çıkarıp nefes alıyo sonra gene 2 kere çekiyo..uyurken otomatiğe bağladı artık..dün akşam bide emeklerken düştü kendi kendine..eli kaydı sanırım..dudağını patlattı..bianda ağz kan doldu..naapıcaamı şaşırdım..nedir bu oğlumun başına gelenler anlamıyorum..şiş şimdi dudağı..bende artık dayanamadım oturdum bağıra bağıra ağladım..sinirlerim boşaldı artık..eşimde hangimizi sustursun bilemedi..biyerde ben ağlıyorum bi yerde poyraz..poyraz beni gördükçe ağlarken daha çok ağlamaya başladı..katıldı kaldı..zor sakinleştirdik..soğuk suyla yüzünü falan yıkadık..ya üstümüzde göz var böyle çıkıyo yada bilmiyorum ben ne bu halimiz..
biz nihayet Türkiye'deyiz :) 29 Kasım'da geldik ve geldiğimizden beride İstanbul, Ankara, Kayseri geziyoruz. Benim haylaz Ardacım tam geleceğimiz gün emeklemeye karar verdi:) evde o kadar hazırlık yaptım emeklerse güvenli ve temiz bir ortam olsun diye , ama işe yaramadı:) burada nereyi bulursa orada emekliyor işte...
biz nihayet Türkiye'deyiz :) 29 Kasım'da geldik ve geldiğimizden beride İstanbul, Ankara, Kayseri geziyoruz. Benim haylaz Ardacım tam geleceğimiz gün emeklemeye karar verdi:) evde o kadar hazırlık yaptım emeklerse güvenli ve temiz bir ortam olsun diye , ama işe yaramadı:) burada nereyi bulursa orada emekliyor işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?