2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok tatlılar maşallah..fotolar da çok güzel
Fulyacım cnm bnm yaa dünde düşmüştü konuştuk snle gerçi ama dediim gbi Allah koruyo ama çok dikkatli ol cnm..garantiye almadn gitme..bn artk yer dışında bi yere koyup arkamı bile dönmüyorm..çünkü saniyelik işler..geçmiş olsn
Bahar çok geçmiş olsn yaa..huysuzluu ondandı belkide yavrucaın.. ne enfeksiyonuymuş yoksa üst solunum yolu flnmı?

maşallah..sema çok tatlı..

Maşallah kuzucukların fotoları yine çok güzel.

Çok geçmiş olsun.

Ay yavrum, canım çok geçmiş olsun ya. Arda da öyle öksürüp duruyor da ben de ciddiye almıyorum, iyisi mi ben de bir doktora götüreyim.

Sunacım sabahları soğuk oluyor artık anneme götürene kadar takıyorum bende kulaklarını üşütmesin diye

orası bile öyleyse erzurumu düşün tatlım

geçmiş olsun canım

sizede geçmiş olsun umarım çabuk toparlar

ah canım diş filan mı çıkarıyor ki acaba noldu bu çocuğa

ay geçmiş olsun

ama bu bebişlerin hepsi birbirinden şeker :)) Allah nazarlardan saklasın

arkadaşlar valla 14 sayfayı bitirmeden yazmıcam dedim,ısrarla okudum erdem uyuyorken,tam alıntılara yorum yazcam uyandı erdem :)
görüşürüz tekrar.
öpüldünüz

Geçmiş olsun canım. ben de 1 kere eşimin yanına bıraktım oadadan ayrılmak üzereydim ki baktım bizimki yere doğru düşmeye hazır dedim eşime çıkıyordum düşecekti diye aynen seninki gibi dalıvermiş. artık kızımı kollarının arasına verip öyle çıkıyorum odadan.
geçmiş olsun canım. şükürr iyiymiş.

geçmiş olsun canım. geçen benim aklıma da deprem olayı geldi. evin içinde yakalanırsak kızımla ne yapabilirim diye.

dün gece Umay Deniz 10 gibi uyudu. gece uyandı. biraz pışpışladım uyumadı biraz emzireyim dedim yok uyumuyor ben de çok yorgundum eşime dedim halim yok sen ilgilenir misin . tamam dedi ve 1 saat uğraşmış yok uyumuyor dedi. yatağına bıraktı kıkır kıkır gülüyor oyun istiyor o saatte:)) yanımıza aldık belki uyur diye yok o da olmadı. sonra oynadıl el mecbur. yorgun düştü de ancak o zaman uyudu. uyutp birazcık o masumluğunu izledim o kadar güzeldi ki ...

erdemi dedesine verip geçtim pc başına,tabi bu 5 dakika sürmez,anca o kadar zaptedebilir dedemiz :)

salı sabah erdem ateşlendi,şurupla kontrol altında tutmaya çalıştım,biraz da ishal gibiydi,diyetini kontrol altına alayım da geçmesse ishal için verilen toz şeklinde ilacını veririm demiştim,çarşamba akşamı afedersiniz kanlı yapmış kakasını,hemen yanımızdaki tıp merkezine tahlile götürdüm,ordaki laborantla da tartıştım biraz.kadın yemekteymiş,acildeki dr 'kakanın süresi geçmeden yapılsın tahlili,çağırın laboratuardaki bayanı 'dedi.bende bankodakilere 2 kez söyleyip getirttim kadını yemekhaneden.kadın bi trip attı,sonuçta kalp krizi değilmiş bu,acil bişey yokmuş vs...ben de dr süresi geçmesin diye kendi çağırttırdı deimse de bi zıtlaştık orada.tahlil sonucunda iltihap ve şüpheli amip kisti bulundu yazıyo,bol lökosit,bol eritrosit vs...acil dr 2tane antibiyotik şurup yazıp yolladı,hemen başla vermeye dedi.eczadan aldım ama içim rahat etmedi,sbh olurolmaz kendi doktorumuza götürdüm sonucu..şüpheli buldu,yanlış bakılmış olabilir yada o an öyle çıkmıştır gibi bişeyler dedi,tekrar baktırsan iyi olur dedi.sonuçta bebeklerde amip kisti görme olasılığı düşükmüş.bgn tekrar götürdüm bezini,biraz katılaşmıştı...rotavirüs testi de itedi.sonuç tertemiz çıktı..demekki tahlillere güvenmemek gerek bazen,tekrar yaptırmakta fayda olabiliyor.3gündür 2tane antibiyotik şurup kullancaktık yokyere.

geçmiş olsun canım kızımda aynı şekilde doktor hangi ilacı verdi bize sadece iburamin cold diye bir şurup verdi 3 gün kullan bırak dedi bugün son günümüz baya iyi geldi bugün keyfide iştahıda gayet iyi

Canım çok geçmiş olsun bu drlara güven olmuyo biz de geçen hafta sonu kendi doktorumuz olmayınca başak dra götürdük adam bi dünya ilaç verdi ben hiçbirini kullanadım sonra kendi druna götürdüm iyikide kullanmamışım yanlış teşhis koymuş sinir...

bugün cumaymış :)) çok güzell
1 foto da bizden gelsin
Eki Görüntüle 536161

filiz bu zilli kime dudak büküyor böyle yicem şimdi dudaklarını şuna bak yaa :)))

gerçekten kirpikleri ne kadar uzun maşallah yaaa tam bir erkek siması var yüzünde yandı kızlar yandı :)))

şu hastanede çalışıpta kraldan önce kralcık olanlara sinir oluyorum ya özelliklede devlet hastanesindekilere sanarsın ki baş hemşire...öyle bile olsa kimsenin bu şekilde davranmaya hakkı yok ki herkes için geçerli değil elbet ama büyük çoğunluğu böyle olmak zorundamı yaaaa bu arada çok çok geçmiş olsun canım önemli bir durum olmamasına sevindim...

ESRA !!
Başlamışsın diş buğdayı hazırlıklarına ne güzel. benim işler o kadar yoğunlaştı ki daha araştırmaya fırsat bulamadım. nasıl gidiyor hazırlıkların?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…