- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #69.741
ozaman 1,5 yıl sonra görüşebiliriz:)
inşallah.ama kesin dönüşe kadar ara ara geliyorum Türkiye'ye, bir gelişime buluşmaya denk gelirse, ya da öyle ayarlarsak görüşebiliriz. 1,5 yıl sonra da daha çok görüşebiliriz:)
inşallah.ama kesin dönüşe kadar ara ara geliyorum Türkiye'ye, bir gelişime buluşmaya denk gelirse, ya da öyle ayarlarsak görüşebiliriz. 1,5 yıl sonra da daha çok görüşebiliriz:)
herzaman..evim herkese açık..topacını al gel..biz burda çok güzel zamanlarda geçirdik çok zor zamanlarda..onun için buluşmalarımızda sanki yıllardır arkadaşmışız gibi oldu..çcuklar sanki öz yeğenlerimiz gibi..mesela partide mehmet can ve mustafa eren i ilk kez gördüm ama içime sokasım gelddi..şimdide çok özledim..berra zaten manevi kızım..40 ını bile bizim evde uçurduk..oğlumun ilk arkadaşı:)
Eki Görüntüle 527490 Eki Görüntüle 527491
bi ilk hallerine bak bide şimdikine:99) kuzularım benimmm
herzaman..evim herkese açık..topacını al gel..biz burda çok güzel zamanlarda geçirdik çok zor zamanlarda..onun için buluşmalarımızda sanki yıllardır arkadaşmışız gibi oldu..çcuklar sanki öz yeğenlerimiz gibi..mesela partide mehmet can ve mustafa eren i ilk kez gördüm ama içime sokasım gelddi..şimdide çok özledim..berra zaten manevi kızım..40 ını bile bizim evde uçurduk..oğlumun ilk arkadaşı:)
Eki Görüntüle 527490 Eki Görüntüle 527491
bi ilk hallerine bak bide şimdikine:99) kuzularım benimmm
4 farklı bebek var o fotoda :)
Miniciklerdi sürekli uyuyolardı gaz problemleri vardı.. Zaman ne çabuk geçiyo yaa sanki yıllar öncesiymiş gibi ama sadece aylar oldu. Allah sağlıkla büyüdüklerini görmeyi de nasip etsin hepimize
ya ne kadar yorulsam bir uyusa da rahatlasam desem de ben oğlumu uyurken özlüyorum hala. az önce gidip baktım mışıl mışıl uyuyor, emziği düşmüş, kollarını açmış, popoyu hafif dışarı çıkarmış:)yapışıp mıncıklamamak için kendimi zor tuttum.
Günaydın Mart Anneleri,
Dün gece bir panikle uyandım, saate baktım 04.30 ve oğlum o saate kadar hiç uyanmamış. Hemen yanına koşup nefesini kontrol ettim, ateşine baktım. Allah'ım, neyse ki hiçbir şeyi yok:) Tabi hemen uyandı o da benim bu telaşımı hissetti sanırım:)
Bugünkü merak konum bebeklerin kaşık,tabak gibi eşyalarının temizliğini nasıl yapıyorsunuz?
Gamzecim hayırlı olsun Diş partiniz,çok güzel resimler belli çok güzel geçmiş. Allah her gününü böyle mutlu huzurlu geçirmeyi nasip etsin inşallah hem sizin hem Berra'nın. Hastaydım,çocuklara geçmesin diye aranızda olamadım.
Günaydın Mart Anneleri,
Dün gece bir panikle uyandım, saate baktım 04.30 ve oğlum o saate kadar hiç uyanmamış. Hemen yanına koşup nefesini kontrol ettim, ateşine baktım. Allah'ım, neyse ki hiçbir şeyi yok:) Tabi hemen uyandı o da benim bu telaşımı hissetti sanırım:)
Bugünkü merak konum bebeklerin kaşık,tabak gibi eşyalarının temizliğini nasıl yapıyorsunuz?
oğlum sabah sabah annesine uyanma müziği yapıyo..hit parçalar baa baa black sheep,old mcdonald,ali baba...ooff off:)Eki Görüntüle 527771
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?