• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok onları yapmamda canım ne biliyim emzikle bile aynı anda emiyor o yüzden gedçmezse dedim teşekkür ederim cevap verdiğin için buda mert kemal teyzeleri

maşallah merte..selçukda bi ara böyle emiyodu..ver ellerini ısıriim onun çubuk kraker parmaklarını

ayyyy bernaaa mesaj atıp sormuştum ama şimdi geçmişe bakarken gördüm.annen sonuçları temiz çıkmış.ne kadr sevindim anlatamam.Rabbim bir daha sıkıntı göstermesin inşallah

$416884_363518217004181_1410086191_n.jpg kızlar ben kaçtım iyi akşamlar bol kaynatmalar :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

saful(Fulya sanırım) demek gündaş bebeklerimiz, ne güzel:)

ya kızlar Arda'nın sesi çok fena, doktora götürmeseydim keşke öyle kendini kaybetti ki ağlarken sesi kısılmış yavrumun ya:(

selam annişlerr

geçmiş çok birikmiş yine birazdan göz atayım. öğleyin işten çıkıp organik pazara gittim. sebze aldım kıızma. 2 buçukta eve geldim. artık tutmak imkansız oldu. son favorimiz çekmeceler. ben kapatıyorum o açıyor :)) çiçek - sehpa bir şey kalmadı odada.
bu saate kadar daha yeni uyutabildim.

bu da bizden bir kare $IMG_0734.jpg

geçmişe az buçuk baktım kızlar bebekler çok tatlı Rabbim hepsini nazarlardan korusun:nazar:
bernacım annen ve senin için sevindim çok geçmiş olsun tekrar...

ve ve ve geleneksel cuma resimleri:) bu arada cumanız mubarek olsun kızlar:)

Eklentiler

• $Fotoðraf-0001.jpg
    $Fotoðraf-0001.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 18
  • $Fotoðraf-0005.jpg
    $Fotoðraf-0005.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 30
  • $Fotoðraf-0013.jpg
    $Fotoðraf-0013.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 26
kızlar günlük şişe sütüm vardı, son kullanma tarihi dünmüş yani 4 ekim. ondan lor olur mu acaba?

lor zaten bozulmaya başlamış sütten olur eğer yapmayı biliyosan dene canım ne kaybedersin:)yani yapılır:)

bide kızlar biz 8. aya girdik hala diş yok:((

Son düzenleme:

formunu koruyan bir anne daha :1::1: maşallah canım ikinizede :nazar::nazar:

e maşallah seninde bişeyin yok..ya hatunlar ayselle bizi deli etmek içinmi koyuyonuz resmleri..zayıfsanız yeni halinizin resmini koymayın :27:
ya yok cnm bee. süt olsun diye diye iyice öküzleştim dicem olmayacak şimdi, konuşturma beni:D sakın fotoğrafları ters anlamış olmayasın:D sondaki halim şimdiki halim değil, keşke olsa. ama idare ediyorum işte. hamilelikte çok kilo almadım ondan şanslıyım sanırsam:D sen de kendine haksızlık etme ayrıca:)

mesaj sayım dolmadığından özelden yazamıyorum canım:) cevap burada

öncelikle çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.

pastamızı yaptırdık onun dışındaki her şeyi biz hazırladık. Şu an Bakü'deyim O yüzden Ankara'ya Babaannemizin yanına gidince orada yaptık akrabalarla falan. babaannemizin evinde oldu, orada bir pastaneden diş pastası sipariş ettim.diş kurabiyelerini peynir kutusunun kapağından hazırladığım diş kalıbıyla keserek hazırladım. kete, poğaça, kıymalı ve peynirli börek, kurabiyeler(diş ve ayıcıklı), kakaolu toplar hazırladık üzerine kürdanla mavi grapon kağıdından süsler hazırladık, çin pilavı, sarma vardı bir de. diş buğdayının içine küçk lokumlardan, bonibon, fındık, badem, soslu mısır almıştım(sanırım bu kadardı ama çeşitlendirebilirsiniz.) diş buğdaylarını servis etmek için şeffaf plastik bardaklardan aldım sert olanlardan üzerine kurdeladan fiyonk yapıp yapıştırdık. kaşıklarda şeffaf plastikti onlara da nazar boncuklu sticker yapıştırdık.yazıları da kendim elişi kağıtlarıyla hazırladım (ARDA'NIN DİŞİ ÇIKTI) yazının etrafındaki diş resimlerini de ben internetten kopya çektim:) bir de bir sürü balonla her tarafı süsledik. jokerdendi sanırım, masa örtüsü ve sünger boblu servis tabakları ve peçete aldım. hatırladıklarım bu kadar.
çook teşekkürler cevabın için..ellerine sağlık uzun uzun yazmışsın..diş buğdayının içine sadece buğday konuluyo sanıyordum ben:D demekki bunlar da konulabiliyormuş:D bi de diş pastası ne kadar mal oldu canım, kaç kişilikti?

selam annişlerr

geçmiş çok birikmiş yine birazdan göz atayım. öğleyin işten çıkıp organik pazara gittim. sebze aldım kıızma. 2 buçukta eve geldim. artık tutmak imkansız oldu. son favorimiz çekmeceler. ben kapatıyorum o açıyor :)) çiçek - sehpa bir şey kalmadı odada.
bu saate kadar daha yeni uyutabildim.

bu da bizden bir kare Eki Görüntüle 525422
maşallah. hareketli zaten zıbıdıklar iyice. ne yapcaz bilmem:nazar::nazar:

mrb kızlar epeydir giremiyordum işe de başlayınca tempo iyice arttı herkes iyidir umarım geçmiş epey birikmiş kızımdan vakit buldukça okumaya çalışacağım sizlere daha önce de söylemiştim kızıma yoğurt verince çenesi kızarıyor diye bir hafta önce sütümün yetmediğini düşündüm ve aptamil vereyim dedim bir iki çay kaşığı kadar içti ve bu kez yüzünün büyük bir bölümü kızardı ve dudağıda biraz şişti ertesi gün soluğu hastanede aldık kan tahlili ve deri testi yapıldı ama ikisinde de süt alrjisi çıkmadı fakat alerji uzmanı kendisi gözünün önünde yoğurt yedirdi ve alerjisi olduğunu görünce hem ona hem bana 1 yaşına kadar süt ürünleri ve sütün içine giren herşeyi yasakladı 6 ay sonra tekrar tahlil yapılacak geçip geçmediğine bakılacak ikimizde kalsiyum takviyesi alacağız Allah başka dert vermesin dayanacağız ama canım nasıl çikolata ,pasta istiyor anlatamam bizden haberler böyle

Back