- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #69.581
Bernacım, geçmiş olsun, bol bol serum fizyolojik yapmayı unutma.
Otriye izin vermeyen bebek annelerine bir tavsiyem,
bebeğin iki elini siz tek elinizle başının üzerinde birleştirin. Kollar kulakların üzerini kapatacak şekilde başın tam ortasına birleşecek. Bu şekilde bağırsalar bile başlarını oynatamıyorlar ve hemen işlem bitiyor.
geçmiş olsun bernacım..
[/B]
bernacım çok geçmiş olsun canım hemen önlemini alman iyi olmuş umarım ilerlemeden atlatırsınız sonra benim çınarım gibi selçukta çekmesin yavrum :2::2:
:
Aslında su ıkılemı anlayamıyorum,sız herseyden tattırıldıgı ıcın bebegın secıcı olabalıcegını soyluyosunuz,bgne kadar duydugum dgr seyde herseyden tattır bellı seylere baglı kalmasın yoksa yemek secer oldu..
Kafam karıstı ya la:)
Kızlar hepimiz hemen hemen ek gıdaya geçtik artık.Bebeklere ne yedirdiğimizi,günlük menüyü paylaşsak burda güzel olmaz mı? Mesela bu gün birşey yapıyorum yarın ne yapıcam diye kara kara düşünüyorum.Günlük menü yazsak,sizin yazdıklarınız fikir olur bana daha doğrusu hepimize.İlk menü benden olsun:)
Kahvaltı:1 yumurta sarısı,lor peynir,pekmez,1tane de ceviz ezdim,ıhlamuru da küçük biberona koydum 2-3 kaşıkda bir içti Gülnihal.
Ara:1 armut püresi
Öğlen:kabak,patates,havuç püresi suyuyla beraber rondodan geçirince daha sulu bi kıvamı oluyor
Ara:Yoğrut
Akşam:öğleden kalan sebze püresi
Gece :100 cc formul mama
Yarın ne yapacağım bilmiyorum,sizin yazdıklarınızdan faydalanmaya çalışacam :)
çok geçmiş olsun canımmaşallah maşallah ne kadar güzel bir parti olduğu fotoğraflardan belli oluyordarısı başımıza inşallah :))
canım ben dün balkabağını denedin 1 dilimi doğtadım ince ince içine 1 atalı kaşığı irmik üzerini az geçicek kadar su pişince ezdim biraz sonra azıcık ceviz ezdim çok güzel yedi
bide muhallebi yaptım pirinç unuyla içine meyve koydum biraz yedi
hepinize günaydın iyi bir hafta olsun inşallah hepimiz için güzel annelerim;
yorucu bir hafta sonundan sonra iş başı yapmak mükembel bir olay doğrusubiz bu hafta sonu ikeaya gezmeye gidelim dedik hemde çınar efendiye mama sandalyesi bakmaya gezmek görmek alışveiş iyi hoş ama geri döndüğümüzde karşılaştığımız manzara arabamıza hırsız girmiş teybimizi çalmış ve yanımızda arkadaşımda vardı o da kendine bir kaç parça kıyafet almıştı onlarıda alıp kaçmışlar (
Anam esas sorucam seyı unuttum,kızlar burda hava epey serınledı,geceler baya soguk oluyo,yorganla uyutuyorum aysımayı ama yorgan onun uzerınde olacagına,o yorganın uzerıne cıkıyo:)
sız ne tur onlemler alıyosunu?bıde uyku tulumu kullanan varmı?
Canm ben hiç bişey tattırmadm Gülnihale ve hazırladığım şeyleri genellikle yiyorAslında su ıkılemı anlayamıyorum,sız herseyden tattırıldıgı ıcın bebegın secıcı olabalıcegını soyluyosunuz,bgne kadar duydugum dgr seyde herseyden tattır bellı seylere baglı kalmasın yoksa yemek secer oldu..
Kafam karıstı ya la:)
Anam esas sorucam seyı unuttum,kızlar burda hava epey serınledı,geceler baya soguk oluyo,yorganla uyutuyorum aysımayı ama yorgan onun uzerınde olacagına,o yorganın uzerıne cıkıyo:)
sız ne tur onlemler alıyosunu?bıde uyku tulumu kullanan varmı?
Hazılıklardan kareler sizlerle :)
gamze çok begendim herşeyni maşallah buarada berra neyi seçti tam olark göünmyr merk ettm
kızlar nörüyonuz?
resimlere bayıldım..ne güzel baya buluşma olmuş..
diş partiside güzel geçmiş fotolar çok güzel..
Selçuk hasta oldu öksürüyo burnu tıkalı..sürekli otri bebe yapıorz..ama nefret ediyo basıyo çığlığı..
Hazılıklardan kareler sizlerle :)
gamze çok begendim herşeyni maşallah buarada berra neyi seçti tam olark göünmyr merk ettm
Berra ilk olarak havuz gözlüğü ile yüzücülüğe yönelirken , yanında tek meslek tek meşkale olmaz, yüzme profesyonel hobim olsun dedi, diş mağcununa yönelerek diş hekimliğine göz kırpıp, doğuştan blog aleminde yer edinmişliğinin avantajını kullanmak aklına geldi ve nihayetinde, kalem ile yazarlığa ben varım dedi :)))
Gamzecim herşey süper gözüküyor hayırlı olsun yeniden
teşekkür ederim canım, bu işe girişmemin ilk gazını senden aldım onun içinde ayrı teşekkürler :)
8 ay dolunca kendi yaptıklarımızdan yedirebilirmişiz.dolma vs..dr menülerinde öyle yazıyo.erdem de 7,5 aylık oldu,bi ara onun için özel yapıyordum.1 ay falan yaptım.şimdi bizimkilerden yiyor.ama biz de cidden az tuzlu yaparız normaldede yemeklerimizi.sorun olcağını sanmıyorum
Çok geçmiş olsun canım. otri bebenin aspritarönü günde bir kereden fazla kullanma dedi hastanedeki hemşiremiz. Burun mukozasına zarar veriyormuş, bol bol deniz suyu, serum fizyolojik kullanabilirsin ama otri beyeyi sadece gece yatmadan önce kullan dedi aklında olsunç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?