- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #69.621
gamze fotoğraflar harika, bizlerle paylaştığın için teşekkürler. detaylıca düşünülmüş herşey çok güzel olmuş ellerine sağlık. berra'nın da incileri hayırlı olsun, devamı sağlıkla kolayca gelsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha öncede söylemiştim bernacım erkek çocuk bir yeri şişe inancundan nefret ediyorum diye daha tadını ne olduğunu bilmeyen minicik bir bebeğin neyi nasıl canı çekebilir ki o mantıkla yol alan bir insan olduğu için kayınvalidemde öyle bir hata yaptı sonraki bir hafta çınara değil bişey yedirmek kucağına bile alamayınca çok zoruna gitti zaten eşime gelince biraz tv düşkünü bir eşim var maalesef annesi onada çaktırmadan yaparken bu işi eşim görmüyor gördüğündede eli ayağına dolaşıyor zaten panikten şimdi kayınvalidedm dedim ya su bile veremiyor sormadan bu olay olmasaydı eminim ben işteyken anneme gelip çınara herşeyi verirdi aynı mahallede oturuyorlar çünkü hergün geliyor çınarı görmeye![]()
aysel bende mi var bir gariplik en az 500 ml anne yada devam sütü+2 çay bardağı ek besin oalyına takılmış durumdayım. kahvaltıya yeni geçicez biz.
:)
erkek anaları heveslenmeyin o zaman , hazır ürün olduklarından değişim olmaz renkte :)
neyse ESra bundada var bi hayır baksana bu işine yaramış senin..korkusundan bişey veremiyo..seninde istediin bu..
Gamze ben kız anası olduğuma göre faydalana bilirim:)
Lilyum cnm bizim doktorumuz söyledi formul sütü azaltıp ek gıdayı çoğaltmamızı tabi belli sınırlar içinde.Anne sütü alıyorsa tamam ama mamanın pek bi faydası yok beslenmesi açısından dedi,bizde onun dediklerine uyduk,birde geçenlerde bi kişi daha yazmıştı sanki mamayı azaltıp ek gıdayı çoğaltma işini ona da doktoru söylemiş.2 çay bardağı dediğin zaten meyve 1 çay bardağı yoğurt da 1 çay bardağı desek sebzeye yer kalmadı:)Bide benim kendi görüşüm ,sebze meyve o mamadan daha faydalıdır diye düşünüyorum.
anne sütüne evet ama devam sütüne hayır..cnm eğer emiyosa emebildii kdr anne sütü alsın günde ok..ama devam sütü kdr grksiz bişi yok bnce..hem bu yaştaki çocuunda besin ihtiyacını gelişimi için lazm olan vitaminleri içermiyo bnce..sadece devam sütünden ne alabilirki çocuk..Aysellede onu konuştuk..Ayselin dr.u tam bnm kafaya uygun bişi sölemiş..eğer mama veriyosan sadece ek besini artıralm çünkü bi faydası yok devam sütünü günde 500 ml almasının demiş..yani bu tarz bişiler sölemişti dimi Aysel sn açıkla daha iyi olur :)) bnde öyle düşünerek Selçuk memeyi bıraktıında yavaştan ek gıdaya geçtm..sağma işimde iyice bitince yani sütüm bitince artık mama niye dayiyimki çocuuma faydalı besinler yesin onlardan alsın gıdasını dedim..sen reklamlara bakma orda öyle diyolar ticari kaygılar..bn şuan Sadece sabaha kdr Selçuk uyandıında 120 cc fln veriyorm başkada vermiorm mama..
kuzum seninkiler yine tiramisu vermiş benim kayınvalıdem bir keresinde cips vermişti bildiğin şu baharatlı cipsler varya onlardan benden saklı gizli vermiş oda çınarın boğazına bir kaçtı bağırıyorlar bana koş koş diye bir gittim yavrum kıpkırmızı olmuş kayınvalidem ağlıyor eşim eli ayağına dolaşmış şekilde buldum çınarın karnına bastırmamla cips ağzından fırladı o akşam çok kızdım anneme biraz abarttım belkide ama yapıcak bişi yok şimdi benden habersiz değil cips su bile veremiyor korkusundan...
Gamze ben kız anası olduğuma göre faydalana bilirim:)
Lilyum cnm bizim doktorumuz söyledi formul sütü azaltıp ek gıdayı çoğaltmamızı tabi belli sınırlar içinde.Anne sütü alıyorsa tamam ama mamanın pek bi faydası yok beslenmesi açısından dedi,bizde onun dediklerine uyduk,birde geçenlerde bi kişi daha yazmıştı sanki mamayı azaltıp ek gıdayı çoğaltma işini ona da doktoru söylemiş.2 çay bardağı dediğin zaten meyve 1 çay bardağı yoğurt da 1 çay bardağı desek sebzeye yer kalmadı:)Bide benim kendi görüşüm ,sebze meyve o mamadan daha faydalıdır diye düşünüyorum.
merhaba hanımlar benim oğlum tam 6 aylık kilosu 7700 boyu 70 cm.sizce ufak mı oğlum.ben buzamana kadar normal olduğunu düşünüyordum ama dün bir kadın bakıp oğlun hiç gelişmemiş mamasını değiştir bence doktoru söylemiyor mu deyince kafam bozuldu?lütfen cvp oğlum gelişmemiş mi?
merhaba hanımlar benim oğlum tam 6 aylık kilosu 7700 boyu 70 cm.sizce ufak mı oğlum.ben buzamana kadar normal olduğunu düşünüyordum ama dün bir kadın bakıp oğlun hiç gelişmemiş mamasını değiştir bence doktoru söylemiyor mu deyince kafam bozuldu?lütfen cvp oğlum gelişmemiş mi?
aysel'im ne bileyim ben şu kamu spotlarında, sağlık ocaklarında falan heryerde duyuyorum bu olayı, geçen gün mamayı içmedi de fazladan meyve püresi yedi diye yedim kendimi:) oh rahatladım şimdi :) gideyimde tarhana çorbası yapayım yesin kuzucum o zaman:))
Liva'ya yoğurt yedirmek mümkün değil napcam ben? meyve püresi falan katıyorum bisküvi ekliyorum yok yemiyor.
:)) güldürdün beni yine berna.sabaha kadar yazmışım haha sabaha kdr mama vermiorm sabaha karşı bi kere 120 cc veriorm o kdr..yoksa çocuk şişen balıklar gibi olur ayol..
anne sütüne evet ama devam sütüne hayır..cnm eğer emiyosa emebildii kdr anne sütü alsın günde ok..ama devam sütü kdr grksiz bişi yok bnce..hem bu yaştaki çocuunda besin ihtiyacını gelişimi için lazm olan vitaminleri içermiyo bnce..sadece devam sütünden ne alabilirki çocuk..Aysellede onu konuştuk..Ayselin dr.u tam bnm kafaya uygun bişi sölemiş..eğer mama veriyosan sadece ek besini artıralm çünkü bi faydası yok devam sütünü günde 500 ml almasının demiş..yani bu tarz bişiler sölemişti dimi Aysel sn açıkla daha iyi olur :)) bnde öyle düşünerek Selçuk memeyi bıraktıında yavaştan ek gıdaya geçtm..sağma işimde iyice bitince yani sütüm bitince artık mama niye dayiyimki çocuuma faydalı besinler yesin onlardan alsın gıdasını dedim..sen reklamlara bakma orda öyle diyolar ticari kaygılar..bn şuan Sadece sabaha kdr Selçuk uyandıında 120 cc fln veriyorm başkada vermiorm mama..