2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet suna bu hafta yapıcam nasip olursa her ayrıntıyı çekicem merak etme canım pazartesi paylaşırım inşallah bir aksilik çıkmazsa çok geçmiş olsun kemalciğe kuzum normal okadar huzursuz olması calpol vermedin mi doktorumuz bize ateş olunca verirsin diye yazmıştı çok işe yarıyor

verdim canım o biraz rahatlattı zaten resimler iyi olur bende yazın yapıcam kopya çekerim

teşekkürler sunacım hoşbulduk :)evet mert kemal 4 gün büyük bizden senide yakından takip ediyordum.erzurumdaydın değilmi benim ufaklık rahat geçirdi aşıları.şimdide salıncağında sallanıyor bir yandan bana al beni diye bağırıyor allahım yaaa

mahtap maşallah hepimizin çeteresini çıkartmıssın canım bir beni bilmiyordun sanırım tam öğrendin bak gönülle arkadaş çıktınız sayemde iyiki yazmışım ismimi bukadar zamandır takip ediyodunda neden yazmadın tatlım topiğin azalmasını mı bekledin (

yazınmı kız ozaman kadar kemalin 20lik dişleri bile çıkar

bencede ama burda tek başımamı yapayım canım diş buğdayını kimseyi tanımıyorum bile doğru düzgün la ben de kayseride toplu yaş günü diş buğdayı artık ne varsa hepsini yapacam

evet canım erzurumdayım sanki türkiyede başka yer yok çok soğuk buralar ya allahtan kaloriferler yanmaya başladı canım ufaklığı yerim ben

sunacım hazır kalkışmışken kemali kestiriver bence sen bir daha bir daha uğraşmazsın hem sende haklısın tatlım ne diim böyle şeylerde kalabalıkta güzel ailen olacak yanında...kız kaç yıldır ordasın sen yokmu orda konu komşu bişi girişken hatunsun sen bulamadın mı kafana göre birini

ya aslında seni biliyorum canım senide yakından takip ediyorum aslında çok istedim ama sonradan girdiğim için muhabbete fdahil olamam diye düşündüm yoksa burdan çok güzel şeyler öğrendim.sizin melekler hasta olunca bende üzüldüm.sizin sayenizde ekşimiş yoğurdumdan lor yaptım.evet sayende gönüllede arkadaş çıktık sağol canım.

hoşgeldin canım... burada tahinli kurabiyeyi bir ben yapmadım heralde... tahin sevmem ben, burada çok muhabbeti geçince yapsam mı diye düşünmedim değil ama elim gitmedi bir türlü...
hoşbulduk canım bende yapmaya fırsat bulamıyorum artık cadı kızım oadan çıkmama bile izin vermiyo
geçmiş olsun canım bebek birken iki olmuş kolay gelsin valla zor.ek gıda olayı işkenceye dönüştü bizim için:18:

zaten öyle düşünüyorum canım 4 yıldır burdayım ben konu komşu pek yok canım ben girişkenimde burası biraz garip canım ya ufak tefek arkadaşlarım var tabi ama ailen olmayınca olmuyor ya bide doğu burası sonuçta her şeyi çok farklı ya

bende ilk yazdığımda aynı şeyleri düşünmüştüm canım sonradan olunca böyle araya parazit yapar gibi giriyorum sandım ama burdaki arkadaşlar saolsunlar okadar güzel karşıladılar ki beni sanki yıllarca birlikte yaşadığım insanlar uzaklara gitmek zorunda kalmışta tek iletişim aracımızda kk olmuş sandım...hiç düşündüğüm gibi olmadı yani bazen kendi kendime yazılanları okuyunca gülüyorum iş arkadaşlarım beni deli zannediyorlar sanırım hatta filizle buluştuk arkadaş olduk şimdi ara sırada olsa birbirimizi arayıp sorar görüşür olduk...aynı sorunları aynı duyguları paylaştığın insanlarla iletişim kurmak güzel özelliklede seni anlayan insanlarla ama son zamanlarda topiğin azalmış olması üzücü tabi...elden bişey gelmez elbet...

ya kızlar masal acayip parmak emiyor sol elinin 2 parmağı ağzında ama nasıl somuruyor anlatamam.emzik veriyorum kenarından parmaklarını sokuyor yaramaz kızım korkuyorum hep böyle devam ederse yaaaa

haklısın ister istemez kültür farklılığı olmuştur neyse canım biz varız yanında değiliz belki ama 1 tık ötendeyiz işte bizde burdan paylaşırız kemalin partisini mutluluğunu ne olmuş yani

kendimde utandım şu an iki saattir cevap yazmaya çalışıyorum giriş yap diyip duruyo anlamadım ne zormuş

hiç utanma canım o senden kaynaklanmıyor siteden kaynaklanıyor hepimize oluyor bazen bende yazmak için kaç kez sayfayı açıp kapatıyorum

ya kızlar masal acayip parmak emiyor sol elinin 2 parmağı ağzında ama nasıl somuruyor anlatamam.emzik veriyorum kenarından parmaklarını sokuyor yaramaz kızım korkuyorum hep böyle devam ederse yaaaa

kemal de öyle canım boş ver geçer ya hatta ayak parmağını bile emiyor beni emerken bile elini aradan sokmaya çalışıyor sıpa hepsi aynı bunların çınarda aynı demi esra bi ara bende takmıştım da

ooooo oda bişimi çınar beni emerken bile aradan parmağını sokuyordu bir ara ben çıkarıyorum o sokuyordu...şimdi unuttu ama dişi çıktıktan sonra rahatladı sanırım...şimdi ısırıyo elini sonrada ağlıyor acıdı diye

kendimde utandım şu an iki saattir cevap yazmaya çalışıyorum giriş yap diyip duruyo anlamadım ne zormuş

benim bilgisayardada virüs var bendede sayfa ilerlemiyor bi türlü her yazışımdan çıkıp tekrar giriyoru

ayyy ne blim abarttı benim sıpa çevremdekilerde gelin olurken bile emer vazgeçmesi lazım şöyle yap böyle yap demelerinden bıktım.şuan salıncağında elde ağzında hay allahım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…