- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #71.261
tarçının ne oldgunu biliyorum cnmhata bende öyle yazılırmı :) ne yapılıyor tarcınla aslında sormak istediğim buydu
canımçok geçmiş olsun Allah acil şiifalar versin. bak brşey söyleyeceğim bizede bi doktor söylemişti zamanında. turp yada soğanın içini oy dibinede küçük bir delik aç içinede bal dök o delikten sızan balı hergün 1 çay kaşığı ver öksürüğe birebir iyi geliyor Allah ın izniyle. birde kepek varya bildiğimiz onu al ısıt göğsüne koy arkasınada yün koy kepek soğudugunda tekrar ısıt bu sefer sırtına koy önüne yünü koy bunuda tekrarlarsan buda çok iyi geliyormu.
istersen deneyebilirsin. eskilerin yaptıgı usller birde bunlar.
tekrar geçmiş olsun
nasıl ya ben anlamadım
hayatım çocuk istismarını muhakkak duymuşundur biliyorsundur
işte bu insan görünümlü hayvanlar yani kendini ufacık çocuğun bedeninde rahatlatmaya çalışanlar
malesef genelde yakın akrabalar oluyormuş ve sen çocuğunu her zaman dudağından öpersen ulu orta herkesin yakında
altını değiştirirsen biri çocuğunu öperse yada mahrem yerlerine dokunursa çocuk söylemez
ama sen bunlara dikkat ederse çocuk muhakkak söyler
canım öyle inanılmaz hikayelere tanık oldumki anlatamam hatta anlatıp kimseyide sıkmak istemem
sadece biraz daha dikkat edelim bu dünyadaki görünmeyen acı gerçeklik malesef
Roni ben adeni yazin bezsiz denize sokayim sedim esim cok kizmisti bana tabi bende ona o daha bebek ve erkek cocugu ne sacmaliyosun vs vs saymistim o hemen altini giydirmisti sen biliyomusun ne sapiklar var etrafta demisti simdide sen boyle anlatinca sanirimhakliymis
canım ürolojide çalışan bir arkadaşım var en az iki tecavüzcü geliyor ayda dedi
ve kız erkek çocuk yetişkin yaşlı hiç farketmiyor demişti
ve bana en önemli uyarısıda sakın çocuğunu yalnız parka yollama oldu
hiç beklemediğimiz park görevlileri çok geliyormuş
yani etraf hiçde göründüğü gibi masum değil
zeynepim e mailine attım resimleri aldın mı???
Merhaba şekerlerimm
Bizim üstte 4 tane birden dişimiz çıktı bugün :)) Altta da 2 vardı 6 olduk, Alya hanımın canıma okumaları umarım biter artık :)
kızlar bebişinize devam sütü hangi markayı veriyorsunuz??
aldım canım benim çok teşekkür ederim:) fatmacım sendeki fotoğrafları ne vakit alırız senden, ben sanırsam senin makinaya bakıyorum da:)
maşallah alya'ya, ne sıkıntılı olmuştur alya ve senin için. neyse bu dişlerle birlikte son bulur huzursuzluğu umarım.
aptamil ile başladık sonrasında sma ve golden goat denedik şimdi hipp kullanıyoruz. sanki hipp'i daha sevdik o nedenle hip'e devam ediyoruz.
4 diş birden mi biz de bitane bi,le yok rahatlamıştır yavrum benim ya ***geçmişler olsun bu arada benim de çok koymak istediğim bi isim di alya babsı istemediMerhaba şekerlerimm
Bizim üstte 4 tane birden dişimiz çıktı bugün :)) Altta da 2 vardı 6 olduk, Alya hanımın canıma okumaları umarım biter artık :)
:
canım çok geçmişler olsun allahım bi daha göstemesin hemen dua edelim balım içinoff kızlar hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım.. gökalp iyileşmiş ateşi düşmüştü, sadece öksürük kalmıştı, agumentin ve peditus kulalnıyorduk, bu akşam öksürüğü anormal şekilde şiddetlendi, nefessiz şekilde öksürdü yaklaşık 2 saat .. elimizden hiçbişi glmedi, gözlerinden şıp şıp yaşlar akıyordu yawrumun..ve sonunda kustu ama ne kusmakkk, şarıl şarıl kustu, sonra bir daha ve bir daha,, koştu koştur hastaneye gittik..öksürüğü diş çıkaracak olmasından dedi, balgam atamadığı için bebekler sıkıntı yaparlarmış, kakasıyla atarmış çoğu bebek, kusarak kendini kurtarmış aslında. bir de asist verdi ama asistte öksürüğünü arttıracak, hiç vermek istemiyorum.. çok korktum kızlar yaa elim ayağım boşaldı..
canım bende deli gibi öpmeyi istiyorum ancak mikrop kapmasını falan düşündüğümden değil
malesef dünyada çok çok fazla olan çocuk istismarına karşı kendimce önlem alabilmek için öpmüyorum
ben öpmüyorumki birileri öptüğünde yavrum bana söyleyebilsin
eğer ben öpersem o bunu normal görür ve bana söyleme gereği bile duymaz
ve yapılan araştırmalara göre çocuk istismarını yapanların çoğu en yakın akrabalarmış
arkadaşlar bu vesileyle hepinize naçizane uyarım olsun çocuklarınızın dudağını öpmeyin
ve daha şimdiden mahrem yerlerini abartmadan öğretin çocuklar en iyi bizi izleyerek öğrenirler
ve kesinlikle bebeğinizin bezini yabancıların yanında açmayın iç çamaşırını sadece siz ve belli başlı kişiler değiştirsin
malesef hastanede çalışan biri olark öyle kötü hikayelere tanık oldumki Rabbim herkesin evladını korusun
canım benim kızım yemekten hemen sonrada emmek istiyor sadece açlık değilki oyun oynuyo resmen zaten memye çok düşkün benimki bişey yemesin emsinben daha pütürlü vermeye başlamadım kızlar ya. çok korkuyorum boğazına takılmasından... çok az pütür oluyor verdiklerimde...
alp bugün 3 te 180 cc sebze püresi yedi. 4 te emdi, 6 da yine emdi... normal mi sizce 3 te yiyip 4 te tekrar emmesi bir de 2 saat sonra tekrar emmek istemesi... bir de öyle az az emmiyor sanki hiç yemek yememiş gibi emiyor, anlamadım gitti...
off kızlar hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım.. gökalp iyileşmiş ateşi düşmüştü, sadece öksürük kalmıştı, agumentin ve peditus kulalnıyorduk, bu akşam öksürüğü anormal şekilde şiddetlendi, nefessiz şekilde öksürdü yaklaşık 2 saat .. elimizden hiçbişi glmedi, gözlerinden şıp şıp yaşlar akıyordu yawrumun..ve sonunda kustu ama ne kusmakkk, şarıl şarıl kustu, sonra bir daha ve bir daha,, koştu koştur hastaneye gittik..öksürüğü diş çıkaracak olmasından dedi, balgam atamadığı için bebekler sıkıntı yaparlarmış, kakasıyla atarmış çoğu bebek, kusarak kendini kurtarmış aslında. bir de asist verdi ama asistte öksürüğünü arttıracak, hiç vermek istemiyorum.. çok korktum kızlar yaa elim ayağım boşaldı..
ben daha pütürlü vermeye başlamadım kızlar ya. çok korkuyorum boğazına takılmasından... çok az pütür oluyor verdiklerimde...
alp bugün 3 te 180 cc sebze püresi yedi. 4 te emdi, 6 da yine emdi... normal mi sizce 3 te yiyip 4 te tekrar emmesi bir de 2 saat sonra tekrar emmek istemesi... bir de öyle az az emmiyor sanki hiç yemek yememiş gibi emiyor, anlamadım gitti...
çocuk istismarına hepimiz karşıyız bu konuda hemfikiriz ama meleklerimizi öpmemekten başka bir çözüm olmalı mutlaka. zaten belli bir yaşa kadar yalnız bırakmıyoruz. kendini bilmeye başladıktan sonra da bu konuyu anlayacağı bir dille anlatarak çözdüm buldum büyük kızımda. insanların kendilerine ait başkasının asla bakıp dokunamayacağı yerleri olduğunu belirttim ve açıkladım çok küçük bir yerde yaşıyoruz parka giderken şort vb şeyler bile giydirmem ama nedenini anlatırım o da anlar ama öpmemek gibi mesafe olarak algılanabilecek şeyleri yapmak çocukta farklı psikolojik sorunlara yol açabilir bence başkalarının annesi öperken benim annem niye öpmüyor diye düşünebilir çocuk ilerki yaşamında o mesafe hep olur bence bu konuda bir psikologdan tavsiye almak en iyisi ama tabii ki herkes kendi çocuğuna istediği gibi davranır bu da benim naçizane görüşümdür...canım bende deli gibi öpmeyi istiyorum ancak mikrop kapmasını falan düşündüğümden değil
malesef dünyada çok çok fazla olan çocuk istismarına karşı kendimce önlem alabilmek için öpmüyorum
ben öpmüyorumki birileri öptüğünde yavrum bana söyleyebilsin
eğer ben öpersem o bunu normal görür ve bana söyleme gereği bile duymaz
ve yapılan araştırmalara göre çocuk istismarını yapanların çoğu en yakın akrabalarmış
arkadaşlar bu vesileyle hepinize naçizane uyarım olsun çocuklarınızın dudağını öpmeyin
ve daha şimdiden mahrem yerlerini abartmadan öğretin çocuklar en iyi bizi izleyerek öğrenirler
ve kesinlikle bebeğinizin bezini yabancıların yanında açmayın iç çamaşırını sadece siz ve belli başlı kişiler değiştirsin
malesef hastanede çalışan biri olark öyle kötü hikayelere tanık oldumki Rabbim herkesin evladını korusun
geçmiş olsun canım biz de atlattık ben asisti veredim ama hiçç sevmedi övürerek içti hepoff kızlar hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım.. gökalp iyileşmiş ateşi düşmüştü, sadece öksürük kalmıştı, agumentin ve peditus kulalnıyorduk, bu akşam öksürüğü anormal şekilde şiddetlendi, nefessiz şekilde öksürdü yaklaşık 2 saat .. elimizden hiçbişi glmedi, gözlerinden şıp şıp yaşlar akıyordu yawrumun..ve sonunda kustu ama ne kusmakkk, şarıl şarıl kustu, sonra bir daha ve bir daha,, koştu koştur hastaneye gittik..öksürüğü diş çıkaracak olmasından dedi, balgam atamadığı için bebekler sıkıntı yaparlarmış, kakasıyla atarmış çoğu bebek, kusarak kendini kurtarmış aslında. bir de asist verdi ama asistte öksürüğünü arttıracak, hiç vermek istemiyorum.. çok korktum kızlar yaa elim ayağım boşaldı..
kızımın gündaşı hızlı çıkmış maşallah bizim hala dişimiz yok ama olmayan dişleriyle memeyi ısırmayı başarıp benim çığlık atmamı sağlayabiliyor küçük sıpa dişleri çıksa koparır artık biz de geceleri sık uyanıyoruz dişten mi acabasağol btanem. ahh ahh vallahi çok çektirdi bize ve kendisine bu süreçte gece uyanmaları,memeye düşkünlüğü iyice artmıştı. Hamdolsun ateş vb. rahatsızlıklar olmadı. Bugün tesadüfen farkettim, kahvaltısını yaptırırken elimi ısırdı minik kuşum,çift taraflı iz çıkınca elimde dank etti bana :) Alya memeyi ısırıyor ama öyle çok değil daha farketmedi,biraz daha büyüsün herhalde o zaman hoşuna gidecek ısırınca benim suratımın alacağı ifadeŞimdi omzumu ısırıyor morartıyor genelde.
Gunaydın kızlar...
Kızlar hanı su sosıs balonlardan fıno kopek yapıyolarya,onun nasıl yapıldıgını bılen varmı,nette hep vıdeolarla gosterıyo,telden gırdgm ıcın acamıyorum vodeoları...keske resımlerle anlatan olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?