2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yakında çıkar canım sizin de belirtiler başlamış bile. bugün çalışıyor musun canım

ayyy çıksın artık ne zaman çıkcak bu diş ama dur çıkmasın sizinkileri bir göreyim ona göre fikir edineyim çok güzel partiler yapılıyor şimdi insan özeniyor maalesef evet bugünde çalışıyorum yarım

:)) canım biz biraz zamanından önce çıkardık. ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlam olur dedi etrafımdan 1-2 kişi. sizin de sapasağlam olacak demek ki . arkadaşım şubatta doğum yapmıştı onların da hala yokmuş. bugün belki şirinyere inebilirim

Esra bizde de tık yok hala kabarmadı bilee

al benden de okadar ayselim ya senin kız nerdeyse yürücek ama daha dişte tık yok ha vay zilliye bak sen

filiz şirinyere inersen beklerim canım mutlaka gel iş yerime bir çayımı iç çok basit yerim mesaj attım özelden adresi ay heycanlandım

kızlaarrr merhabalaaarrrr
oğluşum ömerim paşam aslanım 6 ay önce bugün doğmuştu
zaman ne çabuk geçiyo şu an çok duygulandım ne çabuk büyüdü bu oğlan ya:85::85:

kızlar 6 bitti 7yi ele mi aldı şimdi yoksa yeni mi 6 olduk kafam karıştı bak şimdi:44:

babamızdan pasta istedik kutlama için
umarım getiri pek sevmez de böyle antik kuntik şeyleri

kızlaarrr merhabalaaarrrr
oğluşum ömerim paşam aslanım 6 ay önce bugün doğmuştu
zaman ne çabuk geçiyo şu an çok duygulandım ne çabuk büyüdü bu oğlan ya:85::85:

kızlar 6 bitti 7yi ele mi aldı şimdi yoksa yeni mi 6 olduk kafam karıştı bak şimdi:44:

babamızdan pasta istedik kutlama için
umarım getiri pek sevmez de böyle antik kuntik şeyleri

bebekle zor oluyor ya dün benmde misafirim vardı allahtan yardımcı oldular allah yardımcın olsun
bu arada annemin haberine sevinip geçmiş olsun dileklerinde bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim..
Hepinizi seviorm

ben görmemiştim cnm gözün aydın allah bi daha yaşatmasın...

ellerine sağlık ayselcim mayaladığın yoğurt ev yapımımıydı yoksa marketmi

evt cnm annemin tahlilleri temz çıktı da ona sevindm..saol bitanem

hayırlı olsun yarı yaşınız bende şu ay takibini bir türlü anlayamıyorum ya benim oğlumda tam 1 mart doğumlu 6 aylık mı yoksa 7 aylık mı bilemedim martı sayıyormuyuz yoksa saymıyormuyuz :44::44:

günaydın millet naber umarım herkes iyidir bideyse dün kemalin gazını çıkarırken yere oturdum başını nası döndürürse güm kalorifer peteğine kuzum ne kadar ağladı ben ne dikkatsizim ya yer yok sanki oturucak başka kendime çok kızıyorum ya bi insan nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir

Son düzenleme:

hayırlı olsun yarı yaşınız bende şu ay takibini bir türlü anlayamıyorum ya benim oğlumda tam 1 mart doğumlu 6 aylık mı yoksa 7 aylık mı bilemedim martı sayıyormuyuz yoksa saymıyormuyuz :44::44:

bende tam bilmiyorum ama 7 ayılık olmuş galiba 1 ekimde herkes farklı söylüyor

suna geçmiş olsun canım ya umarım şişlik filan yoktur kemalin kafasında oluyor canım böyle kazalar üzme kendini bir anlık boşluğuna geliyor insanın

bende tam bilmiyorum ama 7 ayılık olmuş galiba 1 ekimde herkes farklı söylüyor

benim de kafam çok karışık bu konudan dolayı çınarı görüpte ne kadarlık diye soranlara bazen 6 bazen 7 ne denk gelirse öyle söylüyorum artık :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…