2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ne güzel kakası suluymuş, çok sulu değilse (şükür kaka tahlili temiz çıkmış) problem yapma bence... benim oğlum kabız... kakasını yaparken çığlıklar atıyor suratı şekilden şekle giriyor... en azından seninkisi rahat rahat yapıyor kakasını...

canım çok haklısın sen bütün gün yanında olamayacağın için süt sağmakta.bide sende de öyle oldumu bilmiyorum yada benim makinede mi bi sorun vardır sütüm var biliyorum akıyo gögsümden sağmaya kalktığımda çok az çıkıyo çok zor olöuyo çok zaman alıyo çok iyi anlıyorum seni

günaydın canım, vallahi ben biraz çılgınımdır, hamileyken bile hiç yerinde durmamış Arda'yla doğduğundan beri en az 10 kez uçak yolculuğu yapmış biri olarak ne var Mersin'e gelmekte:)

evet canım göğsüm ağrıyordu süt fazlalığından ama sağdığımda azıcık çıkıyordu sinir oluyordum. yok canım artık işten çıktım evdeyim :)

ben öğlen bi defa sütümü sağıyorum..bakıcıya veriyorum, öğlenleri içiriyo..ben de işten geldikten sonra(saat 2 den sonra) çorba veya yoğurt verdikten yaklaşık yarım saat sonra yine emziriyorum..ek gıda,adı üstünde ek gıda yani, emzirmeyi yine önde tutuyorum..

bende de öyle..göğsüm dolu olduğu halde 100 cc anca çıkıyo ve çok vakit alıyo..ama sağıyorum yine de..ben yokken bakıcı içiriyo..artık onla doymuyo ama keyif niyetine içiyo..

ama akşama kadar sağmazsan azalır bence..ben 3 te geliyorum eve, ona rağmen sağıyorum..akşam dediğin 5-6 filansa sağmalısın sen...bi de niye uyurken sağıyosun, hiç oyalanmıyomu, o bi göğsünü emiyosa öbürünü sağabilirsin..

sağoş canımda sarım biz annelerinde kolayı bulunmuyor takıyorum işte o yüzden başka ek gıdada vermiyorum daha çok bağırsak çalıştırır diye bu ek gıda olayı çok sor.bide bizim doktor biogai damla vermişti bağırsakları düzenliyor zararlı parazitleri öldürüp yeniliyormuşben ondan memnundum 2-3 aylıkken felan 2 gün yapmasa onu verince düzeliyordu herzaman değil ara ara.bilmiyorum doktorun bişey önerdimi ama sorabilrisin zor işler valla puff

Gunaydın fıstıklaaaarrr...
Aysımanın kahvaltısını yaptırıcam,sonra kendım bı ıkı bıseyler yerım sonra goz doktoruna gıdıcez,aysıma gozlugumu kırdıda:) kucukkende kardeslerım kırardı ne la su zavallı gozlugumun su bebelerden cektıgı...
Neyse zaten gozluk cercevesını degıtırecektım buda bahane oldu...

herkese günaydınnnnnnnnnnnn..........
gönülcüm yeni dişiniz hayırlı olsun canım darısı bize

kızlar hani resimler inşallah yazın bende yanınızda olurum

sen daha aysimadan çok çekersin canım fatma valla iyi takabiliyorsun gözlüğü benimde varda yılda 1 çerçeve değiştirir sadece o gün takarım kullanamıyorum ya öyle kör kör dolanıyom valla bu arada aysimaya maşallah kız one boy öyle manken gibi olucak heralde

evet, buranın yeri başka..ben de en eskiklerden sayılırım..o yüzden üzüüyorum birileri gidince..senin ilk koyduğun resimleri hatırlıyorum mesela, oğlum geel gel yazıyodu filan..geldi, büyüdü bile :) hey gidi günler diyecem hani nerdeyse :)

al bence de canım, benimki de kalkmaya yekiniyo, ben aldım hemen alt kademeye..çünkü 2 aylıkken de daha dönmüyo diye kanepeye bırakmıştım, 10 saniye sonra çığlık sesine koştum..ilk dönmesi düşme şeklinde oldu kuzucuğun..Allah korusun ayağa kalktığını da öyle öğrenmek istemiyorum..

emziriyosun canım, normal aksaması....bişey yoktur inşallah..

nasıl yani..ne kullancaz biz ya onda bu var şunda bu var..daral geldi valla..monovitte d vitaminiyle ayçiçek yağı yazıyo içeriğinde..
dr.lar ne veriyoki?

nasıl yani..ne kullancaz biz ya onda bu var şunda bu var..daral geldi valla..monovitte d vitaminiyle ayçiçek yağı yazıyo içeriğinde..
dr.lar ne veriyoki?

Bernam hani bi kaç ay önce bişey yazmıştın ya,ucgar köylerdekiler bişey vermiyo diye.Eşimin kuzeni geldi köyden mini bebikleriyle hiç de bişey vermiyorm dedi,turp gibi bebe dedi aklıma sen geldn:)

onu nasıl yapıyorsunuz bir göğsü emerken ötekini sağsam benimkinin elinde kalır süt sağma makinesi... değişik odada bile etrafa bakmaktan emmiyor. annem yanımda olsun konuşsun emmeyi bırakıp anneme homurdanıyor hayatta öyle süt sağdırmaz bana... en iyisi o oyalanırken süt sağmak o zaman...
zaten iki kere sağsam yeter heralde... bir sabah kalkınca bir de öğlen sağsam yeter heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…