mesaj sayım dolmadığından özelden yazamıyorum canım:) cevap burada
öncelikle çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.
pastamızı yaptırdık onun dışındaki her şeyi biz hazırladık. Şu an Bakü'deyim O yüzden Ankara'ya Babaannemizin yanına gidince orada yaptık akrabalarla falan. babaannemizin evinde oldu, orada bir pastaneden diş pastası sipariş ettim.diş kurabiyelerini peynir kutusunun kapağından hazırladığım diş kalıbıyla keserek hazırladım. kete, poğaça, kıymalı ve peynirli börek, kurabiyeler(diş ve ayıcıklı), kakaolu toplar hazırladık üzerine kürdanla mavi grapon kağıdından süsler hazırladık, çin pilavı, sarma vardı bir de. diş buğdayının içine küçk lokumlardan, bonibon, fındık, badem, soslu mısır almıştım(sanırım bu kadardı ama çeşitlendirebilirsiniz.) diş buğdaylarını servis etmek için şeffaf plastik bardaklardan aldım sert olanlardan üzerine kurdeladan fiyonk yapıp yapıştırdık. kaşıklarda şeffaf plastikti onlara da nazar boncuklu sticker yapıştırdık.yazıları da kendim elişi kağıtlarıyla hazırladım (ARDA'NIN DİŞİ ÇIKTI) yazının etrafındaki diş resimlerini de ben internetten kopya çektim:) bir de bir sürü balonla her tarafı süsledik. jokerdendi sanırım, masa örtüsü ve sünger boblu servis tabakları ve peçete aldım. hatırladıklarım bu kadar.