- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #69.461
hey maşallah diş çıkartmışlarda fotoğraf bile çekilmişler bizim daha tık yok anca ağlamak mızırdanmak çok kıskandım off![]()
yakında çıkar canım sizin de belirtiler başlamış bile. bugün çalışıyor musun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hey maşallah diş çıkartmışlarda fotoğraf bile çekilmişler bizim daha tık yok anca ağlamak mızırdanmak çok kıskandım off![]()
yorucu oluyor ama hazırlanıyor canım, 1 haftadır tek başıma hazırlıyorum herşeyi...
ellerine sağlık canım.yorgunluğuna değecektir eminim. istanbulda olsaydım partiye katılmayı ben de isterdim şimdiden iyi eğlenceler katılanlara :)) eminim çok güzel geçecek.
benim sadece öğleden sonralarım var.iş yerinden bir-iki gün izin alırsam ancak yetişirim.malzemeleri nereden aldın internet sitesiyse bana özelden mesaj atar mıısn?
filizcim izmirde de var çok güzel süslemeler filan ben bir ara araştırmıştım ama şimdi unuttum nerden ne bulduğumu bir bakayım sana atarım mesaj ama tabi ne istediğinde önemli ben en çok o diş şeklinde kurabiyeler varya onlara bayılıyorum ya çok güzel oluyorlar![]()
filizcim izmirde de var çok güzel süslemeler filan ben bir ara araştırmıştım ama şimdi unuttum nerden ne bulduğumu bir bakayım sana atarım mesaj ama tabi ne istediğinde önemli ben en çok o diş şeklinde kurabiyeler varya onlara bayılıyorum ya çok güzel oluyorlar![]()
teşekkür edrim canım.biraz o konuda araştırmam gerekecek. evet ben o kurabiye malzemelerini alıp kendim yapmak istiyorum canım
yakında çıkar canım sizin de belirtiler başlamış bile. bugün çalışıyor musun canım
ayyy çıksın artık ne zaman çıkcak bu diş ama dur çıkmasın sizinkileri bir göreyim ona göre fikir edineyim çok güzel partiler yapılıyor şimdi insan özeniyormaalesef evet bugünde çalışıyorum yarım
![]()
Esra bizde de tık yok hala kabarmadı bilee![]()
:)) canım biz biraz zamanından önce çıkardık. ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlam olur dedi etrafımdan 1-2 kişi. sizin de sapasağlam olacak demek ki . arkadaşım şubatta doğum yapmıştı onların da hala yokmuş. bugün belki şirinyere inebilirim
esra!! sen de uygun olursan görüşelim mi diyecektim ama kızım tuşa basıverdi :))
Selçuunda burnu tıkandı sabah tıkalı bi burunla uyandık..bnde serum uyguladm şuan açık inş. grip olmaz..offffff bugünde misafirim var 10 yetişkin 7 çocuk olcaz..
nasıl altından kalkcam bilmiorm..çocuklarında sümükleri aksırmaları tıksırmaları hiç bitmio yani sELçuk ztn onlardan kaptı heralde gçn hafta..![]()
bu arada annemin haberine sevinip geçmiş olsun dileklerinde bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim..
Hepinizi seviorm
Günaydnn canlarmm
Dün akşam cam şişede satılan günlük sütler varya onun yarısını yoğurt yarısını lor yaptm,ikisi de çok güzel olduuuu:)
Yoğurtu ağzı vakumlu cam saklama kabları varya onlara yaptm,iki saat öyle sarıdm bıraktm sonra dolaba koydm,yatmaya giderken baktm olmuş,hatta tadına bile baktm güzeldi,lor peyniri de ilk defa bu gün kahvaltısına koydm,Kerime mesaj atmış yedi diye çok sevindmm.
Bide Kerime'ye huzurlarınız da bir kez daha teşekkürü borç bilirim![]()
yoru
ben yine bir haber kaçırmışım galiba, detayları bilmemekle beraber mutlu yazından anladığım kadarıyla iyi bir gelişme var, çok sevindim canım. İnşallah yakın zamanda şifasını bulacak anneciğin...
Kız Berna gidek mi beraberrr![]()
kızlaarrr merhabalaaarrrr
oğluşum ömerim paşam aslanım 6 ay önce bugün doğmuştu
zaman ne çabuk geçiyo şu an çok duygulandım ne çabuk büyüdü bu oğlan ya:85::85:
kızlar 6 bitti 7yi ele mi aldı şimdi yoksa yeni mi 6 olduk kafam karıştı bak şimdi:44:
babamızdan pasta istedik kutlama için
umarım getiri pek sevmez de böyle antik kuntik şeyleri![]()
kızlaarrr merhabalaaarrrr
oğluşum ömerim paşam aslanım 6 ay önce bugün doğmuştu
zaman ne çabuk geçiyo şu an çok duygulandım ne çabuk büyüdü bu oğlan ya:85::85:
kızlar 6 bitti 7yi ele mi aldı şimdi yoksa yeni mi 6 olduk kafam karıştı bak şimdi:44:
babamızdan pasta istedik kutlama için
umarım getiri pek sevmez de böyle antik kuntik şeyleri![]()
bende tam bilmiyorum ama 7 ayılık olmuş galiba 1 ekimde herkes farklı söylüyorhayırlı olsun yarı yaşınızbende şu ay takibini bir türlü anlayamıyorum ya benim oğlumda tam 1 mart doğumlu 6 aylık mı yoksa 7 aylık mı bilemedim martı sayıyormuyuz yoksa saymıyormuyuz :44::44:
günaydın millet naber umarım herkes iyidir bideyse dün kemalin gazını çıkarırken yere oturdum başını nası döndürürse güm kalorifer peteğine kuzum ne kadar ağladı ben ne dikkatsizim ya yer yok sanki oturucak başka kendime çok kızıyorum ya bi insan nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir![]()
bende tam bilmiyorum ama 7 ayılık olmuş galiba 1 ekimde herkes farklı söylüyor