2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende eşime atıyorum al sen bak dye :)) nefes almam lazım benimde napimmm

neler yapıcaksın cnm paylaşırmısın bizimle. ben de yapıcam bi ara, fikir olur bana da.

zor bir süreçti ama kurtuldular, cok sevindik hepimiz :)
Alya maşallah canım 2,5 aydır normalin üstünde alıyor kilo, anca toparladı. Boyumuz kısa biraz
Berranın zaten maşallahı var canım o 7600 değildir şimdi sen 8 oldu bil

Merve bende özledim burayı yazamadım hep bişeyler oldu, biraz da herkes face gitti diye boykot ettim kendimce:) Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali:) görüşelim bir ara aysele bernayıda özledim ya

Ayselcim sende ki bu beceri olduktan sonra eminim herseyi çok güzel yaparsın, merakla bekliyoruz:)

Gamze ya ne çabuk geçti zaman ilk koyduğun resmi hatırlıyorum, nasıl duygulanmıştım gözlerimden yaşlar boşalmıştı direk... Uzun ömürler yasasın çocuklarımız güzel ve mutlu...

Canım arkadaşım, çocuklarım hep beraber büyüyecek inşallah...

Sizler benim o kadar yanımdaydınız ki , o günlerde, sizlerle beraber atlattık o süreçleri, bak şimdi bıcır bıcır muhabbet ediyor veletlerimiz, yakında anne memecan'a gidelim diyecek, az kaldı :)))

Geçen hafta Berra, Kanal D sabah haberlerine konu mankeni olmak suretiyle çıkmıştı, videosu aşağıdaki gibi :)

[video=youtube;iAbtMvCNGzE]http://www.youtube.com/watch?v=iAbtMvCNGzE&feature=g-hist[/video]

Berra'nın birkaç fotoğrafını yükleyeyim, ilk göz ağrınız büyümüş mü teyzeleri :)

Eki Görüntüle 553193

Eki Görüntüle 553194

Geçen hafta Berra, Kanal D sabah haberlerine konu mankeni olmak suretiyle çıkmıştı, videosu aşağıdaki gibi :)

[video=youtube;iAbtMvCNGzE]http://www.youtube.com/watch?v=iAbtMvCNGzE&feature=g-hist[/video]

ayy ne güzelleşmiş Berra kuzum yaaa maşallah yavruma haberlere bile çıktı demekkkk.Koskocaman olmuşş Gamzee. Bu İrfan a da bayılıyorum her sabahh çok komik adam yaaa yine tutamamış dilini bir sürü yorum koymuş ardından :))

gamze maşaallah berra ya kocaman olmuş...
uyku eğitiminde yataktan kalkmaya çalıştığında napıyorsun?
tuniko nun semineri miydi gittiğiniz?

en büyük şansımız , Berra henüz yatakta ayağa kalkmıyor. Zaten o dönem daha da zor olacağından önden tedbirimi alıp uykusunu düzenleyeyim dedim.

Evet VRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRS 'un workshop uydu o, alternatif annede yazı yazmam için Hülya davet etmişti, mekanda Renkli Ada, yine arkadaşların mekanı olunca, kendi evimiz gibi takıldık :)

sen benim kızıma çirkin miydi eskiden diyorsun yani :))))

Ayy evet bir sürü şey söylemişti :)

Günaydınnn,

İşe başladıgımdan beri giremiyorum foruma ama hepinizi çok özlemişim.
Bebişleriniz de masallah kocaman olmuş.
Okumam gereken çok konu birikmiş özellikle bebeklerimizi kendi yatagından uyumaya alıstırma konusunda.
Ben biraz da kendimi düşündügümden hala odaları ayıramadım cünkü bizimkinin dişleri cok erken cıkmaya basladı (3. ayda) en son 8. dişi cıktı. Her diş cıkarısımızda birazcık düzene giren uykumuz gene bozuldu. Son 2 aydır 2 saatte bir uyanıyoruz
İşe de ruh gibi gelmeye başladım. Nasıl basa cıkacagımı bilmiyorum.
Ama bu kadar uykusuzluga ve yorgunluga ragmen anne yüregi işte akşama kadar oglumu düşünüp eve gidip bi öpüp koklasam diorum:)

Bu arada forumdan uzak kaldığım su birkaç ayda minik bebeklerimizin doğumlarında ya da doğum günlerinde gelen misafirlerimize hediye etmek için küçük sevimli rengarenk kokulu sabunlar yaptık.
Odalarını süslemek için de kullanabilirsiniz.
Dün limangoda satışa cıktı.
İlgilenenler için link aşağıda.

http://kids.limango.com.tr/shop/index.php?cID=16961&c=67111&s=0&allproduct=0

Kendinize cok iyi bakın.
Bundan sonra daha sık görüşürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…