2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zeynep kosk mahallesı nere:) nerde acılmıs bu pazar,hergunmu acık yoksa bıgunmu,ayrıntıları alayım...

Cok kayserılı menşelı bı sohbet oluyo ama napalım baska ıstırak eden yok sohbete,bızde hemso hemso takılıyoruz:)

zeynep kosk mahallesı nere:) nerde acılmıs bu pazar,hergunmu acık yoksa bıgunmu,ayrıntıları alayım...

canım benim köşk mahallesi, acıbadem hastanesinin arka tarafları park apartmanlarının oradan başlıyor ve sivas caddesinden talas'a giden yola kadar uzanıyor. soyete pazarı, kayseri park taraflarındaki nostalji sofrasının yeni yerini biliyorsan oranın yakınında akyel pastanesi toyz shop un yakını canım. açılış 18-19 ekim diye biliyorum ama rutinde hergün mü açık olur haftanın bir günü 2 günü mü olur bilmiyorum. yarın öğrenebilirim umarım:)

valla bu kadar ayrıntılı tarıfe bılmıyom desem ayıp olur zaten:) bılıyom bılıyom toyz shoptan cıkardım,umarım gıttıgımde bulurum

oooo sosyete pazarı benım mekanım:) ama gıdemedıgım mekan:)
evet canım ben anayurttayım,gonul yaa sen napıyon sımdı azerbaycanda cozemedım bu ısı,esınmı azerı yoksa?

canım ben İstanbul'da öğretmenim, eşimde Erciyes mezunu o da özel bir şirkette çalışıyor İstanbul'da. Şirket Azerbaycan'da bir iş aldı 2 yıllık, bu arada ben de hamileydim işte, Bu iş için de eşime teklifte bulundular, zaten bebek olacak ben de ücretsiz izin alıp bebeğime kendim bakacaktım. Madem öyle bu süreyi Bakü'de geçiririz gidelim dedik ve geldik. Böyle yani...

gönül demi kayseriliymiş aa..inşallah görüşürüz onunlada sonra

Kayserili değilim ama ailem orada. İnşallah görüşürüz:)

ewet cnm 8 kilo verdim bi 10 kilo daha versem süper olcak.
8 kilomu verdin ay ne güzel inş bende yazarım buraya kilo verdim diye(

yok cnm diyet yapıyorum 9 hayat cayınıda ara sıra aklıma geldikce içiyorum. ama genellikle acım :)
8 kilomuuu..kocan ne istio daha bee..bn 8 kilo versem kocam bni evereste çıkartır..helal olsn valla ebrar..9 hyt çayını içiyomusn yoksa sadece aç klrk mı verdn bu kiloyu

cnm çay kaşıgı ile az az ver
biz multitabs kullanıyoruz...bu bitince daha kapsamlı olan vitagil e geçeceğim...
bu arada duphalacı dr yazdı kızım onu içerken hep kustu bi türlü içiremedim...tekrar deneyeyim bari...

iyi geceler arkadaşlarım. nasılsınız? devit ve monovit hakkında birşeyler okumuştum burdamı başka biryerdemi hatırlamıyorum ama. paraben ve bha mı ne diye madde vardı hatta doktora sordum vucuda zarar vermeyecek miktarda dedi bende azıda coguda zarar diye çöpe atmıştım. bilginiz olsun bi araştırın isterseniz.
vitagil sanırım mine kullanyordu ya ondan ya da multitabs almaya karar verdim bakalım.

geldim ama çıkmam lazım çok yoruldum ustalar vardı evde parkelerimi beğememiştim söktürdüm tkrar yaptırdım anam agladı. oğlumda sağolsun hiç ama hiç durmadı süreki avaz avaz ağladı ve daha yeni uyudu zar zor. köpek diş yerleri kaabrmış sanırım köpek dişleri çıkacak. ALlah tan hayırlısı bir önce cıkartsalarda rahatlasak hep birlikte.
iyi geceler görüşmek üzere..

söylemeyeyim söylemeyeyim dedim ama içimde kalmasın.fehminin yerine herkesi almazlar beynel minel olana alırlar ama orayada uğrayan yok :) neyse tekrardan iyi geceler.

topıgımızde ne cok ogretmen var hey masallah masallah...
Sımdı anladım gonulcum azerbaycan ısını emınım zorlanmıssındır ama hayırlısıyla gecer bu gunler,kavusursun vatanına ınsallah

ooo basına ıs almıssın canım parkeler zor ıs,toptan temızlık ıster...

okudum okudum ama yazmaya fırsat bulamadan yatıyorum... kardeşim bizdeydi, ankaraya gidecek yarın. kardeşim bilgisayara el koydu resmen... şimdi yattı da aldım pc yi... ama benimde çok uykum var şimdi. alp de zaten sabahın köründe kalkıyor. benim uykum açıldıktan sonra uyumaya karar veriyor...

ne güzel buluşmuşsunuz kızlar... en kısa zamanda fotolarınızı da bekliyoruz.
iyi geceler hepinize... az uyanır umarım sıpalarımız bu gece...

topıgımızde ne cok ogretmen var hey masallah masallah...
Sımdı anladım gonulcum azerbaycan ısını emınım zorlanmıssındır ama hayırlısıyla gecer bu gunler,kavusursun vatanına ınsallah

evet canım, özellikle de Arda konusunda yalnız kalmak çok zorluyor beni bazen acayip bunalıyorum. Ama ne yapalım bu da bir süreç sonuçta. Eşim ve oğlum yanımda, oğlum babasından uzak kalmadan büyüyor ve ben bütün zamanımı onun için harcayabiliyorum:)) Güzel tarafları da var yani:)

Arda'nın huzurluğu geçti çok şükür derken dün gece 4'te uyandı ve 5.30 muydu 6 mıydı uyuduğumuzda. Bir sıkıntısı vardı sürekli ağladı ama anlayamadık en son çarşafla sallayarak uyuttuk. sabahta 8'e kadar uyudu neyse ki, şimdi de keyfimiz yerinde bakalım inşallah böyle devam eder.

Bu arada bugünkü kahvaltımızı pirinç unuyla cıvık bir muhallebi hazırladım onunla ıslattım güzel yedi:)

aklıma takılan birşey var. şimdi 7 ay 1 haftalığız... günlük beslenmemiz kahvaltı meyve püresi sebze çorbası yoğurt şeklinde geri kalanı emzirme... bu kadar saat ek gıda verirsek sütümüz azalmaz mı napıyorsunuz kızlar o öğünlerde süt mü sağıyorsunuz? artık süt sağmak istemiyorum ama sütüm azalsın da istemiyorum... siz nasıl yapıyorsunuz?

bizimkide 6ay anne sütü alabildi. artık sadece mama ve ek gıda maalesef. 7 ay 1 haftalık yavrum şimdi. bugün götürücez doktora.sorarım burayada yazarım.

günaydınlar herkese

canım ben hem bunları veriyorum hem de emziriyorum sütün azalmaz merak etme tabi ben sabah ayrı olduğum için sağmıyorum ve sağma işleminden allah günah yazmasın hiç hoşlanmıyorum

gönülcüm meslektaşmışız demek ne güzel KAyseriye gelmişken toplaşıp mersine gelin de deniz kenarındda size kahvaltı hazırlayaym

günaydın canım...
ne bileyim bütün gün emzirmeyip akşam emzirmeye başlayınca sanki göğüsler o kadar saatte bir süt toplamaya mı başlar diye düşünüyorum...
bende çalışacam diye süt sağıp durdum ama artık sağmak istemiyorum işkence gibi geliyor zaten azcık uyuyor o uyuduğunda da vaktimi süt sağmakla kaybetmek istemiyorum bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…