- 6 Temmuz 2012
- 87
- 33
- 288
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #70.601
kızlar az önce camaşır yıkadım.gene sinirlerim bozuldu. aklıma buraya sormak geldi.ben bi türlü sakız gibi çamaşır yıkayamıorum.bi de leke çıkartamayıorum.örneğin bebeğim diyelim tarhana yedi üstü lekelendi.tarhana lekesini bile makineye atıp yıkayınca leke çıkmıo.illa makine yıkıcak.sonra çıkmayan lekelere ben domestos döküp bekletcem .sonra bidaha yıkayacam.bizim beyazlarımız da hep krem rengine dönüo .kosla mosla leke çıkarıcılar bi halta yaramıo zaten.makinedemi sulardamı bendemi problem war bilemiorum.lütfen yardım edin.lekelerin we sakız gibi çamaşırların bi formülü warmı.sararmış çamaşırlar bi şekilde tekrar beyazlarmı??
gönül sanırım herkes iş, güç, gezme, misafir dalmışarda napıyor?
gönül sanırım herkes iş, güç, gezme, misafir dalmışarda napıyor?
bugün kızıma yaptığım çorbanın tarifi
semizotu
patates
domates
soğan
kabak
kırmızı mercimek çok az
pişmeye yakın azıcık kimyon gaz yapmasın diye
piştikten sonra blendırdan geçir ve zeytinyağı ekle...
sayfa boş olunca doldurayım dedim
bu arada kabızlıkla ilgili bir deneyiminiz varsa lütfen yazın kızım çok fena..kayısı zeytinyağı armut erik vb işe yaramıyor...kabızlık yapabilecek hiç bişey vermiyorum ama bir türlü düzelmedi
kakasını yaparken çok zorlanıyor...
Aysıma bgn saat 10da uyandı emzırdım,kahvaltısını yemedı hadı meyvelı yogurt hazırlıyayım,en fazla 10 kasık yedı,ve su saate kadar hıc uyumadı ve sureklı agladı,daha yenı corbasını ıcırdım ve su an yıne emzırıyorum,aralardada emzırdım..oooff hıc gucum kalmadı o agkadıkca ve uyumadıkca ben daha cok sınırlenıyorum yaaa...
Kızlar cogunuzun su saatte su bu saatte bu gıbı yemeklerınız var,belkı uykularınız bıle saatlı,ama bızım hıc saate gore bı duzenımız yok,hanımefendının keyfı nasıl ısterse ona gore ılerlıyoruz..ama hıc dolu dolu bı yemek programımız olmadı,hazırladıgımı yemıyosa alternatıf baska bıse yedırıyorum,onuda yemıyosa emzırıyorum...
Bu konuda kendımı yeterlı gormuyorum ne yazıkkı...
Poooofff
kızlar merhaba.. iyisiniz inş.. maalesef uzun zamandır giremiyorum özledim burayı
gökalp in beslenme düzenini oturtamadım bir türlü, kahvaltıyı hiç sevmiyor, hani şu kendi yaptığımız bisküvi warya, yerkken pütür pütür oluyor..onu hiç sevmiyo, cicibebe vereyim diyor annem,, o şekilde diğer kahvaltııkları da yer diyor, sizler nasıl yapıyorsunuz, seviyor mu bebişler ew bisküvisini?
bir de meyve olarak neler yedirebiliriz, tam mevsim geçişi, neleri püre olarak verebiliyoruz??
Ben geldim :)
Hatta Pınar'ım Elnoram da online, burada denk gelince çok mutlu oluyorum :)
Ayça ile beraberdim bugün, konuşalım diye bir araya gelip , kozyatağında otururken, kalkıp kadıköye gittik, yorulduk geldik.
Sürprizimiz var yakın zamanda bekleyin bizi anacım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?