- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #70.961
..............................
Eki Görüntüle 535982
kızlar bugün cumamı şaka yapıyosunz..bn perş zannediyodm
onu nasıl yapıyorsunuz bir göğsü emerken ötekini sağsam benimkinin elinde kalır süt sağma makinesi... değişik odada bile etrafa bakmaktan emmiyor. annem yanımda olsun konuşsun emmeyi bırakıp anneme homurdanıyor hayatta öyle süt sağdırmaz bana... en iyisi o oyalanırken süt sağmak o zaman...
zaten iki kere sağsam yeter heralde... bir sabah kalkınca bir de öğlen sağsam yeter heralde...
herşey onların bir gülüşü için deyilmi zatençok tşk ederiz teyzesi:) eve gidince yorgunluğumu bir gülüşü alıyor.oynamak istiyor sırnaşıyor. önceleri bazen eve gititğimde yüzüme bakmıyordu çok üzülüyordum.
cuma evet yaşasın kızımla doya doya bi haftasonu
aklıma takılan birşey var. şimdi 7 ay 1 haftalığız... günlük beslenmemiz kahvaltı meyve püresi sebze çorbası yoğurt şeklinde geri kalanı emzirme... bu kadar saat ek gıda verirsek sütümüz azalmaz mı napıyorsunuz kızlar o öğünlerde süt mü sağıyorsunuz? artık süt sağmak istemiyorum ama sütüm azalsın da istemiyorum... siz nasıl yapıyorsunuz?
..............................
Eki Görüntüle 535982
ayy bu kk her msj dan sonra beni atıyor tekrar tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum yaa...
neyse arkadaşlar pek hoş bi konu değil biliyorum ama affınıza sığınarak bebeklerininzin kakası çok mu yumuşak ve ne sıklıkta yapıyorlar diye bir soru soruyorum...
çok özür dilerim ama bu benim için önemli...
bebeklerinizin kakası benim için çok önemli gibi bişey çıktı ortaya ay
heyt yerim ben sizi be şunların güzelliğine bak ayselcim bitirdin sanırım hesap kitap işlerini gözün aydın seni burda görmek çok hoş doğrusu
Eki Görüntüle 536026 Eki Görüntüle 536027
bunlarda bizim cuma fotoğraflaımız kızlar
maşallah çınara kız esra hayırdır izmiredemi kış geldi çınar şapka takmış
çook kötü bir gece geçirdikakşam Gökalp in biraz ateşi ve huysuzluğu wardı,öksürüyordu demiştim ya oyun yapıyor diyordum, öksürükleri de artmıştı.. aramızda uyudu ateşi çıkarsa farkederiz dedik aramıza yatırdık. gece 3 de uyandık çocuğum yanıyor 38. 5 ateşi,gözünü açamıyor duş aldırdım fitil attım düşmedi, hastaneye gittik enfeksiyon dedi doktor ilaç verdi, boğazı kızarmış,iştahsızlığı da bundanmış.. hiç uyumadan (yine) işe geldim,o iyi olsun da uykular feda olsun meleğime ( şimdi iyiymiş annemle saat başı konuşuyorum, ama ilaçlara devam tabii..onlar hasta olacağına biz olsak olmaz mı çok üzülüyorum onu öyle görünce...
Hayırlı cumalar herkese..rabbim dualarımız kabul etsin inşallah..
kızlar beren dün ve bu sabah olmak üzere 2 kere düştüof ya yawrum benim daha dünkünün şokunu atlatmadan bugünde sarsıldım..sabah uyanınca bizim yatağa aldım..eşimde uyanmıştı az bak geliyom ben dedim..bi ağlama sesi bide beni syçluyo uyuyorum niye gidiyosun yaw uyusan gidermiyim uyanıktı..dalmış zaar..Allatan bizim yatak nerdeyse yerle bir alçak baya ama yatagın kenarında komidinin köşesi var oraya çarpsaydı Allah korudu..
çook kötü bir gece geçirdikakşam Gökalp in biraz ateşi ve huysuzluğu wardı,öksürüyordu demiştim ya oyun yapıyor diyordum, öksürükleri de artmıştı.. aramızda uyudu ateşi çıkarsa farkederiz dedik aramıza yatırdık. gece 3 de uyandık çocuğum yanıyor 38. 5 ateşi,gözünü açamıyor duş aldırdım fitil attım düşmedi, hastaneye gittik enfeksiyon dedi doktor ilaç verdi, boğazı kızarmış,iştahsızlığı da bundanmış.. hiç uyumadan (yine) işe geldim,o iyi olsun da uykular feda olsun meleğime ( şimdi iyiymiş annemle saat başı konuşuyorum, ama ilaçlara devam tabii..onlar hasta olacağına biz olsak olmaz mı çok üzülüyorum onu öyle görünce...
Hayırlı cumalar herkese..rabbim dualarımız kabul etsin inşallah..
kızlar beren dün ve bu sabah olmak üzere 2 kere düştüof ya yawrum benim daha dünkünün şokunu atlatmadan bugünde sarsıldım..sabah uyanınca bizim yatağa aldım..eşimde uyanmıştı az bak geliyom ben dedim..bi ağlama sesi bide beni syçluyo uyuyorum niye gidiyosun yaw uyusan gidermiyim uyanıktı..dalmış zaar..Allatan bizim yatak nerdeyse yerle bir alçak baya ama yatagın kenarında komidinin köşesi var oraya çarpsaydı Allah korudu..
hayırlı cumalar kızlar
biz sabah uyandığında emziiryorum sonra ahvaltı öğlen sebze çorbası sonra meyve püresi yoğurt akmaşa yine sebze püresi ama benm kızım bunları yesede emiyor sürekli emziiryorum bende zaten şu sıralar çok düşkün oldu memeyi koklayarak emiyor
karnıbahar,kabak,havuç ve çok azda kıyma bunları bi güzel pişirdim sonra z.yağı sonrada blenderdan geçirdim ohhh miss kızım severek yedi
Bende ayselin msjını görünce anladım cuma olduğunu... gülnihalin güzel yüzünü görünce aaa dedim cuma mı :):):)
selçuk nasıl oldu berna...
ya topiğe o kadar az girersen feleğin şaşar işte daha çok girki günleri şaşırma tatlım
Bernam sen kendini bi resetle,bi uyu uyan düzelirsin :)
bu arada deprem oldu iyi salladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?