- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #69.341
doğru valla bende kendimi saray soytarısı gibi hissediyorum bazen artıkm ne hal alıyosam bazen kemal öyle bi bakıyoki sen salakmısın der gibi onada bozuıluyorum
hani ne biliyim bi temel fıkrası varya aklıma o geldi de ordan yola çıktım bizimkide melez oluyo o zaman anne kayseri baba erzurum babaanne karsayselcim sen daha çok şu baba kısmını beğendin sanırım ama öyle napiim
yok kız lazlık filan has ve has egeli ana aydın baba izmir ödemiş ege tohumu yani
iyi tek diyilim yani sende varsın bozulanİyi yine senin ki bakıyor,bizimki kafayı çeviriyor direk görmezden geliyor beni,çok ısrarcı olunca da pvuuuuuuuuuuu yapıyor bana çok bozuluyorm bende
Eki Görüntüle 525119 Eki Görüntüle 525120 Eki Görüntüle 525121 bizim resimler de bunlarrr:) tersten oldu ama idare ediverin artık
doğru valla bende kendimi saray soytarısı gibi hissediyorum bazen artıkm ne hal alıyosam bazen kemal öyle bi bakıyoki sen salakmısın der gibi onada bozuıluyorum
İyi yine senin ki bakıyor,bizimki kafayı çeviriyor direk görmezden geliyor beni,çok ısrarcı olunca da pvuuuuuuuuuuu yapıyor bana çok bozuluyorm bende
ben alıştım o hallerine de geçen akşam eşim çınarla oyun oynuyor bizimki ilkten güldü etti işte aradan biraz zaman geçti babası yapcak bişey bulamayınca göztepe (izmirde bir futbol takımı) marşlarından sölemeye başladı çınarın hareketi görmeliydiniz kızlar hiç takmıyormuş gibi bir esneme ve kafasını tv ye döndü eşim kalakaldı böyle gülmekten yarıldım ama yazık benim kocama ya
oda marş söylemesin demekki çınar sevmiyor dimi çok güldüm ya
Eki Görüntüle 525119 Eki Görüntüle 525120 Eki Görüntüle 525121 bizim resimler de bunlarrr:) tersten oldu ama idare ediverin artık
formunu koruyan bir anne dahamaşallah canım ikinizede
ya kızlar kemal parmağını çok emiyor napıcamı şaşırdım nası unutturucam ya bi çözüm bulamadım fikir verin bana
ya biri cevap versin :18::18:
endişelenecek bir şey değil canım kaygılanma, öyle parmağına acı süreyim falan gibi yanlış şeyler uygulama sakın. Arda da çok emiyor hatta bazen 4ünü birden sokuyor ağzına:) dişler kaşındığından zamanla geçer.
şu ameliyat olayı hoşuma gitti vallahi, kızlar beni de ekleyin listeye ben de varım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?