- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #70.981
çok tatlılar maşallah..fotolar da çok güzelheyt yerim ben sizi be şunların güzelliğine bak ayselcim bitirdin sanırım hesap kitap işlerini gözün aydın seni burda görmek çok hoş doğrusu
Eki Görüntüle 536026 Eki Görüntüle 536027
bunlarda bizim cuma fotoğraflaımız kızlar
Fulyacım cnm bnm yaa dünde düşmüştü konuştuk snle gerçi ama dediim gbi Allah koruyo ama çok dikkatli ol cnm..garantiye almadn gitme..bn artk yer dışında bi yere koyup arkamı bile dönmüyorm..çünkü saniyelik işler..geçmiş olsnHayırlı cumalar herkese..rabbim dualarımız kabul etsin inşallah..
kızlar beren dün ve bu sabah olmak üzere 2 kere düştüof ya yawrum benim daha dünkünün şokunu atlatmadan bugünde sarsıldım..sabah uyanınca bizim yatağa aldım..eşimde uyanmıştı az bak geliyom ben dedim..bi ağlama sesi bide beni syçluyo uyuyorum niye gidiyosun yaw uyusan gidermiyim uyanıktı..dalmış zaar..Allatan bizim yatak nerdeyse yerle bir alçak baya ama yatagın kenarında komidinin köşesi var oraya çarpsaydı Allah korudu..
Bahar çok geçmiş olsn yaa..huysuzluu ondandı belkide yavrucaın.. ne enfeksiyonuymuş yoksa üst solunum yolu flnmı?çook kötü bir gece geçirdikakşam Gökalp in biraz ateşi ve huysuzluğu wardı,öksürüyordu demiştim ya oyun yapıyor diyordum, öksürükleri de artmıştı.. aramızda uyudu ateşi çıkarsa farkederiz dedik aramıza yatırdık. gece 3 de uyandık çocuğum yanıyor 38. 5 ateşi,gözünü açamıyor duş aldırdım fitil attım düşmedi, hastaneye gittik enfeksiyon dedi doktor ilaç verdi, boğazı kızarmış,iştahsızlığı da bundanmış.. hiç uyumadan (yine) işe geldim,o iyi olsun da uykular feda olsun meleğime ( şimdi iyiymiş annemle saat başı konuşuyorum, ama ilaçlara devam tabii..onlar hasta olacağına biz olsak olmaz mı çok üzülüyorum onu öyle görünce...
Hayırlı cumalar kızlar Beren e Gökalp e Selçuk a geçmiş olsun anneleri atladığım varsa kusura bakmayın ne olur Zeynep beni bende aldı:) çok yaramaz oldu kızlar bi dk yerinde durmuyo nerde tehlike orda Zeynep:)
işte bizim cuma resimlerimiz:)
Çok geçmiş olsun.Hayırlı cumalar herkese..rabbim dualarımız kabul etsin inşallah..
kızlar beren dün ve bu sabah olmak üzere 2 kere düştüof ya yawrum benim daha dünkünün şokunu atlatmadan bugünde sarsıldım..sabah uyanınca bizim yatağa aldım..eşimde uyanmıştı az bak geliyom ben dedim..bi ağlama sesi bide beni syçluyo uyuyorum niye gidiyosun yaw uyusan gidermiyim uyanıktı..dalmış zaar..Allatan bizim yatak nerdeyse yerle bir alçak baya ama yatagın kenarında komidinin köşesi var oraya çarpsaydı Allah korudu..
çook kötü bir gece geçirdikakşam Gökalp in biraz ateşi ve huysuzluğu wardı,öksürüyordu demiştim ya oyun yapıyor diyordum, öksürükleri de artmıştı.. aramızda uyudu ateşi çıkarsa farkederiz dedik aramıza yatırdık. gece 3 de uyandık çocuğum yanıyor 38. 5 ateşi,gözünü açamıyor duş aldırdım fitil attım düşmedi, hastaneye gittik enfeksiyon dedi doktor ilaç verdi, boğazı kızarmış,iştahsızlığı da bundanmış.. hiç uyumadan (yine) işe geldim,o iyi olsun da uykular feda olsun meleğime ( şimdi iyiymiş annemle saat başı konuşuyorum, ama ilaçlara devam tabii..onlar hasta olacağına biz olsak olmaz mı çok üzülüyorum onu öyle görünce...
Sunacım sabahları soğuk oluyor artık anneme götürene kadar takıyorum bende kulaklarını üşütmesin diye
geçmiş olsun canımHayırlı cumalar herkese..rabbim dualarımız kabul etsin inşallah..
sizede geçmiş olsun umarım çabuk toparlarçook kötü bir gece geçirdikakşam Gökalp in biraz ateşi ve huysuzluğu wardı,öksürüyordu demiştim ya oyun yapıyor diyordum, öksürükleri de artmıştı.. aramızda uyudu ateşi çıkarsa farkederiz dedik aramıza yatırdık. gece 3 de uyandık çocuğum yanıyor 38. 5 ateşi,gözünü açamıyor duş aldırdım fitil attım düşmedi, hastaneye gittik enfeksiyon dedi doktor ilaç verdi, boğazı kızarmış,iştahsızlığı da bundanmış.. hiç uyumadan (yine) işe geldim,o iyi olsun da uykular feda olsun meleğime ( şimdi iyiymiş annemle saat başı konuşuyorum, ama ilaçlara devam tabii..onlar hasta olacağına biz olsak olmaz mı çok üzülüyorum onu öyle görünce...
Hayırlı cumalar kızlar Beren e Gökalp e Selçuk a geçmiş olsun anneleri atladığım varsa kusura bakmayın ne olur Zeynep beni bende aldı:) çok yaramaz oldu kızlar bi dk yerinde durmuyo nerde tehlike orda Zeynep:)
ah canım diş filan mı çıkarıyor ki acaba noldu bu çocuğaSunacım imkanım olunca giriyorm topiğe..ama Selçuk bna arkamı bile döndürtmüyo o yüzden bilgisayar başına oturamıyorm bzm bilgisayar sabit..telefondan bakiim diorm bazen 10 saat aç bilmem ne alıntıda olmuyo..o yüzden cnm..
uyandım Ayselim yaa..
yaa Aysel snle konuştuk yattım ya yatak bi sallandı..bi hızla kalktım avizelere bakıyom..sallanmıyo..meğer bzm avizeler 5 tonluk olduundan sallanmıyomuş..hmn grp yazcaktm burda yani o panikle bile aklıma siz geldiniz..ama bilgisayarı kapamıştm..sonra dedm heralde bni sallıyolar kalk bi banyo yap cuma cuma :)) banyo yaptm..yattm..
meğer gerçekten deprem olmş..fena sallandı yatak yaa..hmn Selçuğu alıpğ fırlıcaktım dışarı sonra yanıldım sandm..zaty o kdr uykum vardıki hmn yatıverdm
..............................
Eki Görüntüle 535982
heyt yerim ben sizi be şunların güzelliğine bak ayselcim bitirdin sanırım hesap kitap işlerini gözün aydın seni burda görmek çok hoş doğrusu
Eki Görüntüle 536026 Eki Görüntüle 536027
bunlarda bizim cuma fotoğraflaımız kızlar
Geçmiş olsun canım. ben de 1 kere eşimin yanına bıraktım oadadan ayrılmak üzereydim ki baktım bizimki yere doğru düşmeye hazır dedim eşime çıkıyordum düşecekti diye aynen seninki gibi dalıvermiş. artık kızımı kollarının arasına verip öyle çıkıyorum odadan.Hayırlı cumalar herkese..rabbim dualarımız kabul etsin inşallah..
geçmiş olsun canım. şükürr iyiymiş.çook kötü bir gece geçirdikakşam Gökalp in biraz ateşi ve huysuzluğu wardı,öksürüyordu demiştim ya oyun yapıyor diyordum, öksürükleri de artmıştı.. aramızda uyudu ateşi çıkarsa farkederiz dedik aramıza yatırdık. gece 3 de uyandık çocuğum yanıyor 38. 5 ateşi,gözünü açamıyor duş aldırdım fitil attım düşmedi, hastaneye gittik enfeksiyon dedi doktor ilaç verdi, boğazı kızarmış,iştahsızlığı da bundanmış.. hiç uyumadan (yine) işe geldim,o iyi olsun da uykular feda olsun meleğime ( şimdi iyiymiş annemle saat başı konuşuyorum, ama ilaçlara devam tabii..onlar hasta olacağına biz olsak olmaz mı çok üzülüyorum onu öyle görünce...
uyandım Ayselim yaa..
yaa Aysel snle konuştuk yattım ya yatak bi sallandı..bi hızla kalktım avizelere bakıyom..sallanmıyo..meğer bzm avizeler 5 tonluk olduundan sallanmıyomuş..hmn grp yazcaktm burda yani o panikle bile aklıma siz geldiniz..ama bilgisayarı kapamıştm..sonra dedm heralde bni sallıyolar kalk bi banyo yap cuma cuma :)) banyo yaptm..yattm..
meğer gerçekten deprem olmş..fena sallandı yatak yaa..hmn Selçuğu alıpğ fırlıcaktım dışarı sonra yanıldım sandm..zaty o kdr uykum vardıki hmn yatıverdm
Bi cuma fotosu :)))
Eki Görüntüle 536163
tazecik yeni çekilmiş bir foto . kirpikler uzun galiba maşallah :))
çook kötü bir gece geçirdikakşam Gökalp in biraz ateşi ve huysuzluğu wardı,öksürüyordu demiştim ya oyun yapıyor diyordum, öksürükleri de artmıştı.. aramızda uyudu ateşi çıkarsa farkederiz dedik aramıza yatırdık. gece 3 de uyandık çocuğum yanıyor 38. 5 ateşi,gözünü açamıyor duş aldırdım fitil attım düşmedi, hastaneye gittik enfeksiyon dedi doktor ilaç verdi, boğazı kızarmış,iştahsızlığı da bundanmış.. hiç uyumadan (yine) işe geldim,o iyi olsun da uykular feda olsun meleğime ( şimdi iyiymiş annemle saat başı konuşuyorum, ama ilaçlara devam tabii..onlar hasta olacağına biz olsak olmaz mı çok üzülüyorum onu öyle görünce...
Eki Görüntüle 536163
erdemi dedesine verip geçtim pc başına,tabi bu 5 dakika sürmez,anca o kadar zaptedebilir dedemiz :)
salı sabah erdem ateşlendi,şurupla kontrol altında tutmaya çalıştım,biraz da ishal gibiydi,diyetini kontrol altına alayım da geçmesse ishal için verilen toz şeklinde ilacını veririm demiştim,çarşamba akşamı afedersiniz kanlı yapmış kakasını,hemen yanımızdaki tıp merkezine tahlile götürdüm,ordaki laborantla da tartıştım biraz.kadın yemekteymiş,acildeki dr 'kakanın süresi geçmeden yapılsın tahlili,çağırın laboratuardaki bayanı 'dedi.bende bankodakilere 2 kez söyleyip getirttim kadını yemekhaneden.kadın bi trip attı,sonuçta kalp krizi değilmiş bu,acil bişey yokmuş vs...ben de dr süresi geçmesin diye kendi çağırttırdı deimse de bi zıtlaştık orada.tahlil sonucunda iltihap ve şüpheli amip kisti bulundu yazıyo,bol lökosit,bol eritrosit vs...acil dr 2tane antibiyotik şurup yazıp yolladı,hemen başla vermeye dedi.eczadan aldım ama içim rahat etmedi,sbh olurolmaz kendi doktorumuza götürdüm sonucu..şüpheli buldu,yanlış bakılmış olabilir yada o an öyle çıkmıştır gibi bişeyler dedi,tekrar baktırsan iyi olur dedi.sonuçta bebeklerde amip kisti görme olasılığı düşükmüş.bgn tekrar götürdüm bezini,biraz katılaşmıştı...rotavirüs testi de itedi.sonuç tertemiz çıktı..demekki tahlillere güvenmemek gerek bazen,tekrar yaptırmakta fayda olabiliyor.3gündür 2tane antibiyotik şurup kullancaktık yokyere.
Eki Görüntüle 536163
erdemi dedesine verip geçtim pc başına,tabi bu 5 dakika sürmez,anca o kadar zaptedebilir dedemiz :)
salı sabah erdem ateşlendi,şurupla kontrol altında tutmaya çalıştım,biraz da ishal gibiydi,diyetini kontrol altına alayım da geçmesse ishal için verilen toz şeklinde ilacını veririm demiştim,çarşamba akşamı afedersiniz kanlı yapmış kakasını,hemen yanımızdaki tıp merkezine tahlile götürdüm,ordaki laborantla da tartıştım biraz.kadın yemekteymiş,acildeki dr 'kakanın süresi geçmeden yapılsın tahlili,çağırın laboratuardaki bayanı 'dedi.bende bankodakilere 2 kez söyleyip getirttim kadını yemekhaneden.kadın bi trip attı,sonuçta kalp krizi değilmiş bu,acil bişey yokmuş vs...ben de dr süresi geçmesin diye kendi çağırttırdı deimse de bi zıtlaştık orada.tahlil sonucunda iltihap ve şüpheli amip kisti bulundu yazıyo,bol lökosit,bol eritrosit vs...acil dr 2tane antibiyotik şurup yazıp yolladı,hemen başla vermeye dedi.eczadan aldım ama içim rahat etmedi,sbh olurolmaz kendi doktorumuza götürdüm sonucu..şüpheli buldu,yanlış bakılmış olabilir yada o an öyle çıkmıştır gibi bişeyler dedi,tekrar baktırsan iyi olur dedi.sonuçta bebeklerde amip kisti görme olasılığı düşükmüş.bgn tekrar götürdüm bezini,biraz katılaşmıştı...rotavirüs testi de itedi.sonuç tertemiz çıktı..demekki tahlillere güvenmemek gerek bazen,tekrar yaptırmakta fayda olabiliyor.3gündür 2tane antibiyotik şurup kullancaktık yokyere.
ya istanbuldakiler deprem çokmu şiddetliydi hepinize geçmiş olsun kardeşimde istanbul da asker allah hepinizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?