- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #69.481
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ellerine sağlık ayselcim mayaladığın yoğurt ev yapımımıydı yoksa marketmi
suna geçmiş olsun canım ya umarım şişlik filan yoktur kemalin kafasında oluyor canım böyle kazalar üzme kendini bir anlık boşluğuna geliyor insanın
benim de kafam çok karışık bu konudan dolayı çınarı görüpte ne kadarlık diye soranlara bazen 6 bazen 7 ne denk gelirse öyle söylüyorum artık :26:
aysel gülnihalime hermen ehliyet al asfaltları ağlatsın kuzum
aysel gülnihalime hermen ehliyet al asfaltları ağlatsın kuzum![]()
yaaaa bende bende bende yapmak istiyorum oğluma diş buğdayı çıksın artık şu inci tanesi canım mutlaka fotoğraf yükle senden fikir çalarız![]()
yorucu oluyor ama hazırlanıyor canım, 1 haftadır tek başıma hazırlıyorum herşeyi...
ellerine sağlık canım.yorgunluğuna değecektir eminim. istanbulda olsaydım partiye katılmayı ben de isterdim şimdiden iyi eğlenceler katılanlara :)) eminim çok güzel geçecek.
benim sadece öğleden sonralarım var.iş yerinden bir-iki gün izin alırsam ancak yetişirim.malzemeleri nereden aldın internet sitesiyse bana özelden mesaj atar mıısn?
çok kolay gelsin Gamzecim. değecek inşallah yaptıgın hazırlıklara yarın:) musmutlu geçsin umarım:) hazırlıkları en ince detayına kadar paylaşmanı dört gözle bekliyoruz. zira bizimki de dün diş çıkardı, en kısa zamanda bi hedik yapmak lazım:)yorucu oluyor ama hazırlanıyor canım, 1 haftadır tek başıma hazırlıyorum herşeyi....
hayırlı olsun yarı yaşınızbende şu ay takibini bir türlü anlayamıyorum ya benim oğlumda tam 1 mart doğumlu 6 aylık mı yoksa 7 aylık mı bilemedim martı sayıyormuyuz yoksa saymıyormuyuz :44::44:
Yok cnm ev yapımı değildi,marketten almıştm.
O doğuştan ''ana ehliyet''li kuzum
Bide Kemale çok geçmiş olsn cnm.
arkadaşlar merhabalar,
çok uzun zaman oldu uğrayamayalı buraya,hepiniz iyisinizdir inşallah.bikaç sayfa öncesine bakmaya çalıştım,bebişler büyümüş,sağlıklıdır inşallah hepsi,diş çıkaranlar da olmuş
AZERİİ sen yeşilsin tanıdıklarımdan :) hamilelikte bisürü paylaşımız oldu buradan diğer arkadaşlarla beraber,doğumdan sonra el atamadım bilgisayara.halbuki evdeyim,çalışmıyorum.ama çalışsam yazmaya daha çok vakit bulurdum sanırım :)
gamze,polyanna,prensesin uykusu,saful,umutluyum,d-mf,zeynepazra,saliha....hepsine selamlar,hatırlayamadığım diğer isimlere de selam,oğlum hafızayı sıfırladı nerdeyse bende :)
Canm hoş geldn,ben seni hatırlıyorm,sen yeşilsin derken tanıyorum mu demek istedin :)bundan sonra daha sık burda olursun inş.oğluşla.
canım geçmiş olsun... Alya nasıl oldu?
Evet mart bebeklerine bi haller olmuş, geçicek inşallah ama çok sancılı bir süreç.
Mervecim geçmiş olsun, umarım daha iyisindir. Bu durumda annenin yanında olman en iyisi onlar Alya ile ilgilenir sende dinlenip en kısa zamanda toparlarsın kendini inş.
Berna bugün annenin sonuçları çıkacaktı canım belli oldu mu, hayırla tertemiz çıkar herşey inşallah.
günaydın millet naber umarım herkes iyidir bideyse dün kemalin gazını çıkarırken yere oturdum başını nası döndürürse güm kalorifer peteğine kuzum ne kadar ağladı ben ne dikkatsizim ya yer yok sanki oturucak başka kendime çok kızıyorum ya bi insan nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir![]()
Merve bitanem nasılsın,aşağıda görüyorm seni
hayırlı olsun yarı yaşınızbende şu ay takibini bir türlü anlayamıyorum ya benim oğlumda tam 1 mart doğumlu 6 aylık mı yoksa 7 aylık mı bilemedim martı sayıyormuyuz yoksa saymıyormuyuz :44::44:
Canlarım giremiyorum adam akıllı salak saçma uyumalarım yüzünden. Geceleri öksürmekten uyuyamıyorum,ne kadar yastığımı yüksek tutsamda. Burun akıntım epey epey azaldı fakat tekrar boğazıma geçti hastalık,faranjit hat safhada, travesti gbi sesimsanırım minik kurbağama da geçiyor burnu tıkandı,bir otribebe yapalım inşallah geçer
Canım geçmiş olsun,üzme sen kendini. Gözünü bir an ayırsan üzerinden mutlaka birşey ler oluyor. Senin elinde değil. Sıkma o yüzden canını akın.
Bebeğimm iyi olmaya çalışıyorum ama pek becerikli olamıyorum sanırım iyileşme konusunda![]()