• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Iyı geceler guzel teyzeler

Eklentiler

• $Fotoðraf0078.jpg
    $Fotoðraf0078.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 32
kızlar sonuçlar temiz çıkmış..şimdilik bişey görünmüyomuş ama kontrol altında tutcaklar tabi..
ohh be rahatladım inşallah bişey çıkmaz bidaha..
ya hayal ediyorm hep annem ameliyatını olupda sağlığına kavuşmuş böyle torunuyla beraber gezmelere gidiyorz..annem gelp bnde kalıyo herşeyime yardım ediyo..torununu kucaklıyo rahat rahat bn ymk yaparken o oyalıyo.. olurmu kızlar hayalde kalmaz inşallah..çok hasretim anne-kız ilişkisine yaa..annemle biz arkadaş gibiydik bn ondan başka arkadaş aramazdım..

Canım benim o kadar sevindim ki, inşallah hayallerin kısa zamanda gerçek olur canım.
Ama benim Selçüküm çok güzel gerçekten,ağzı burnu minicik yirim ben onu ya bak yine sakinleştm,bana sakineşltirici etki yapıyor bu çocuk ya ama bakın hele öyle değil mi
Eki Görüntüle 525037
Bide Gülnihale bakn ben buna bakınca direk gülmeye başlıyorm oyh cadım benimm
Eki Görüntüle 525036

Çok zıt karakterleri olucak ve çok iyi anlaşıcaklar gibi doğdu içime:) İkisi de birbirinden ballı:)

Merhaba herkese,

Pazar günü gelecek olanlar mesaj atabilirse telim olmayan varsa telimi vereyim.

Saat 15.00

Yer: Sahrayicedit

Mekan: Keyfi Sahra

Tarif :

Bostancı-Kadıköy İstikametinde
giderken E-5 üzerinde, SAHRAYİCEDİT tabelasından girip, yerin altından geçip, Toyata Plaza-Nataş istikametinde devam ediyorsunuz.

Toyata plaza büyük mavi bina oluyor.

Toyata Plaza sağınızda, geçer geçmez sağa bir yol ayrılır Batman Sokaka,hemen toyatanın dibindedir o yol. Girdiğinizde sağınızada büyük bir inşaat alanı var,doğru sokaktasınız demektir.

Sokakatan devam ediyorsunuz, TeknoSa'ya doğru. Teknosayı geçince solunuzda göreceksiniz KEYFİ SAHRA,sokağın hemen köşesinde.

Kadıköy-Bostancı istikametinden
gelirken ise, sahrayicedit tabelasındna girip yolun sağını takip edip, Toyata Plaza'dan sonra yukarıdaki gibi gelirnir.

Metro ile gelecek olanlar, Yenisahra durağında inip, Sahrayicedit tarafına geçmeli, sırasıyla, Toyata Plaza ve Teknosa'yı bularak cafeye ulaşabilirler, 7 dakika sürüyor, yürüyerek.

Optimum AVM'den çıkıp gelmek isteyen olursa, AVM'nin çıkış kapısına bağlı bir üst geçit var, o üst geçit ile E-5'in karşısı geçip, TeknoSa binasına doğru gelerek cafe'ye ulaşabilirler.

Ne tarif verdim be :)))

günaydın kızlar,
Arda'nın burnu giderek daha da kapandı. bu serum fizyolojik 2 damla olarak mı uygulanıyor yoksa bir serumun hepsini boşaltıyor musunuz?

günaydın kızlar,
Arda'nın burnu giderek daha da kapandı. bu serum fizyolojik 2 damla olarak mı uygulanıyor yoksa bir serumun hepsini boşaltıyor musunuz?

geçmiş olsun,

eğer tıkanıklık varsa ben 3 saatte bir her bir buruna bir tane tüpü boşaltıyorum, 4. uygulamada açılmış oluyor tamamen.

püf noktası, serum fizyolojik sık bir iki damla, yumuşasın burundaki sümükleri otri ile çek, ardından serum fizyolojiğin hepsini bir deliğe boşalt ve bekle hiçbirşey yapma.

Bu işlemi bebeği yan çevirip, üstte kalan burun deliğine yan pozisyonda uygularsan etkisi daha çabuk olur.

Merhaba herkese,

Pazar günü gelecek olanlar mesaj atabilirse telim olmayan varsa telimi vereyim.

Saat 15.00

Yer: Sahrayicedit

Mekan: Keyfi Sahra

Tarif :

Bostancı-Kadıköy İstikametinde giderken E-5 üzerinde, SAHRAYİCEDİT tabelasından girip, yerin altından geçip, Toyata Plaza-Nataş istikametinde devam ediyorsunuz.

Toyata plaza büyük mavi bina oluyor.

Toyata Plaza sağınızda, geçer geçmez sağa bir yol ayrılır Batman Sokaka,hemen toyatanın dibindedir o yol. Girdiğinizde sağınızada büyük bir inşaat alanı var,doğru sokaktasınız demektir.

Sokakatan devam ediyorsunuz, TeknoSa'ya doğru. Teknosayı geçince solunuzda göreceksiniz KEYFİ SAHRA,sokağın hemen köşesinde.

Kadıköy-Bostancı istikametinden
gelirken ise, sahrayicedit tabelasındna girip yolun sağını takip edip, Toyata Plaza'dan sonra yukarıdaki gibi gelirnir.

Metro ile gelecek olanlar, Yenisahra durağında inip, Sahrayicedit tarafına geçmeli, sırasıyla, Toyata Plaza ve Teknosa'yı bularak cafeye ulaşabilirler, 7 dakika sürüyor, yürüyerek.

Optimum AVM'den çıkıp gelmek isteyen olursa, AVM'nin çıkış kapısına bağlı bir üst geçit var, o üst geçit ile E-5'in karşısı geçip, TeknoSa binasına doğru gelerek cafe'ye ulaşabilirler.

Ne tarif verdim be :)))

Günaydnn canlarmm:16:
Dün akşam cam şişede satılan günlük sütler varya onun yarısını yoğurt yarısını lor yaptm,ikisi de çok güzel olduuuu:)
Yoğurtu ağzı vakumlu cam saklama kabları varya onlara yaptm,iki saat öyle sarıdm bıraktm sonra dolaba koydm,yatmaya giderken baktm olmuş,hatta tadına bile baktm güzeldi,lor peyniri de ilk defa bu gün kahvaltısına koydm,Kerime mesaj atmış yedi diye çok sevindmm.:16:
Bide Kerime'ye huzurlarınız da bir kez daha teşekkürü borç bilirim:42:

Dün akşam cam şişede satılan günlük sütler varya onun yarısını yoğurt yarısını lor yaptm,ikisi de çok güzel olduuuu:)
Yoğurtu ağzı vakumlu cam saklama kabları varya onlara yaptm,iki saat öyle sarıdm bıraktm sonra dolaba koydm,yatmaya giderken baktm olmuş,hatta tadına bile baktm güzeldi,lor peyniri de ilk defa bu gün kahvaltısına koydm,Kerime mesaj atmış yedi diye çok sevindmm.:16:

bravo, hamarat anne seni.afiyet olsun güzel kızına. Ayselciğim benim yardımına ihtiyacım var ama özelden yazamıyorum bana bir mail adresi falan verebilir misin

Gamze gelmeyi o kadar çok istiyorm ki,ama karşıyı ne eşim ne ben pek bilmiyoruz,eşimi ikna edebilirsem gelmek istiyorum bende.

geçmiş olsun,

eğer tıkanıklık varsa ben 3 saatte bir her bir buruna bir tane tüpü boşaltıyorum, 4. uygulamada açılmış oluyor tamamen.

püf noktası, serum fizyolojik sık bir iki damla, yumuşasın burundaki sümükleri otri ile çek, ardından serum fizyolojiğin hepsini bir deliğe boşalt ve bekle hiçbirşey yapma.

Bu işlemi bebeği yan çevirip, üstte kalan burun deliğine yan pozisyonda uygularsan etkisi daha çabuk olur.

ay çok teşekkür ederim, ben tamamen yanlış uyguluyormuşum da ondan yavrum günlerdir böyle. daha önce hiç tıkanmamıştı, serumları da ta doğumda doktorumuz reçetemize yazmıştı lazım olur diye. alırken üzerine 2 damla yazmışlar ben de ona güveniyorum.tabi hiçbir işe yaramadı. bir de böyle deneyeyim şimdi canım çok sağ ol tekrar.

berna şu sıvı sabunun yapılışını detaylıca anlatıversen nasıl sevinecem biliyon mu. hayrına bi anlatıver ya sabunu rendeledim şimdi napcam ben?

cnm bn dalan ın hamam sabunu var zeytinyağlı yumuşak bi sabun ondan yaptm..rendeledm bi sabunu teflon tavaya koydum üstünü biraz geççek şekilde su koydum ve erittim ocakta..bu kdr..

aa dmk yaptn cnm çok sevindim yapabildiine :)) iyi bundan sonra yaparsn artk..

Selçuunda burnu tıkandı sabah tıkalı bi burunla uyandık..bnde serum uyguladm şuan açık inş. grip olmaz..offffff bugünde misafirim var 10 yetişkin 7 çocuk olcaz..
nasıl altından kalkcam bilmiorm..çocuklarında sümükleri aksırmaları tıksırmaları hiç bitmio yani sELçuk ztn onlardan kaptı heralde gçn hafta..:47:

Back