• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bilgisayarında format factory proğramı varsa ordan formatını değiştir o zaman atabilirsin canım

esra kızmada çok güldüm hatta koptum :60::60::60::60:
ya bide benim gibi kilolu olsanız kendinizi boğaz köprüden atarsınız konuşmayın kilo milo kompleksliyim agrasşifim:1::1:

yok sorun değil gülebilirsin bende ilk duyduğumda çok güldüm çünkü:52::52: ,hayır dinime küfreden müslüman olsa benim eşim de çok zayıf ki 54 kilo adam zaten kimse bizim çocuğumuz olduğuna inanmıyor hatta evli olduğumuza bile inanmıyor daha 18 yaşında zannedenler bile var hal böyleyken çırpı bacak,kemik yığını,iğne iplik gibi terimler bana normal geliyor yani :32::32::32:

yok sorun değil gülebilirsin bende ilk duyduğumda çok güldüm çünkü:52::52: ,hayır dinime küfreden müslüman olsa benim eşim de çok zayıf ki 54 kilo adam zaten kimse bizim çocuğumuz olduğuna inanmıyor hatta evli olduğumuza bile inanmıyor daha 18 yaşında zannedenler bile var hal böyleyken çırpı bacak,kemik yığını,iğne iplik gibi terimler bana normal geliyor yani :32::32::32:

e zayıf olunca öyle canım esra boyun ne kadar bu arada merak ettim

çok sıcak suyla banyo yapma çekersin :1::1::1:
bende kare gibiyim boy yok kilo çok tam maki

aksilik gibide sıcak suya bayılırım suna hayatımda hiç hamama gitmedim mesela evlenirken çok istedim gelin hamamı yapılsın diye ama kaynanam duymamazlıktan geldi yapmadı :43::43:şimdi arkadaşlarıma söylüyom gidelim diye ama gelen yok....

sunacım ben sana demedimmi evindeki aynayı değiştir diye :19::19:

aksilik gibide sıcak suya bayılırım suna hayatımda hiç hamama gitmedim mesela evlenirken çok istedim gelin hamamı yapılsın diye ama kaynanam duymamazlıktan geldi yapmadı :43::43:şimdi arkadaşlarıma söylüyom gidelim diye ama gelen yok....

sunacım ben sana demedimmi evindeki aynayı değiştir diye :19::19:

ben 2 kere gittim kayınvalidem götürdü bayılırdı hamama haftalık gidiyodu valla ama varya öldüğünde bile cildi mermer gibiydi allah rahmet eylesin hamamdandır heralde değiştiriyim aynayı valla iyi olur :1::1::1:
40 bedenim kız çok zayıf diyilim yani

Son düzenleme:
bilgisayarında format factory proğramı varsa ordan formatını değiştir o zaman atabilirsin canım
onu ararken benim tontiş uyandı canım. çorbasını içirdim ancak gelebildim

esra kızmada çok güldüm hatta koptum :60::60::60::60:
ya bide benim gibi kilolu olsanız kendinizi boğaz köprüden atarsınız konuşmayın kilo milo kompleksliyim agrasifim:1::1:
tamam tamam sustuk ;)
kız öyle deme benim ismim bile var atrık çırpı bacak köprüsü:27::27: eşim saolsun çok yaratıcı fikirleri vardır kendisinin :9::9:
güldürdün beni Esracım ya :))

filiz bizim gibi zayıf olupta yok oram çıktı buram büyüdü diyenlere napıyoar biliyon dimi bence hiç bu konuda konuşmayalım :9::9:
yok canım etrafı boşverdim zaten ev saldım çayıra mevlam kayıra durumunda son zamanlarda hep :))

biliyorum canım bir daha demem bişiiii

ben 2 kere gittim kayınvalidem götürdü bayılırdı hamama haftalık gidiyodu valla ama varya öldüğünde bile cildi mermer gibiydi allah rahmet eylesin hamamdandır heralde değiştiriyim aynayı valla iyi olur :1::1::1:
40 bedenim kız çok zayıf diyilim yani

bende çok istiyorum ama bir türlü nasip olmadı işte öyle kafama göre birinide bulamadım gidelim olmadı büyüdüğünde çınarı alıp götürürüm :))
he sunacım he çok şişmansın git yürüyüş yap allam yarebbem yaaa :41::41:

esra çınara bugün ne hazırladın markete gidicem yarına kopya çekeyim :56::56:

kereviz yicek çınar bu akşam sunacım kereviz patates havuç haşladım biraz zeytinyağı gezdircem üzerine okadar birazda benim kerevizin suyundan ekmeğe bandırıp veririm yanında kuru olmasın diye ohhh

oğluşuma nazar değdiii:(((( allerji olduuuu..dün ensesinde kırmızı bi leke gibi vardı ben önlük tahriş etti falan sandım ama demin altını değiştirirken bi baktım bütün vücudu kırmızı kırmızı noktacıklar olmuş..hemen doktoa koştuk allerji dedi..deterjan allerjisine benziyo dedi..ama herşey yapmış olabilir dedi..ilaçlarımızı verdi..bikaçgün dikkat edicez şimdi..çamaşırlarını 3 4 kere durulicam falan..üfff..kuzum benim yaaa..:50::50::50:

bende çok istiyorum ama bir türlü nasip olmadı işte öyle kafama göre birinide bulamadım gidelim olmadı büyüdüğünde çınarı alıp götürürüm :))
he sunacım he çok şişmansın git yürüyüş yap allam yarebbem yaaa :41::41:

kereviz yicek çınar bu akşam sunacım kereviz patates havuç haşladım biraz zeytinyağı gezdircem üzerine okadar birazda benim kerevizin suyundan ekmeğe bandırıp veririm yanında kuru olmasın diye ohhh
kereviz burda bulamamda bende vkerevizsiz patates havuç balkabağı haşlarım afiyet olsun

oğluşuma nazar değdiii:(((( allerji olduuuu..dün ensesinde kırmızı bi leke gibi vardı ben önlük tahriş etti falan sandım ama demin altını değiştirirken bi baktım bütün vücudu kırmızı kırmızı noktacıklar olmuş..hemen doktoa koştuk allerji dedi..deterjan allerjisine benziyo dedi..ama herşey yapmış olabilir dedi..ilaçlarımızı verdi..bikaçgün dikkat edicez şimdi..çamaşırlarını 3 4 kere durulicam falan..üfff..kuzum benim yaaa..:50::50::50:

çok geçmiş olsun ayça ne deterjan kullanıyorsunki poyraza

geçmiş olsun poyraza, 6. hastalığa ihtimal vermedi mi doktor? alerji testi yaptı mı ki?

kemalde enerji patlşaması var ya sabah sabah 6 da uyandı hala hiç uyumadı ya yoruldum la :32::32:

Geri geri de olsa emeklemeye baslamis annesi ici icine sigmiyodur simdi..

oğluşuma nazar değdiii:(((( allerji olduuuu..dün ensesinde kırmızı bi leke gibi vardı ben önlük tahriş etti falan sandım ama demin altını değiştirirken bi baktım bütün vücudu kırmızı kırmızı noktacıklar olmuş..hemen doktoa koştuk allerji dedi..deterjan allerjisine benziyo dedi..ama herşey yapmış olabilir dedi..ilaçlarımızı verdi..bikaçgün dikkat edicez şimdi..çamaşırlarını 3 4 kere durulicam falan..üfff..kuzum benim yaaa..:50::50::50:[/QUOTE

Gecmis olsun aycacim, imsallah gunubirlik biseydir hemencecik gecer..

geçmiş olsun poyraza, 6. hastalığa ihtimal vermedi mi doktor? alerji testi yaptı mı ki?

ateşi falan başka hiçbişeyi yokki..6.hastalık gibi değil zaten döküntü..allerji testi yapmak istemedi..çok kan alınıyomuş zor testmiş hiç gerek yok dedi..gözlemleyelim biraz dedi..eğer çok çok artarsa yada şişerse kabarırsa ozaman yaparız dedi

dalinnn..yumuşatıcısıda deterjanıda..doğduğundan beri hiç değiştirmedimkii
hep aynı deterjanı kullanıyorsan makine iyi durlamamış olabilir umarım çabucak iyileşir kuzucum tekrar geçmiş olsun

ya bi gör nasıl heyecanlanıp bağırıyor sevinçten sanki amerikayı fethetti dana

Son düzenleme:
hep aynı deterjanı kullanıyorsan makine iyi durlamamış olabilir umarım çabucak iyileşir kuzucum tekrar geçmiş olsun

ya bi gör nasıl heyecanlanıp bağırıyor sevinçten sanki amerikayı fethetti dana

ayhh çocuğun mu var derdin var:)) doktoru beklerken bisürü yeni bebek gelmişti..ayy hepsi el kadarr..bi poyraza baktım bi onlara..sanki benim oğlum böyle doğmuş hiç okadar küçük olmamış..gitmişken boyunu posunuda ölçtü..10.500 gr olmuşuz 76,5 ta boyumuz..:nazar::nazar::nazar::nazar:

ayhh çocuğun mu var derdin var:)) doktoru beklerken bisürü yeni bebek gelmişti..ayy hepsi el kadarr..bi poyraza baktım bi onlara..sanki benim oğlum böyle doğmuş hiç okadar küçük olmamış..gitmişken boyunu posunuda ölçtü..10.500 gr olmuşuz 76,5 ta boyumuz..:nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallah ayça ama en çok annenin babanın nazarı değermiş sende severken maşallah de bolbol ne çabuk büyyorlar demi

ben geldimmm...
Hayal'in mızmızlığına dayanamayıp ananemle dışarı çıkardık. sitede turladık, parka gittik, salıncak bindi fln.
eve gelir gelmez de yorgun düşmüş halde uyuyakaldı. ben de kahvemi alıp hemen bilgisayar başına geçtim.
herkes bebişlerinin son hallerini ekliyor, ben de kızımın fotolarını paylaşmak istiyorum ama fotolarımız fotoğraf makinemizde kaldı. ne zamandan beri aktarmıyoruz pcye. en son hayalin mevlüt fotolarını aktarmışım 6 ay olmuş. en yakın zamanda aktarıp paylaşırım sizinle.
bakın bu da ben $539566_4286755375952_891875196_n[1] - Kopya.jpg

ben geldimmm...
Hayal'in mızmızlığına dayanamayıp ananemle dışarı çıkardık. sitede turladık, parka gittik, salıncak bindi fln.
eve gelir gelmez de yorgun düşmüş halde uyuyakaldı. ben de kahvemi alıp hemen bilgisayar başına geçtim.
herkes bebişlerinin son hallerini ekliyor, ben de kızımın fotolarını paylaşmak istiyorum ama fotolarımız fotoğraf makinemizde kaldı. ne zamandan beri aktarmıyoruz pcye. en son hayalin mevlüt fotolarını aktarmışım 6 ay olmuş. en yakın zamanda aktarıp paylaşırım sizinle.
bakın bu da benEki Görüntüle 555307

oooooooo kilo milo kalmamış maşallah

Back