- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #69.381
yok onları yapmamda canım ne biliyim emzikle bile aynı anda emiyor o yüzden gedçmezse dedim teşekkür ederim cevap verdiğin için buda mert kemal teyzeleri
Eki Görüntüle 525337 .....................................
maşallah merte..selçukda bi ara böyle emiyodu..ver ellerini ısıriim onun çubuk kraker parmaklarını
kızlar bu arada zeynep kübra bugün 'BABA' demeye başladı.çok net söylüyorçok güzel ya.anne ne zaman diyecek acaba
kızlar günlük şişe sütüm vardı, son kullanma tarihi dünmüş yani 4 ekim. ondan lor olur mu acaba?
kızlar günlük şişe sütüm vardı, son kullanma tarihi dünmüş yani 4 ekim. ondan lor olur mu acaba?
formunu koruyan bir anne dahamaşallah canım ikinizede
ya yok cnm bee. süt olsun diye diye iyice öküzleştim dicem olmayacak şimdi, konuşturma benie maşallah seninde bişeyin yok..ya hatunlar ayselle bizi deli etmek içinmi koyuyonuz resmleri..zayıfsanız yeni halinizin resmini koymayın
çook teşekkürler cevabın için..ellerine sağlık uzun uzun yazmışsın..diş buğdayının içine sadece buğday konuluyo sanıyordum benmesaj sayım dolmadığından özelden yazamıyorum canım:) cevap burada
öncelikle çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.
pastamızı yaptırdık onun dışındaki her şeyi biz hazırladık. Şu an Bakü'deyim O yüzden Ankara'ya Babaannemizin yanına gidince orada yaptık akrabalarla falan. babaannemizin evinde oldu, orada bir pastaneden diş pastası sipariş ettim.diş kurabiyelerini peynir kutusunun kapağından hazırladığım diş kalıbıyla keserek hazırladım. kete, poğaça, kıymalı ve peynirli börek, kurabiyeler(diş ve ayıcıklı), kakaolu toplar hazırladık üzerine kürdanla mavi grapon kağıdından süsler hazırladık, çin pilavı, sarma vardı bir de. diş buğdayının içine küçk lokumlardan, bonibon, fındık, badem, soslu mısır almıştım(sanırım bu kadardı ama çeşitlendirebilirsiniz.) diş buğdaylarını servis etmek için şeffaf plastik bardaklardan aldım sert olanlardan üzerine kurdeladan fiyonk yapıp yapıştırdık. kaşıklarda şeffaf plastikti onlara da nazar boncuklu sticker yapıştırdık.yazıları da kendim elişi kağıtlarıyla hazırladım (ARDA'NIN DİŞİ ÇIKTI) yazının etrafındaki diş resimlerini de ben internetten kopya çektim:) bir de bir sürü balonla her tarafı süsledik. jokerdendi sanırım, masa örtüsü ve sünger boblu servis tabakları ve peçete aldım. hatırladıklarım bu kadar.
maşallah. hareketli zaten zıbıdıklar iyice. ne yapcaz bilmemselam annişlerr
geçmiş çok birikmiş yine birazdan göz atayım. öğleyin işten çıkıp organik pazara gittim. sebze aldım kıızma. 2 buçukta eve geldim. artık tutmak imkansız oldu. son favorimiz çekmeceler. ben kapatıyorum o açıyor :)) çiçek - sehpa bir şey kalmadı odada.
bu saate kadar daha yeni uyutabildim.
bu da bizden bir kare Eki Görüntüle 525422
kızlar bu arada zeynep kübra bugün 'BABA' demeye başladı.çok net söylüyorçok güzel ya.anne ne zaman diyecek acaba
Canim mesaj kutun dolu yaAmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?