2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayatım çocuk istismarını muhakkak duymuşundur biliyorsundur
işte bu insan görünümlü hayvanlar yani kendini ufacık çocuğun bedeninde rahatlatmaya çalışanlar
malesef genelde yakın akrabalar oluyormuş ve sen çocuğunu her zaman dudağından öpersen ulu orta herkesin yakında
altını değiştirirsen biri çocuğunu öperse yada mahrem yerlerine dokunursa çocuk söylemez
ama sen bunlara dikkat ederse çocuk muhakkak söyler
canım öyle inanılmaz hikayelere tanık oldumki anlatamam hatta anlatıp kimseyide sıkmak istemem
sadece biraz daha dikkat edelim bu dünyadaki görünmeyen acı gerçeklik malesef

Roni ben adeni yazin bezsiz denize sokayim sedim esim cok kizmisti bana tabi bende ona o daha bebek ve erkek cocugu ne sacmaliyosun vs vs saymistim o hemen altini giydirmisti sen biliyomusun ne sapiklar var etrafta demisti simdide sen boyle anlatinca sanirimhakliymis

canım ürolojide çalışan bir arkadaşım var en az iki tecavüzcü geliyor ayda dedi
ve kız erkek çocuk yetişkin yaşlı hiç farketmiyor demişti
ve bana en önemli uyarısıda sakın çocuğunu yalnız parka yollama oldu
hiç beklemediğimiz park görevlileri çok geliyormuş
yani etraf hiçde göründüğü gibi masum değil

arkadaşlar hepinizi öpüyorum yarın iş var erken kalkıcam
umudummm kuzum seni iki kere öpüyorum çok özlemişim
epeydir görüşemedik

Ahhh cok kotu cnm rabbim korusun evlatlarimizi

zeynepim e mailine attım resimleri aldın mı???

aldım canım benim çok teşekkür ederim:) fatmacım sendeki fotoğrafları ne vakit alırız senden, ben sanırsam senin makinaya bakıyorum da:)

Merhaba şekerlerimm
Bizim üstte 4 tane birden dişimiz çıktı bugün :)) Altta da 2 vardı 6 olduk, Alya hanımın canıma okumaları umarım biter artık :)

maşallah alya'ya, ne sıkıntılı olmuştur alya ve senin için. neyse bu dişlerle birlikte son bulur huzursuzluğu umarım.

kızlar bebişinize devam sütü hangi markayı veriyorsunuz??

aptamil ile başladık sonrasında sma ve golden goat denedik şimdi hipp kullanıyoruz. sanki hipp'i daha sevdik o nedenle hip'e devam ediyoruz.

Son düzenleme:

sağol tatlım. inşallah hepimizin bıdıkları sorunsuz sorunsuz çıkartır dişlerini de bu diş serüvenini huzurla kapatırız.

Merhaba şekerlerimm
Bizim üstte 4 tane birden dişimiz çıktı bugün :)) Altta da 2 vardı 6 olduk, Alya hanımın canıma okumaları umarım biter artık :)

:
4 diş birden mi biz de bitane bi,le yok rahatlamıştır yavrum benim ya ***geçmişler olsun bu arada benim de çok koymak istediğim bi isim di alya babsı istemedi

canım çok geçmişler olsun allahım bi daha göstemesin hemen dua edelim balım için

ronya canım ben psikolojik danışmanım psikyatride senelerce çalıştım senin dediklerine harfiyen katılıyorum doğru sevgi ifadelerini çocuklar bizden öğrenmeliler ve dediğin gibi hep biz dışarıdaki insanlardan tedirgin olurken maalesef yakınlardan geliyo bu tür zararlar allahım korusun yavrularımızı
canım benim kızım yemekten hemen sonrada emmek istiyor sadece açlık değilki oyun oynuyo resmen zaten memye çok düşkün benimki bişey yemesin emsin

ah yavrum ya o hali gözümün önüne geldi sanki nasıl kötü oldum, canım benim ya insanın eli ayağına dolanır ( çok çok geçmiş olsun canım, bir an önce çıkarır inşallah dişlerini. yavrum ne çok zorladı Gökalp'i bu dişler ya...

pütürlü vermeye başlamalısın bence Zeynep, Arda da öyle çok emiyor, doktor 2 saat geçsin ek gıdalardan sonra dedi ama 1 saati zor geçiriyoruz çoğu zaman. Bir de hiç dişiniz yok ya çıkacaktır bu ara memede dişini kaşımada onun baya işine yarıyor o yüzden de çok emiyordur.

mart ayımın güzel anneleri hepinize günaydın iyi bir hafta diliyorum

izmirden kocaman öpücükler

gökalpe çok geçmiş olsun annesi nasılda korkmuşundur haklı olarak yaa...

alyanın dişleri hayırlı olsun mervecim umarım rahatlamıştır artık...

poyrazın pizza yiyişine bayıldım doğrusu afiyet bal şeker olsun

çocuk istismarı konusunda ronyaya katılıyorum çok çok dikkat edilmesi gereken bir konu özellikle erkek çocuklara pipini göster pipini göster derler hep çocukta onu bişi zannedip indiriverir pantolonunu kesinlikle izin verilmemeli bence....sadece istismar için değil ileride çocuğun edineceği terbiye açısından da önemli bence küfür et anneye küfür et teyzeye çocuk büyüyp küfür edincede ne biçim çocuk yetiştirmişler olur sonrada....

filiz ekmeğinin son durumu nasıl yazmamışsın bizde bilelim canım güzel olduysa deniyelim

arkadaşlar çok soruldu ama zahmet olmazsa denemiş ve tutmuş bi beb bisküvisi tarifi yazarmısınız benim iki denemem de facia ki elim yatkındır ya bende bişey var heralde
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

çocuk istismarına hepimiz karşıyız bu konuda hemfikiriz ama meleklerimizi öpmemekten başka bir çözüm olmalı mutlaka. zaten belli bir yaşa kadar yalnız bırakmıyoruz. kendini bilmeye başladıktan sonra da bu konuyu anlayacağı bir dille anlatarak çözdüm buldum büyük kızımda. insanların kendilerine ait başkasının asla bakıp dokunamayacağı yerleri olduğunu belirttim ve açıkladım çok küçük bir yerde yaşıyoruz parka giderken şort vb şeyler bile giydirmem ama nedenini anlatırım o da anlar ama öpmemek gibi mesafe olarak algılanabilecek şeyleri yapmak çocukta farklı psikolojik sorunlara yol açabilir bence başkalarının annesi öperken benim annem niye öpmüyor diye düşünebilir çocuk ilerki yaşamında o mesafe hep olur bence bu konuda bir psikologdan tavsiye almak en iyisi ama tabii ki herkes kendi çocuğuna istediği gibi davranır bu da benim naçizane görüşümdür...

geçmiş olsun canım biz de atlattık ben asisti veredim ama hiçç sevmedi övürerek içti hep

kızımın gündaşı hızlı çıkmış maşallah bizim hala dişimiz yok ama olmayan dişleriyle memeyi ısırmayı başarıp benim çığlık atmamı sağlayabiliyor küçük sıpa dişleri çıksa koparır artık biz de geceleri sık uyanıyoruz dişten mi acaba

Gunaydın kızlar...
Kızlar hanı su sosıs balonlardan fıno kopek yapıyolarya,onun nasıl yapıldıgını bılen varmı,nette hep vıdeolarla gosterıyo,telden gırdgm ıcın acamıyorum vodeoları...keske resımlerle anlatan olsa

günaydın canım
ben de bakayım dedim,dediğin gibi hep video var..izledim birini,çok basit aslında

istersen bikez daha izleyip yazmaya çalışayım sana.
gördüğüm kadarıyla önce şişmiş balonun ağız kısmından bi 10 cm kadar ilerden çevirerek bölüm yapıyosun,yani elindeki balonda 2 şişik yer oluyor,biri kısa diğeri upuzun.bu köpeğin ağız kısmı olcak.sonra iki tane daha boğum yapcan ama bunlar yuvarlak bi görünüm almalı,yani diğerinden daha kısa olcak.sonra bunları ilk boğumla 3. boğumu birleştirip çevircen ki 2 yuvarlak kulak olsun,bir de ilk yaptığın ağız kısmı ayrı kalsın,geride de uzun bi parça daha olacak....
anlatabiliyorsam devamını da yazarım izleyip :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…