2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

1 lüfer balığı..fileto yapıyoruz
1 minicik soğan
1 sarımsak
1/2 havuç veya patates
1/2 limon suyu
2 kaşık irmik
1 kaşık zeytinyağı
1 kaşık tereyağ
balığı buharda haşlıyoruz güzelce..kılçıklarını ayıklıyoruz..bütün malzemeleri tencerede haşlıyoruz..en son irmik ve yağları ekleyip azıcık daha pişiriyoruz..sonrada blenderdan geçiriyoruz..bizim bugünkü menümüz bu..elinede bi yaprak yeşil salata veriyoruzz..bi ondan bi ondan:))

suna hanım suna hanım sen benim kızıma kurban olasın be o nasıl becerikli olur biliyonmu hem benim boksçuya verilecek kızım yok bi kere hoş henüz kızımda yok o ayrı mesele de neyin kavgasını ediyosam
bide kızın olsa hiç çekilmezsin kız benim oğlum isterse sen vermesende kaçırır

sende acayip kaynana potansiyeli var hee

amin canım hepimiz görelim yavrularımızın gününü

ayy yağmuru emziriyodum korktu bebe sesli gülmüşüm

doğru valla ben hep derdim ben gelin olmadan kaynana olacak kadınım diye

valla bende bir şey kullanmıyorum kan damlası ama kafamda karışık çok

bu nazarlar, öpücükler falan filan bende çıkmıyor kızlar ya ekleyemiyorum ayarlardamı sorun var acaba?
evet canım ayarlarından

Zeynep bu Ferro-sanol'un toplatıldığını senden mi duymuştum?
bende biliyorum toplatıldığını

Son düzenleme:

balık 8 aydan önce verilebiliyormuki canım

benim kızım olsa varya verene kadar karşı tarafın donunu bile sattırırım kendimde göremediğim her şeyi kızımda isterim

kızlar okadar sinirliyim ki anlatamam patron yalakası insanlardan nefret ediyorum ya benlik bir durum değil Allahtan ama nedir bu insanların birbirlerini çekememeleri başkasının ekmeğiyle oynamanın ne anlamı var ya kadın gelmiş durmadan birilerini şikayet edip eleştiriyor offf çok sinirlendim....ya o insanın çalışmaya ihtiyacı olmasa ne diye sıcak yatağını bırakıp gelsin buraya neden sen başkasının işine burnunu sokarsın be kadın ekmeğinden olunca başın göğemi erecek sanki

sadece iş yerinde diyil hayatın her yerinde var böyle içten pazarlıklı aşağılık insanlar malesef başkalarının mutsuzluğundan mutluluk çıkaran insanlara sadece acıyorum zavallılar

sadece iş yerinde diyil hayatın her yerinde var böyle içten pazarlıklı aşağılık insanlar malesef başkalarının mutsuzluğundan mutluluk çıkaran insanlara sadece acıyorum zavallılar

maalesef evet ama iş ortamında daha çok oluyor böyle meseleler sunacım yüzüne her sabah gülerek baktığın bir insanın ardından bu tarz konuşmalar yapmak bilmiyorum çok acı birşey o kapıdan çıktıktan sonra yine aynı şekilde davranıcak hakkında ithamlarda bulunduğu kişinin biliyorum neyi paylaşamıyoruz anlamıyorum sonuçta herkes ihtiyacı için burada sorunlarımızı bu şekilde halletmemeliyiz bence çok üzüldüm ve çok sinirlendim gerçekten....

biliyorum canım ben bir dönem personel şefliği yapmıştım bizim muhasebeciyle sekreter yan yana gelince canciğer kuzu sarması beraber diyilkende 2 düşman sanki başa çıkamadım sonuçta ikisinide göndermek zorunda kalmıştık onların yüzünden bi sürü vicdan azabı çektim birde :26::26::26:

merhaba bernacım.. aynıları bizdede mevcut..selçuk eşittir gökalp.. gece kaç defa çığlıkla uyandı ve geri uyumadı sayısını bilmiyorum..o kadar yoruldum ki gece, oturup ağlıcktım onla beraber..kaç gündür hep mıkır mıkır hep huzursuz.. diş çıkaramdık bizde , bende buna bağlıyorum.. çocuğuma lakap bile taktı eş dost: MEMNUNSUZ..

hiç beğenmedim şahsen ben bu lakabı bu bir süreç ve nerdeyse hepimiz aynı durumdayız niye menunsuz olsun gökalp belliki bir sıkıntısı var belki havadan belki dişten belki de büyüme yüzünden gece uyanmaları çınarında çok sıklaştı canım son zamanlarda evelki gece sabaha kadar sallamak zorunda kaldım ben kendi kendine uyutmayı öğretmeye çalışırken o gece uykusundan öyle bir çığlıkla uyanıyor ki sanarsın dövdük bu dönem bize en gerekli şey sabır sanıyorum çok zor bir durum evet ama maalesef başka çaremiz de yok eminim gökalpte selçukta ve diğerleride normal zamanlarına dönecekler

BENDE beğenmiyorum esracım ve uyarıyrum da, çocuğa ne lakap yapıştırırsan onunla özdeşleşir.. benim bebeğim çok usal çok sakin br bebekti kendi kendine yumayı da öğrenmeye başlamıştı, geçen gece ve dün gece ayağımda sallayarak uyuttum üzüle üzüle( ya diş ya atak, bi derdi olmasa neden çocuk uykusunun en talı yerinde çığlıklarla uyansın dimi..

bencede mutlaka bir derdi vardır yavrucağın bu erkekler bazen çok garip oluyor

BENDE beğenmiyorum esracım ve uyarıyrum da, çocuğa ne lakap yapıştırırsan onunla özdeşleşir..işte bu cümlene sonuna kadar katılıyorum canım çocuklara hoş olmayan lakaplar takılmasına tamamen karşıyım..anlattığın gibi bir bebeğin durup dururken ağlamaları huzursuzluğu olmaz elbetteki tabiki bir derdi var bizden istedikleri tek şey bu dönemi atlatana kadar onlara yardımcı olmamız tatlım

mesela gökalp çok sakin olduğu zamanlarda bi komşumuz onu ''mazlum çocuk mazlum şey seni'' gibi ifadelerle sevmişti, neyse dedim.. ikinci gördüğünde yine gökalp sakin sakin bakınıyordu, yine dedi ''mazluuummmm napıyorsun mazlumm...'' .. dedim ''abla çocuk mazlum falan değil, sen alışık değilsin diye sakin çocuk sana garip mi geldi..'' kendi çocukları pek bi yaramaz.. daha da mazlum demiyor, rahatsız olduğumu anladı zaar..

doğru daha çok küçükler aslında sadece anne baba ben zor günler geçiriyorum ve yanımda olun bu dönemde demek istiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…