- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #72.301
saliha canım ram da mı çalışıyosun bende psi danışmanımda dikkatimi çekti
saliha canım ram da mı çalışıyosun bende psi danışmanımda dikkatimi çekti
özelden sorcaktım ama msj hakkım yokmuş dahayanlış anlamazsan test diyince merak ettim mesleğini.ram falan mı yoksa ??
bende aynı şeyi sormuşum.meslektaşız anlaşılan :))
yok canım benim, niye yanlış anlayım..ramdayım evet..pdr mezunuyum.ram da çalışıyorum..ama işte bazen bebeler bana tanı koyuyo :)
yok canım benim, niye yanlış anlayım..ramdayım evet..pdr mezunuyum.ram da çalışıyorum..ama işte bazen bebeler bana tanı koyuyo :)
bak saliha teyzesi demekki az et yiyorsun et yemen lazım hafızanı güçlendirmek için bilmiyordun sanırım küçük bilmiş sana öğretmiş :)) maşallah ya o nasıl bişimiş öyle
ram ne ola ki:44:
bi zamanlar bende ramdaydım.benimde pdr..çoook memnun oldum..
kaçtın demek ramdan... :) ben de memnun oldum
kaçtın demek ramdan... :) ben de memnun oldum
bende aynı şeyi sormuşum.meslektaşız anlaşılan :))
maşallah ya bunları yiyomu alalhım korusun 5 te birini yemiyoki benim kızım
livanın yemek listesi bayağa kalabalık gerçekten o aradaki mamaları vermemen bencede normal zaten bunların hepsini yiyebilseler daha ne ister ki insan...
Şİmdi girdi Semram..gidicektim hatta Merve teklif etti sni aliim beraber gidelm diye babam gelme ne işin var çocukla dedi..annemde bn eve çıkınca gelirsin torunumu telef etme oralarda dedi..inşallah bi aksilik olmadan atlatır..stresteym şuan
ya bu çocuk japon harikası yaaa şu gözleri beni bitiriyor maşallah kuzucukannesi neden pembe kaşık kullanıyosunnn aaaa olmadı bak erkek adamı bozar öyle pembe filan
geçmiş olsun berna ne ameliyatı? sıkıntısız sorunsuz geçer, güzel haberler alırsın inşallah.
evet canım ya meslektaşız çok sevindim bi sürü yeni insanla arkadaş oldum, hemşerilerimi buldum meslektaşlarım da oldu ne bereketli yer maaşallah ne güzel
kaçmak deilde evlenince il değiştirdim.daha doğrusu memleketime dönüş yaptım..ram da eskilerde kaldı.şimdi anaokulundayım.bıcırıkların arasında :))
bu liste gelişim uzmanının verdiği liste kızlar keşke hepsini yese ama mümkün değil hepsini yemesi bunları azar azar tadımlık yiyor. birkaç kaşık alıyoruz sonra hoop kilitleniyor ağzımız. sadece meyve ve tarhana çorbası kısmı küçük bir kase kadar yiyebiliyoruz umarım yeme miktarı zamanla artar.
geçmiş olsun berna ne ameliyatı? sıkıntısız sorunsuz geçer, güzel haberler alırsın inşallah.
haha napiim kızz milupa o renk gönderdi aaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?