• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler kızlar.nasılsınız? Turab hasta olmuş burnu akıyor, öksürüyor ve sürekli bir ağlama hali. uyku sorunu tabiki devam ediyor. ben deseniz aynı aç bil aç gezerek kilo vermeye çalışıyorum :)
diş hediğime gelen var mı ankaradan ? :) :24::24::24::24::24::24:

canım ben aslen ankaralıyım ama mersinde yaşıyorum şöyle ara tatil falan olsaydı mutlaka katılırdım:nazar::nazar::nazar:

Günaydın kızlar
Buluşma fotoları çok güzel:nazar:Berra'nın diş partisi de,gelmeyi çok isterdim.
C.tesi akşam eşimin arkadaşının kardeşi asekere gidiyordu oraya gittik,Gülnihal gittiğimizden beri ağlamaya başladı,öyle mız mızlık değil baya çığlık atarak,eve erkenden döndük,bütün gece huzursuzluk ağlama devam etti,pazar günü de çok huzursuzdu,babasında bile durmadı,bütün gün kucağımda oturduk hiç bir iş yapmadm.Haftasonumuz böyle geçti.

Kızlar hepimiz hemen hemen ek gıdaya geçtik artık.Bebeklere ne yedirdiğimizi,günlük menüyü paylaşsak burda güzel olmaz mı? Mesela bu gün birşey yapıyorum yarın ne yapıcam diye kara kara düşünüyorum.Günlük menü yazsak,sizin yazdıklarınız fikir olur bana daha doğrusu hepimize.İlk menü benden olsun:)

Kahvaltı:1 yumurta sarısı,lor peynir,pekmez,1tane de ceviz ezdim,ıhlamuru da küçük biberona koydum 2-3 kaşıkda bir içti Gülnihal.
Ara:1 armut püresi
Öğlen:kabak,patates,havuç püresi suyuyla beraber rondodan geçirince daha sulu bi kıvamı oluyor
Ara:Yoğrut
Akşam:öğleden kalan sebze püresi
Gece :100 cc formul mama
Yarın ne yapacağım bilmiyorum,sizin yazdıklarınızdan faydalanmaya çalışacam :)

Günaydın güzel annişlerr:16::16:

Ayselim bebeğim snin liste ne öyle yaa Gülnihal bayaa bayaa senle oturup yemek yiyor desene:27: Biz sürekli meme,1 kere çorba(öğle saati tercihimiz) 1 kere meyve püresi 1 kerede yoğurt okadar. Kahvaltıya henüz geçmedik bu hafta kontrol bakalım :)

Günaydın güzel annişlerr:16::16:

Ayselim bebeğim snin liste ne öyle yaa Gülnihal bayaa bayaa senle oturup yemek yiyor desene:27: Biz sürekli meme,1 kere çorba(öğle saati tercihimiz) 1 kere meyve püresi 1 kerede yoğurt okadar. Kahvaltıya henüz geçmedik bu hafta kontrol bakalım :)

Canm biz memeyi bırakalı çok oldu sütde bitti artık,doktorumuz formul mamayı azaltıp ek gıdayı çoğaltalm dedi listemiz böyle oldu işte :)7 aylık olduk artık kahvaltıya başladık biz.

sabah:devam sütü
kahvaltı:1 yumurta,pınar beyaz peynir,bebe bisküvisi,8 tahıllı mama,recel veya pekmez veya tuzlu yicekse zeytin ezmesi,devam sütü
öğlen:sebze çorbası+yoğurt (kabak,pırasa,ıspanak,domates,havuç,patates,maydanoz,pirinç,erişte,tereyağ)
ara: 1/3 kinder süt dilimi
akşam üstü:danino 2 küp peynir
akşam: devam sütü,kaşık maması,1 küp peynir

arada gezmeğe gittiysek kısır,makarna salatası,patates salatası,pasta:)))))

Ayselcım yazdıklarının hepsını yıyosa gulnıhal,helal olsun dıcem valla,menu bıraz fazla gıbı geldı bana,zaten aysımada tovbe yemez okadarını,bızde sık sık emmekle beraber,sabah kahvaltı,zaten kahvaltıdan sonra oglen uykusu var,kalkınca corba ve mutlaka emzırme saat 4 gıbı tekrar uyku,sonrasında aksam mamasıyla tekrar uyuyo,bu aralarda bolca emdıgı ıcın bızım ara ogunlerımız olmuyo,sen yogurdu ara ogun verıyıosun ben ana ogun olarak verıyorum

günaydın herkeslere...:52:

kızlar bu beren sürekli gece uyanıyo sankim yenidoğan eski günlere döndük ne yapcam bilmem..ek gıda da hiç iyi gitmiyo bir sürü şaklabanlık yaparak ağzını kazara açtığında tıkıyorum diğer türlü kendi isteğiyle açmıyo..ben armudu bikaç dakida buharda haşlıyorum sonra cam rendede rendeliyorum içine pekmez katıyorum şimdiye kadar en çok bunu sevdi beren.

Ayselcım yazdıklarının hepsını yıyosa gulnıhal,helal olsun dıcem valla,menu bıraz fazla gıbı geldı bana,zaten aysımada tovbe yemez okadarını,bızde sık sık emmekle beraber,sabah kahvaltı,zaten kahvaltıdan sonra oglen uykusu var,kalkınca corba ve mutlaka emzırme saat 4 gıbı tekrar uyku,sonrasında aksam mamasıyla tekrar uyuyo,bu aralarda bolca emdıgı ıcın bızım ara ogunlerımız olmuyo,sen yogurdu ara ogun verıyıosun ben ana ogun olarak verıyorum

fatma aysima kaç kaşık yiyo mesela çorbayı,püreyi?

sabah:devam sütü
kahvaltı:1 yumurta,pınar beyaz peynir,bebe bisküvisi,8 tahıllı mama,recel veya pekmez veya tuzlu yicekse zeytin ezmesi,devam sütü
öğlen:sebze çorbası+yoğurt (kabak,pırasa,ıspanak,domates,havuç,patates,maydanoz,pirinç,erişte,tereyağ)
ara: 1/3 kinder süt dilimi
akşam üstü:danino 2 küp peynir
akşam: devam sütü,kaşık maması,1 küp peynir

arada gezmeğe gittiysek kısır,makarna salatası,patates salatası,pasta:)))))

danınomu,kınder sut dılımımı:) cıddımı dıyosun yaaa?

Canm biz memeyi bırakalı çok oldu sütde bitti artık,doktorumuz formul mamayı azaltıp ek gıdayı çoğaltalm dedi listemiz böyle oldu işte :)7 aylık olduk artık kahvaltıya başladık biz.

bizde baslasaydık kahvaltıyaa. ama ek gıda olayı zormus arkadas önceden ne kolaydı süt süt sütt

Fatma cnm sen emziriyorsun ,ben nerdeyse 2 ay olacak emzirmiyorum yani Gülnihal bıraktı memeyi.Bunların hepsini yiyior maşallah:nazar:ama bazen biraz yeyip bıraktığı da oluyor.
Ayça sizin menü birazcık yoğun sanki:26:

günaydın herkeslere...:52:

kızlar bu beren sürekli gece uyanıyo sankim yenidoğan eski günlere döndük ne yapcam bilmem..ek gıda da hiç iyi gitmiyo bir sürü şaklabanlık yaparak ağzını kazara açtığında tıkıyorum diğer türlü kendi isteğiyle açmıyo..ben armudu bikaç dakida buharda haşlıyorum sonra cam rendede rendeliyorum içine pekmez katıyorum şimdiye kadar en çok bunu sevdi beren.

wuuu Berenin sevdiği şeye bakkk,bu çocuk ağzının tadını hiç bilmiyor:50: gece bizimkide uyanıyor kuzum zorlanıyorum bende bu aralar, zaten zar zor uyutuyorum küçük hanımı

iyi geceler annişlerr!! geçmişi okumadan hemen resimleri yüklemek istedim anca fırsat bulabildim. bugün Esra'yla buluştuk. çok güzel geçti. Sağolsun Esra bizi çok iyi karşıladı. önce iş yerine gittik. Çınar da gelince parka gittik. epey sohbet ettik. Tanıştığıma çok memnun oldum. güzel günden fotoğraflar :))

filizcim bende seni ve minik prensesin umay'ı tanıdığıma çok çok memnun oldum canım benim inşallah tekrar görüşürüz ne zaman istersen çık gel canım benim sei ve minik prensesini öpüyorum :54::54:

Eki Görüntüle 526135 Eki Görüntüle 526137 Eki Görüntüle 526138 Eki Görüntüle 526139 Eki Görüntüle 526140 Eki Görüntüle 526141

maşallah maşallah ne kadar güzel bir parti olduğu fotoğraflardan belli oluyor :nazar::nazar:darısı başımıza inşallah :))

hepinize günaydın iyi bir hafta olsun inşallah hepimiz için güzel annelerim;

yorucu bir hafta sonundan sonra iş başı yapmak mükembel bir olay doğrusu :1: biz bu hafta sonu ikeaya gezmeye gidelim dedik hemde çınar efendiye mama sandalyesi bakmaya gezmek görmek alışveiş iyi hoş ama geri döndüğümüzde karşılaştığımız manzara arabamıza hırsız girmiş teybimizi çalmış ve yanımızda arkadaşımda vardı o da kendine bir kaç parça kıyafet almıştı onlarıda alıp kaçmışlar :((

fatma aysima kaç kaşık yiyo mesela çorbayı,püreyi?
Canm bende cvp vereyim,Gülnihal'e yarım patates 3-4 dilim kabak ,1 parmaktan az da havuç koyuyorm,bazen hepsini yiyor bazen yarısını yiyiyor kaşık olarak hiç saymadm,çorba hiç sevmiyor,meyve hepini bitiriyor ama
kızlar bide şu irmikli meyva püresi nasıl oluyo bileniniz varmı????
Evetg ya biraz tarif paylaşın kızlarrr:)
bizde baslasaydık kahvaltıyaa. ama ek gıda olayı zormus arkadas önceden ne kolaydı süt süt sütt

He ya süt verirken ne kolaydı ya şimdi sebzesi,meuvesi kahvaltısı aboov:9

Fatma cnm sen emziriyorsun ,ben nerdeyse 2 ay olacak emzirmiyorum yani Gülnihal bıraktı memeyi.Bunların hepsini yiyior maşallah:nazar:ama bazen biraz yeyip bıraktığı da oluyor.
Ayça sizin menü birazcık yoğun sanki:26:

ayselcim anca akşama kadar tatlım ya..sabah 7 de başlıyo bizim mesai..7 de süt içiyo 11 de kahvaltı 2 de öğlen 3 te ara 4 te akşam üstü 7-8 de akşam yemeği işte..o daninolar falan tutmuyoki hiç..süt dilimide yada pingui 1/3..oda tutmuyo..akşama acıkmış oluyo yani

Back