2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım biz sadece mama yiyiyoruz anne sütü almadı ek gıdaya geçtik başta iyiyidi sonra ishal oldu günde 4-5 kez az az ama sulu.şimdi düzeldi çok şükür ddüzeldi demem sabah normal sonra 2 keez biraz sulu patates havuş prinçli püre meyve muz şeft.armur elma değiştireek veriom arada yoğurt c.bebe bide priç ununa başladım içine mamasından koyuyorum biz tam 6aylık olduk ama kabak diğer sebze yumurta lor felan başlamdım kakasını sulu yapıyor diye nebileyim doktoru günde 4 keze kadar sulu olabilir dedi.hani şetftli muz pataes kabız yapar dieorlar bildiğin sulu yapıyor anlamadımki kafaya takıtım kaka tahlili de yaptırdım şükür temiz çıktı velhasıl kelam sulu.doktora sorduktan sonra yine bilgi verirsen sevinrim cnm

bu gün zeynepcim ve fatmacım bizdelerdi.zeynepide yeni tanıdım çok cana yakın arkadaşım benim çok sevdim kendisini.
ikisini de tanıdığıma çok memnun oldum.liva aysima ve yoncanın yarı yaş doğum günlerini kutladım herbiri ayrı ayrı mum üfledi resimleri atıcaktım ama kartuş bozuldu kardeşim yapmaya çalışıyo kartuşu.tamir olur olmaz atarım artık.

esra bi tek ikimiz varız nerde bu millet

lilyum nereye gitti bunlar yaa. kimsecikler yok, yeni arkadaşlar sağolsunlar yaşatıyorlar burayı. neyse yine dönerler umarım buralara da

bugün fatma ve ben kadriye'nin misafiriydik kızlar. kadriye çok ince düşünmüş, kızlarımıza hoş sürprizler hazırlamış, herşey harikaydı, teşekkür ederiz kadriyecim. fatma ve kadriye ikiside çok cana yakın, samimi ve içtenlerdi. iyi ki bu iki güzel mart annesi ile hatta mart anneanneleri ve teyzesi ile tanışma fırsatımız oldu. güzel gün için emeği geçen katılan herkese teşekkürler...

aaa kadriyecim benden evvel davranmışın:) bu arada o senin güzelliğin canım arkadaşım hakkımdaki güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uzun zamandır bukadar keyıflı ve guzel bıgun yasamamıstım,megerse ne cok ıhtıyacım varmıs boylesıne guzel bır muhabbete...
Bgn kadrıyegıle gıttık,cok ılgılı bı mısafırperverlık gordum,hakkınızı helal edın,pambık annen,guleryuzlu ablan,ve senın samımıyetınle ve veee yonca kuzumun asaletıyle cok guzel bı gun yasadım,yaptıgınız mamalar ve aldıgın hedıye cok guzeldı saol kadrıyecım canııııımmm....
Gelelım guzelller guzelı lıvaya,bu kızın farklı bı havası var,bukadar aktıf bı bebek hıc gormemıssınızdır emınım,ben kendı kızıma hareketlı dıyodum ama lıva kızımı solladı,laz usagum benım...
Zeynepcım canım ve guzel annecıgınlede ıyıkı tanıstum,cok kalpten cok ınanarak soyluyorumkı hepınızı ıyıkı tanıdım,cok memnun ve huzur dolu ayrıldık,ayrıca zeynepcım senın guzel hedıyenede bayıldık bayıldk,cok cok saol:)

Amin canım sağ ol:) artık elmayı bile kütür kütür ısırarak yemeye başladı, bir de küçük ısırmayı öğrense de boğulmasa:)

muhallebimizin tarif şöyle;

su,
birer kaşık yulaf unu ve pirinç unu,
2 tane kuru kayısıyı minicik doğruyorum,
hurmaları suya ıslatıp yıkayınca kabukları hemen çıkıyor elimle ezip onları da ekliyorum,
bazen içine ceviz ya da bademde ufalıyorum.
karıştırarak pişiriyorum hemen bir taşımda pişiyor zaten. bazen öyle de yiyor, yemezse içine pekmez ekliyorum tat versin diye. yatmadan yarım saat ya da 1 saat önce yiyoruz, artık alıştı kendi belli ediyor istediği zamanı:) bazı akşamlar hiç yemediği de oluyor. o zaman da gece canıma okuyor vallahi süt yetmiyor:)

aaa kadriyecim benden evvel davranmışın:) bu arada o senin güzelliğin canım arkadaşım hakkımdaki güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.

oh ne güzel. Tatil planımız suya düşmeseydi ve Türkiye'ye gelmiş olsaydık dün Kayseri'de olacaktım ben de

Fatmacım canım benim sizlerle birlikte olmak bambaşka mutluluktu. kızlarımız çok çok tatlılardı şekercim. güleç aysimamız ve şeker mi şeker yoncamız, kıpır kıpır livamız, herbirinin tarzı ve havası farklıydı. Çok çok keyifli bir gündü. Hediyemizi beğenmenize sevindim cnm yonca'ya da olaydı iyi olacaktı ama teyzesi bilemedi ilk defa göreceğinden, bizde hediyemizi pek bir beğendik eve geldik liva bağrına bastı hediyesini:) umarım buluşmalarımız aynı tat ve güzellikte devam eder.

evet canım daha önce de yazmıştım ama sen görmedin sanırım annemler orada:) ben üniversiteyi orada okudum, son yıl annemler de geldi yerleştiler ama ben ayrıldım:) sık sık geliyorum bu nedenle.
aaaa gormemısım canım yaaa kusura bakma,ercıyes mezunusun demek,ne guzel,annenler burda nerde oturuyolar

Zeynep,aysıma varya geldıgımızden berı uyuyor umarım gece tepeme dıkılmez:)

sorma fatmacım liva da çok yoruldu sanırım, saat daha akşamın 8'inde uyuyuverdi hemen. umarım bu yorgunluğun üzerine gece de güzel güzel uyurlar.

evet canım daha önce de yazmıştım ama sen görmedin sanırım annemler orada:) ben üniversiteyi orada okudum, son yıl annemler de geldi yerleştiler ama ben ayrıldım:) sık sık geliyorum bu nedenle.

aa bende kaçırmışım gönül bu yazdığını :)

eminim öyledir. bir daha ki sefere inşallah :)

inşallah gönül, çok güzel olur.

talas 62 evler mezarlığının arkasında sosyete pazarına çok yakın. sen de anayurttasın sanırım, öğrenciyken ben de leylak oturuyordum:)

oooo sosyete pazarı benım mekanım:) ama gıdemedıgım mekan:)
evet canım ben anayurttayım,gonul yaa sen napıyon sımdı azerbaycanda cozemedım bu ısı,esınmı azerı yoksa?

canım hemşolarım ikinizide çok seviyorummmhelal olsun canım fatmacım o nasıl söz afiyet bal şeker olsun zeynepcim .siz gidince annemle ablamla hakkınızda konuştuk saatlerce çok çok iyilerdi samimilerdi diye.iyikide sizleri ve annelerinizi tanımışım çok şanslıyım.kızlarda güle güle giysinler eşofmanlarını.zeynepcim ayakkabıyı değiştiririm sen hiç dert etme bitanem.

maalesefki fotoğrafları ekleyemiyorum card reader bozuldu,kardeşim uğraşıyor yapamazsa eğer istanbula gidince yüklerim rötarlı olur ama:)

oooo sosyete pazarı benım mekanım:) ama gıdemedıgım mekan:)
evet canım ben anayurttayım,gonul yaa sen napıyon sımdı azerbaycanda cozemedım bu ısı,esınmı azerı yoksa?

aa ben bugün söylemeyi unuttum size yeni bir sosyetik pazar açılıyormuş köşk mahallesinde, bugündü açılış ama çok kalabalık olmuş adamların tezgahları boşalmış bişecik kalmamış ama yarın da açık olacakmış:) hoş yarın talastaki pazar da var ama haber veriim dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…