- Emoji Skoru
- 21
- Puanlar
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #70.041
Annemi de ikna edersem geliriz belki,ama kardeşim evlendikten sonra annem bizle oturacak 1-2 sene daha geçsin geliriz o tarafa
nerde oturuyorsunuzki berna
yapma la ben nası gelem kıskanırım bah
allah bozmasın canım ben öyle takıldım işte allah mutluluğunuzu daim etsin
ilk baba dedi zaten oda sevinçten hem ağladı hem 2 gün işe gitmedi bi daha söylerse duymak için kız benim kocam çok duygusaldır yazık kıyamam ona
Küçük Çekmece Cennet'de oturuyorm cnm..snde ayarlar gelrsn bnde kalrsn o akşam
ohoooo Aysel 1-2 seneye Gülnihalle Selçuu evlendirrz sen bizim eve taşınırsn artk..bekleyemem o kdr yakın zmnda anneni ikna et taşın bn anlamam metrobüsle gidersn işe
Du anlatayım bende:)
Eşimle biz hasta ziyaretinde tanıştık (çok romatik dimi)
Eşim annemin teyzesinin torunu,ama biz hiç tanışmamıştık, abisini arba çapmıştı haseki hastanesinde yatıyordu,bizde annemle Aksaray gitmiştik orda bi tanıdığı gördük söyledi anneme bizde onunla beraber hastaneye gittik ve eşimle orda tanıştık.Hoşlandm,hoş birisi dedim ama nerdeyse 4-5 ay bir birimizi bir daha görmedik, 7 kasım öğle saati yemeğe gittim ve bi mesaj geldi,''Ben sana aşık oldum.Behruz''diye önce bi şaşırdım,hatta manyak mı ne diye kızdım ama,devamında mesajlar,çiçekler,elinde seni seviyorum yazılı ayıcıklar gelmeye devam etti 3 ay kadar hiç cvp vermedim,ama fazla naz aşık usandırır dedim ve öyle öyle başladık.1,5 sene çıktık,2 sene nişanlı kaldık ve evliyiz
Benim kocam neden öyle duygusal değil ya,anne baba dediğinde sevindi ama şampiyon gs dese bak ona oturup ağlar amaaaa bnm kocamda çok duygusaldır valla oğlu memeyi bıraktı diye oturup ağlayan yağmur duasına çıkar gbi başında dua eden iş yerindeyken oğlunu düşünmekten kendini işe veremeyip yanlış siparişler veren bi kocam var bnmde :)) aynı kaderi paylaşıorz
Özgecim arada iştahsızlıkları oluyo düzelir inşallah mrk etme..Selçukda bi ara öyleydi..bu aralar sevdii şeylerle kandır onu sevmedii şeyleri zorla yedrme..zmnla düzelirOhh afiyet olsun yarasın paşaya:) Bende bu aralar Uras'a yediremiyorum 3-5 kaşık zor yiyiyo inş. hep böyle gitmez çok üzülüyorum
Ben dün akşam yaptım 1lt sütü kaynattım sonra içine biraz limon suyu ekledim lor oldu çok da güzeldi:)))
Benim kocam neden öyle duygusal değil ya,anne baba dediğinde sevindi ama şampiyon gs dese bak ona oturup ağlar ama
ay bende bi zor hazırlanırdımki hele bide şehir dışına çıkıp gelince 2 gün elbise seçerdim nişanlıyken annemler uyuduktan sonra gece evden kaçar gezerdik sabah ezanına kadar ezanda geri, eve gelirdimSağol cnm,Berna gibi bende kocamı özledim beee,hemde ne günlerdi aman Allahım bi buluşmaya giderken sabahtan başlardım hazırlanmaya,pöfff 1 şişe parfüm üstüme boca ederdim,herşey illa birbirine uyacak,nerde şimdi o kadar süs püs,işim gücüm Gülnihali süslemek
aaa bnm kocamda çok duygusaldır valla oğlu memeyi bıraktı diye oturup ağlayan yağmur duasına çıkar gbi başında dua eden iş yerindeyken oğlunu düşünmekten kendini işe veremeyip yanlış siparişler veren bi kocam var bnmde :)) aynı kaderi paylaşıorz
bn biliodm kii bna anlatmıştın :)) Allah daim etsin cnm..ama telefonuna bni aşkım die kaydettin dimi Behruzu deil..hep onu arıcam diye bni arıyon demekki snde bna karşı boş deilsin Aysel
ayyy Ayseeel bize daha yakınsınz vallaa..boşuna o göççücük eve o kdr kira verion..buralardada az deil kira ama en azndan ferah bi evde oturrsun kız..zeytinburnuna bile razıym birz daha yakına gelin :)) Rami uzak kızm metrobüs duraklarından birinde olsun ayrıyetten bi minübüs daha yapmayalm hacı..Kız kocam Merterde çalışıyor,bizim yeni iş yeride ya Merter yada Zaytinburnunda olacak,anamı ikna etmek için kardeşimi evermem lazım.ev arıyorum zati çelme aklımı Berna
Bilmiyorum canım ne oldu bol bol emmek istiyo sadece zaten daha doyumluk yemiyodu ama şimdi hiç yemiyo neler yapıyorum ama yokCanım ne oldu ki,dişi fln çıkıyor da ondan mı,(bu aralar herşeyi dişe bağlar olduk:)
Özgecim arada iştahsızlıkları oluyo düzelir inşallah mrk etme..Selçukda bi ara öyleydi..bu aralar sevdii şeylerle kandır onu sevmedii şeyleri zorla yedrme..zmnla düzelir
Kız kocam Merterde çalışıyor,bizim yeni iş yeride ya Merter yada Zaytinburnunda olacak,anamı ikna etmek için kardeşimi evermem lazım.ev arıyorum zati çelme aklımı Berna
ay bende bi zor hazırlanırdımki hele bide şehir dışına çıkıp gelince 2 gün elbise seçerdim nişanlıyken annemler uyuduktan sonra gece evden kaçar gezerdik sabah ezanına kadar ezanda geri, eve gelirdim
kız yazık bende benimki öyle sanıyordum sadece
çok cesaretlisin suna maşallah yani gece gece dışarı nasıl kaçıyodun benim annem tık desem uyanırdı hayatta cesaret edemezdim zatide gerek kalmıyodu sabaha kadar mesajlaşıp camdan cama bakışıyorduk eşim komşu çocuğu olduğu için sorun yok yani
ay bende bi zor hazırlanırdımki hele bide şehir dışına çıkıp gelince 2 gün elbise seçerdim nişanlıyken annemler uyuduktan sonra gece evden kaçar gezerdik sabah ezanına kadar ezanda geri, eve gelirdim
kız yazık bende benimki öyle sanıyordum sadece
Berna valla bakcam o tarafa evlere :)ayyy Ayseeel bize daha yakınsınz vallaa..boşuna o göççücük eve o kdr kira verion..buralardada az deil kira ama en azndan ferah bi evde oturrsun kız..zeytinburnuna bile razıym birz daha yakına gelin :)) Rami uzak kızm metrobüs duraklarından birinde olsun ayrıyetten bi minübüs daha yapmayalm hacı..
el birliğiyle everelim kız kardeşini nolcek yuva yapmak sevaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?