• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kahvaltıda doktorumuz peynirle yumurtayı dönüşümlü ver demişti artık 8.ayı dolduruyoruz acaba ikisi aynı gün verilebilir mi? veren var mı aynı öğünde?

Arda son zamanlarda kakasını yapmaz oldu teyzeleri ya, baya bile isteye yapmıyor çocuk. geçen haftaydı sanırım bir iki kez katıydı kakası çıkaramıyor diye ayaklarını kaldırıp karnına bastırarak çıkarmasına yardım etmeye çalışmıştım. acaba ondan mı zorlandı da artık çıkarmakta inat ediyor anlamadım.oysa barsakları çalışsın diye kayısı ve erik veriyorum sürekli, anlamadım gitti...

Canım senle aynı düşündüm kansız olmaz dedim mamalardan ötürü maalesef 8'e düşmüş Dr kızdı damlanın yanında ferro zinc. G diye bi şurup ve 3-4kez pekmeZ veriyorum haftaya kontrolde görcez düzeldiğini inşallah iyi gelir

gecmişe baktım ama birşey bulamadım neden kan tahlili yaptırdınız benim kızımdada yeni dogdugunda kansızlık çıktı sonra 3 ayında biraz yükselmişti bizde düzenli kan damlamızı kulanıyoruz başta ferol sanol kulanıyorduk sonra ben isteyince doktorumuz ferol hausman veerdi düzenli 1 tatlı kaşıgı pekmezde veriyorum gene tahlil yaptırmamız lazım ama babamız kıymıyorum diyor ama bende oda korkuyoruz kötü birşey çıkmasından ama götürmemiz lazım :50:bilgi verirsen sevinirim

Hiçbir yöntem körü körüne uygulanmamalı, uygulanamıyor da zaten. Her bebeğin alışkanlıkları farklı.

Hangi yöntemi uygulayacaksanız uygulayın, beklentileriniz gerçekçi olsun. Mucizeler oluyor belki ama annelerin çoğu o kadar şanslı değil, en azından ben değilim.

Düzene girdik diye düşünseniz de en ufak bir burun akıntısı, diş ağrısı, vesaire sizin girişimlerinize çomak sokabiliyor.

İstikrar çok önemli. Bir gün öyle, bir gün böyle olmuyor. Bazen kucakta sallamayınca hemen uyuyacağını düşünüyorsunuz, ama bu yola bir başlayınca da gerisini getirmek lazım.

daha fazlası linkte,
Yatır/Kaldır’dan ne umduk, ne bulduk | Blogcu Anne

kahvaltıda doktorumuz peynirle yumurtayı dönüşümlü ver demişti artık 8.ayı dolduruyoruz acaba ikisi aynı gün verilebilir mi? veren var mı aynı öğünde?

başından beri ben hepsini beraber veriyorum..bize hiç ayır demedi..peynir yumurta bisküvi milupa kahvaltı karışımı tuzlu yicekse zeytin ezmesi tatlı yicekse pekmez veya reçel ve devam sütüylede ıslatıyorum..

ayy dün gece internete nasıl takıldıysam sen gece 2 de yat, uzun zamandır böyle çok gezinmiyordum internette:)) iyi oldu aslında ama hala yarım yamalak gezmişim gibi bir çok şeyi kaydettim okunmayı bekliyor:) hoş ne zamandır kitap okuyamayan bir insana internetten yazı okumak keyif veriyor:)

oh ne güzel ya. bende istiyorum öyle internette gezinmek... evde canım sıkılmasın boş zamanlarımı değerlendireyim diye 2.üniversiteye başladım aöf den. alp uyuyunca ders çalışıyorum anca ben.

biz daha başlamadık yumurtaya. doktor önümüzdeki ay başlayalım demişti. bu ay başlayacaz artık. ama burada var aynı öğünde veren arkadaşlar...

Arda son zamanlarda kakasını yapmaz oldu teyzeleri ya, baya bile isteye yapmıyor çocuk. geçen haftaydı sanırım bir iki kez katıydı kakası çıkaramıyor diye ayaklarını kaldırıp karnına bastırarak çıkarmasına yardım etmeye çalışmıştım. acaba ondan mı zorlandı da artık çıkarmakta inat ediyor anlamadım.oysa barsakları çalışsın diye kayısı ve erik veriyorum sürekli, anlamadım gitti...

canı acıdıysa o zaman ondan yapmıyordur bizimki de öyleydi canı acıyordu yapmıyordu sonra iyice katılaşıyordu iyice canı acıyordu. ben kuru kayısıyı haşlayıp çatalla ezip veriyorum iyi geliyor, gerçi sende veriyormuşsun... patates felan verme birkaç gün tekrar düzene girince başlarsın.

gecmişe baktım ama birşey bulamadım neden kan tahlili yaptırdınız benim kızımdada yeni dogdugunda kansızlık çıktı sonra 3 ayında biraz yükselmişti bizde düzenli kan damlamızı kulanıyoruz başta ferol sanol kulanıyorduk sonra ben isteyince doktorumuz ferol hausman veerdi düzenli 1 tatlı kaşıgı pekmezde veriyorum gene tahlil yaptırmamız lazım ama babamız kıymıyorum diyor ama bende oda korkuyoruz kötü birşey çıkmasından ama götürmemiz lazım :50:bilgi verirsen sevinirim

bu ay bize de kan tahlili yapılacak, galiba 8.ayda yapıyorlarmış kan tahlili...

perş.günü yapıldı bizede..bakalım ne çıkıcak..bizde başta ferrum kullanıyoduk..sonra minadex diye bi şurup kullanıyoruz..multi vitamin şurubu..d vitamini falan hepsi içinde..ayrıca başka kullanmıyoruz artık..

günaydın güzel annişlerim nasılsınız bakalım bu sabah bizde diş hazırlıklarının son aşamaları var bu akşam işten çıktıktan sonra yoğun bir koşturmaca beni bekliyor olacak :))

bizim ev 5+2 sen yine bir günde temizleyebiliyormuşsun... ben bir yeri temizlesem diğer taraf batıyor bütün ev aynı anda temiz olmuyor. ancaaa kadın geldiği zaman temiz oluyor onda da ben yine ertesi gün batırıyorum... ruhuma fenalık basıyor ev temiz olmayınca da ama yapacak birşey yok...
5+2 mi :53::53:zeynep sen naptın ya at mı koşturuyorsunuz kız evde napıcan okadar büyük evi baş edemezsin elbet onun temizliğiyle Allah yardımcın olsun vallaha zor :27::27::27:

Selamlar kızlaar..nasılsınız?
bn kafayı yemek üzereyim bu aralar..Selçuk anlamadıım bi şekilde mızırdak..ne yapsam memnun edemiyorm..
dün gece 12 de uyandı 2 ye kdr ağladı..komşular işkence yaptığımı sanıyolar buna eminim..çünkü öyle böyle bi ağlama değil etinden et koparıyolar sanki.
hala ortada diş yok..çıksın artık uyuz dişler darallar geldi bna..uslu oğlum gitti resmen problem çocuk 3 geldi..

bernacım hepimiz hemen hemen aynı durumdayız çocuklar son zamanlarda çok huzursuz kimi dişten kimi hava değişiminden kimide büyüme ataklarından dolayı sebepleri ne kadar farklı olsada ortak noktaları mızmızlıkları Allah yardımcın olsun canım bol bol oku istersen selçuğu sakinleşmesinde yardımcı olur yapıyorsundur mutlaka eminim ama aklıma da başka birşey gelmiyor ki yaaa :17::17::17:

hayır sanki gece 2'de yatmamışım gibi sabahın köründe kalktık yine :( dün tam saatlere ayak uydurduk uyku düzenimiz oluyor derkeeennn bugün hop gene 6.30da siren sesi çalmaya başladı. uyanınca yatağında oynayan bebem azıcıkta sessiz konuşmayı öğrense :))

annesi sende çok şey istiyorsun ama hem uykudan uyanacak hem yatağında kendi kendine oynayacak hemde ses çıkarmayacak ohhh iyi vallaha kıyamam arda'cığıma :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

8. ayda kan tahlilimi yaptırmak gerekiyor bizim doktorumuz söylemedi ama böyle bişi sağlık ocağındaki hemşirede bilgilendirmedi gerçi salı günü kontrolümüz var belki ozaman söyler ama çınara hiç kan tahlili yapmadılar şimdiye kadar bir tek doğduğu zaman yapıldı acaba yaptırmam gerekiyormuydu ki :44::44::44:

Back