- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #72.881
Sabahtan beri sayfa açık daha yazı yazmak şimdi nasip oldu. Bizimki yine her zamanki gibi huysuz huzursuz uykusuz ve daha bilimum stresli tavırlar
Ya sabırr ya sabırr
bizdede aynı durum ...iş yerinde fırsat olmuyo eve gelince sadece uyursa açabiliyorum yoksa annecim ben yazıcam diye kendini parçalıyo bizimki:))
kızlar herkesin bebişi emekliyor mu? benim kızım çok tembel çıktı gerçekten. emekliyor ama daha yeni yeni. sırt üstü aıyor kendini ve döne döne gidiyor gitmek istediği yere. genelde bu hareket biçimini kullanıyor. bir iki emekleyip hemen yuvarlanarak gitmeye başlıyor:26:
kızlar herkesin bebişi emekliyor mu? benim kızım çok tembel çıktı gerçekten. emekliyor ama daha yeni yeni. sırt üstü aıyor kendini ve döne döne gidiyor gitmek istediği yere. genelde bu hareket biçimini kullanıyor. bir iki emekleyip hemen yuvarlanarak gitmeye başlıyor:26:
Slm annişler bu sabah kontrolümüz vardı kansızlık biraz düzelmiş 10 olmuş ama yeterli değil tabi artık pekmez mi şurupmu işe yaradı bilmiyom Eylül'de tartılmıştık bide bugün yarım kilo almış siZce iyimi 9550 boğazları çok fena mış iki ilaç verdi şimdi de yeni uyuttum anemi düzelene kadar dikkat etcrz kontrol altında olacakmış
Enes'te de kansızlık çıktı onada ferro zinc G. Şurup verdi
Bizden böyle
Mama sandalyesi tavsiyesi veremiycem çok memnunum ama adını bilmiyom yazmıyo bi yerde ama şunu biliyom ikeanınkini bedava verseler almam 3ay önce dışarda yiycektik Eyüp'e istemiştik onu getirdiler önü olmadan dahi zor sığdı kullanışlı değil bence
bizimkide dönmeyi kullanıyo genellikle..emekleme pozisyonu alıyo totoyu hvaya kaldırıyo öyle kalıyo..yavrum kolları akıl etse gitcek ama :)) ama bu aralar oturup yatmakta istemiyo sürekli kollarından tutup gezdirceksin yada zıplatcaksın..annem emeklemeden yürür diyo ya bakalım bence daha vakti var gibi bizim tontonun...
yoo kuzum Alya emeklemiyor ve niyetide yok,yuvarlana yuvarlana her yere gdiyor:)
yok yok Arda da da emekleme belirtisi yok, pozisyon alıyor sallanıyor sonra hoop atıyor kendini. o da yuvarlanarak gidiyor her yere çok geliştirdi yuvarlanmayı ama jet hızıyla yuvarlanıyor, bugün masanın altından çıkardım:)
ne emeklemesi ne yuwarlanması ne sürünmesi :) anca oturuyor kendini yere atıyor sonra ağlıyor, bizdenn bu kadar:) benimki topiğin en tembel bebeği olmaya aday:)
Eki Görüntüle 551503 Eki Görüntüle 551504 yaramaz oğlum çizgi film seyrediyo:))))
Gökalp in alttan 2 dişi birden patladııı:))))))))))
NE İZLİYO BU KADAR KEYİFLE, PEPE Mİ? :)
hayırlı olsuunn..darısı bize..diş buğdayı yapacakmısın
günaydın kızlar... sabah 5:30 dan beri ayaktayım ya.
gece 1:40 ta yattım zaten. 5:30 da kalktı sıpa. 6 da yattı. Zaten 6 da kalkacaktım dedim yatmayayım tekrar ne de olsa 7 de kalkıyor ama içimden de yeni yattı 8:30 dan önce kalkmaz ın hayalini kuruyordum. eşime kahvaltı hazırladım banyoya girdim çıktım daha üstümü giyinmeden bizim sıpa yatağında dikilmiş beni bekliyordu. insan azıcık acır annesine yaaaa...
oysa ne hayallerim vardı, sabah gazete okuyup tiramisu yiyip kahve keyfi yapacaktım
bikaç bişi sorcam sizlere yaa..bakalım aynı sıkıntılar sizdede var mı yoksa bize mi mahsus:)))
1.yapışık yaşıyomusunuz?..maymun yavrusu gibi bi tutuyo beni yat kalk hep yağışığız..sokakta arabasına kurulan çocuk şimdi sokakta bile kucak istiyo..deliricem..taşıyamıyorum artık..10 kiloyu geçti çoktan..e bide giyiniyoruz artık montlar falan..kütük gibi oluyo..ne kol kaldı ne bel..
2.sürekli bağırıyo mu?...bizimki sesini mi keşfetti nedir avazı çıktığı kadar bağırıyo..sürekli ama..sonra boğazı acıyo öksürüyo:) aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa diye ciyak ciyak yollarda..
3.nasıl uyuyosunuz?..benim oğlum başından beri kendi odasında ve karyolasında uyuyo..gece uykusundada yatırıyorum...tavana yansıma yapan bi oyuncağımız var ona bakıyo bende göbüşünü okşuyorum uyuyo..ama buaralar gene maymun yavrusu gibi kucağımda uyuyo..kucağımda hafif sakinleşiyo sonra gene yatağında devam ediyo ama muhakkak önce sarılmak istiyo..
4.bu soru erkek annenelerine:)..oğlunuzun altını açtığınızda pipisine saldırıyo mu?...yaw pipiyi keşfetmek için erken diil mi dahaa..biz altımızı açar açmaz oğlanın eli pipisinde..kaka maka hiç dinlemiyo..ordan oraya çekiştiriyo pipisini ve gülüyo:))geçen çekiştirirken bide işedi..yüzüne kadar fışkırttı vallahii..
hepsi aynı... yapışık yaşıyoruz. tuvalete gitsem peşimden emekleyip tuvalete giriyor. çığlık çığlığa bağrıyor.
hatta çu mesajı yazarken bile kucağımda...
bikaç bişi sorcam sizlere yaa..bakalım aynı sıkıntılar sizdede var mı yoksa bize mi mahsus:)))
1.yapışık yaşıyomusunuz?..maymun yavrusu gibi bi tutuyo beni yat kalk hep yağışığız..sokakta arabasına kurulan çocuk şimdi sokakta bile kucak istiyo..deliricem..taşıyamıyorum artık..10 kiloyu geçti çoktan..e bide giyiniyoruz artık montlar falan..kütük gibi oluyo..ne kol kaldı ne bel..
2.sürekli bağırıyo mu?...bizimki sesini mi keşfetti nedir avazı çıktığı kadar bağırıyo..sürekli ama..sonra boğazı acıyo öksürüyo:) aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa diye ciyak ciyak yollarda..
3.nasıl uyuyosunuz?..benim oğlum başından beri kendi odasında ve karyolasında uyuyo..gece uykusundada yatırıyorum...tavana yansıma yapan bi oyuncağımız var ona bakıyo bende göbüşünü okşuyorum uyuyo..ama buaralar gene maymun yavrusu gibi kucağımda uyuyo..kucağımda hafif sakinleşiyo sonra gene yatağında devam ediyo ama muhakkak önce sarılmak istiyo..
4.bu soru erkek annenelerine:)..oğlunuzun altını açtığınızda pipisine saldırıyo mu?...yaw pipiyi keşfetmek için erken diil mi dahaa..biz altımızı açar açmaz oğlanın eli pipisinde..kaka maka hiç dinlemiyo..ordan oraya çekiştiriyo pipisini ve gülüyo:))geçen çekiştirirken bide işedi..yüzüne kadar fışkırttı vallahii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?