• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

topik eski neşesine dönecek gibi, birkaç eksiğimiz hala var ama. Ayça lütfen Melike ve diğerlerinide buraya gelmeleri yönünde teşvik eder misin ? şu an geçen seneyi anımdasım, aşağıdaki kişileri görünce...z

eskı nesesıne donecek derken,su an nesesızmı kıızz,bızı begenmıyormusun(gaffura bagladım hemen)

Selam ben geldim :))
Aslında takip etmeye çalışıyorum ama çoğu zaman kaçıyooo
Ayçam hoşbuldumm
Gamzem şükür onla ilgili bi sorun yok gayet kişisel :))
Nln83 ayça söledin mi eşlerimiz arkdaş olduğunuuu :)

Selam ben geldim :))
Aslında takip etmeye çalışıyorum ama çoğu zaman kaçıyooo
Ayçam hoşbuldumm
Gamzem şükür onla ilgili bi sorun yok gayet kişisel :))
Nln83 ayça söledin mi eşlerimiz arkdaş olduğunuuu :)

yok gıı unuttum...nallann senin kocanın ankarada kafesi varmış eskiden..melikelerde kocasıyla orda kaçamak yapıyolarmışş :P :P :P

Aaaa Melike evet, gercekten mi çok şaşırdım eşinin adı ne?

Nalann bende ayçanın resimlere bakınca şok oldum eşimin adı emre hemen ona gösterdim o da çok şaşırdı /) sport house vardı ya daha ilk yıllarımızdı arkadaşı diye hep oraya götürüyodu beni emre :)) dünya ne küçük yaa yada biz mart anneleri çok kalabalığız /)))

Ayça beinden orada tavlası hahahha, valla oğlum bembeyaz diye , Pınarın eşi oğluma casper lakabını uygun gördü:j

Yani aynı zamanlarda ordaydık keşke tanışsaymışız bak kısmet bugüneymiş :))
Ayçayla da akraba çıktık :))) dünya çok küçük çok :))

Nalann bende ayçanın resimlere bakınca şok oldum eşimin adı emre hemen ona gösterdim o da çok şaşırdı /) sport house vardı ya daha ilk yıllarımızdı arkadaşı diye hep oraya götürüyodu beni emre :)) dünya ne küçük yaa yada biz mart anneleri çok kalabalığız /)))

Eşime senin adını söyledim direk Emre nin eşi dedi:) ya evet bende şaşırdım şimdi. Eşler aynı mahalledeymiş herhalde. Bende ankaradaydım işte evlendik buraya geldik iş nedeniyle. Bizim aşkımızda o Cafe'de başladı:) gercekten dünya ne küçük

Yani aynı zamanlarda ordaydık keşke tanışsaymışız bak kısmet bugüneymiş :))
Ayçayla da akraba çıktık :))) dünya çok küçük çok :))

Belki de karşılaşmışızdır ama hatırlamıyoruzdur. Gercekten eşimde çok şaşırdı şimdi zaten topuktan arkadaşlarımın olmasında şaşırmıştı şimdi daha da şaşırdı:) Ankara ya gelince buluşalım o zaman madem eşler arkadaş bizde buradan arkadaşız iyi olur. Ayça ile nerden akrabalık

vay be ne tesadüfler yaşanıyo topikte..bu mart anneleri gerçekten seçilmiş diyorm bn..hiçbişey tesadüf değildir..
baya çelişkili yazmışım :))

Son düzenleme:
Back