- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #69.421
Kızlaaar aysımanın dısı cıktı:)
Iyı geceler guzel teyzeler
kızlar sonuçlar temiz çıkmış..şimdilik bişey görünmüyomuş ama kontrol altında tutcaklar tabi..
ohh be rahatladım inşallah bişey çıkmaz bidaha..
ya hayal ediyorm hep annem ameliyatını olupda sağlığına kavuşmuş böyle torunuyla beraber gezmelere gidiyorz..annem gelp bnde kalıyo herşeyime yardım ediyo..torununu kucaklıyo rahat rahat bn ymk yaparken o oyalıyo.. olurmu kızlar hayalde kalmaz inşallah..çok hasretim anne-kız ilişkisine yaa..annemle biz arkadaş gibiydik bn ondan başka arkadaş aramazdım..
Ama benim Selçüküm çok güzel gerçekten,ağzı burnu minicik yirim ben onu ya bak yine sakinleştm,bana sakineşltirici etki yapıyor bu çocuk ya ama bakın hele öyle değil mi
Eki Görüntüle 525037
Bide Gülnihale bakn ben buna bakınca direk gülmeye başlıyorm oyh cadım benimm
Eki Görüntüle 525036
günaydın kızlar,
Arda'nın burnu giderek daha da kapandı. bu serum fizyolojik 2 damla olarak mı uygulanıyor yoksa bir serumun hepsini boşaltıyor musunuz?
Günaydnn canlarmm
Dün akşam cam şişede satılan günlük sütler varya onun yarısını yoğurt yarısını lor yaptm,ikisi de çok güzel olduuuu:)
Yoğurtu ağzı vakumlu cam saklama kabları varya onlara yaptm,iki saat öyle sarıdm bıraktm sonra dolaba koydm,yatmaya giderken baktm olmuş,hatta tadına bile baktm güzeldi,lor peyniri de ilk defa bu gün kahvaltısına koydm,Kerime mesaj atmış yedi diye çok sevindmm.
Bide Kerime'ye huzurlarınız da bir kez daha teşekkürü borç bilirim
geçmiş olsun,
eğer tıkanıklık varsa ben 3 saatte bir her bir buruna bir tane tüpü boşaltıyorum, 4. uygulamada açılmış oluyor tamamen.
püf noktası, serum fizyolojik sık bir iki damla, yumuşasın burundaki sümükleri otri ile çek, ardından serum fizyolojiğin hepsini bir deliğe boşalt ve bekle hiçbirşey yapma.
Bu işlemi bebeği yan çevirip, üstte kalan burun deliğine yan pozisyonda uygularsan etkisi daha çabuk olur.
bravo, hamarat anne seni.afiyet olsun güzel kızına. Ayselciğim benim yardımına ihtiyacım var ama özelden yazamıyorum bana bir mail adresi falan verebilir misin
berna şu sıvı sabunun yapılışını detaylıca anlatıversen nasıl sevinecem biliyon mu. hayrına bi anlatıver ya sabunu rendeledim şimdi napcam ben?
Günaydnn canlarmm
Dün akşam cam şişede satılan günlük sütler varya onun yarısını yoğurt yarısını lor yaptm,ikisi de çok güzel olduuuu:)
Yoğurtu ağzı vakumlu cam saklama kabları varya onlara yaptm,iki saat öyle sarıdm bıraktm sonra dolaba koydm,yatmaya giderken baktm olmuş,hatta tadına bile baktm güzeldi,lor peyniri de ilk defa bu gün kahvaltısına koydm,Kerime mesaj atmış yedi diye çok sevindmm.
Bide Kerime'ye huzurlarınız da bir kez daha teşekkürü borç bilirim
aa dmk yaptn cnm çok sevindim yapabildiine :)) iyi bundan sonra yaparsn artk..
Ben özelden yadm mail adresini cnm.
Senin yoğurt tarifini harfiyen uyguladm berna ,serçe parmağımı yakmadan baktm süte
Bu senin eserinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?