2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doğru valla bende kendimi saray soytarısı gibi hissediyorum bazen artıkm ne hal alıyosam bazen kemal öyle bi bakıyoki sen salakmısın der gibi onada bozuıluyorum

İyi yine senin ki bakıyor,bizimki kafayı çeviriyor direk görmezden geliyor beni,çok ısrarcı olunca da pvuuuuuuuuuuu yapıyor bana çok bozuluyorm bende

ayselcim sen daha çok şu baba kısmını beğendin sanırım ama öyle napiim

yok kız lazlık filan has ve has egeli ana aydın baba izmir ödemiş ege tohumu yani
hani ne biliyim bi temel fıkrası varya aklıma o geldi de ordan yola çıktım bizimkide melez oluyo o zaman anne kayseri baba erzurum babaanne kars

doğru valla bende kendimi saray soytarısı gibi hissediyorum bazen artıkm ne hal alıyosam bazen kemal öyle bi bakıyoki sen salakmısın der gibi onada bozuıluyorum

İyi yine senin ki bakıyor,bizimki kafayı çeviriyor direk görmezden geliyor beni,çok ısrarcı olunca da pvuuuuuuuuuuu yapıyor bana çok bozuluyorm bende

ben alıştım o hallerine de geçen akşam eşim çınarla oyun oynuyor bizimki ilkten güldü etti işte aradan biraz zaman geçti babası yapcak bişey bulamayınca göztepe (izmirde bir futbol takımı) marşlarından sölemeye başladı çınarın hareketi görmeliydiniz kızlar hiç takmıyormuş gibi bir esneme ve kafasını tv ye döndü eşim kalakaldı böyle gülmekten yarıldım ama yazık benim kocama ya

ya kızlar kemal parmağını çok emiyor napıcamı şaşırdım nası unutturucam ya bi çözüm bulamadım fikir verin bana

oda marş söylemesin demekki çınar sevmiyor dimi çok güldüm ya

oda marş söylemesin demekki çınar sevmiyor dimi çok güldüm ya

öyle deme kız suna yazık adamcık daha oğlu olacağını öğrendiği gün gitti bir dünya forma tulum zıbın aldı eğer çınar göztepeyi sevmezse varya eşim kahrından yataklara düşer

ama o hali gözümün önüne geldikçe gülüyorum

diş çıkaranlar, annelerine kök söktürenler, gelenler gidenler atlamadan hepsini okudum kızlar. hastalara geçmiş olsun diş çıkaranlara hayırlı olsun, çıkarmaya çalışanlara Rabbim kolaylık versin. Kızlar diş öyle çok zorluyor ki yazık Arda tam 2 ay uğraştı çok zordu. inşallah sizinkiler öyle olmaz. Berna annenin sonuçlarına sevindim gözün aydın canım. Aysel Gülniha'in saçındakiler konaktır Arda'da da oldu ve bütün saçlarını dökmüştü yavrumun en iyisi zeytinyağ. Mert Ali'ydi sanırım tıraş süper olmuş, bu arada onda konak olmadığı belli maşşallah sırma gibi saçları:)

biz de bu gün doktordaydık. Arda ağlamaktan helak oldu yavrum. doktorumu yadırgadı anlamadım. muayenesi normal ama burnu çok tıkalı hala ve çok huzursuz. Şimdi uyudu bakalım gece ne yapacağız.

merhaba güzel mart anneleri... kısmetse bende 2013 mart annesi olacağım... ilk bebeğim çok heyecanlıyım.. yavaş yavaş bir şeyler almak istiyorum bebeğime.. kıyafetlerden başlayayım dedim.. ama çok acemiyim bu konuda.. beden konusunda tereddütlerim var.. bana en ii siz yardımcı olursunuz.. malum mart daha soğuk oluyor.. hastane çıkışını ona göre alıcam.. ama çok giyemez 3-6 ay al dediler.. bu arada yazlıklarda indirimde .. ama yazın kaç beden giyerki.. indirimdeyken alayım dedim.. sizin bebekleriniz yazın kaç beden giydiler? nasıl ne almalıyım:44::44: yardımcı olursanız çok mutlu olurum

yok onları yapmamda canım ne biliyim emzikle bile aynı anda emiyor o yüzden gedçmezse dedim teşekkür ederim cevap verdiğin için buda mert kemal teyzeleri

Eklentiler

• $Fotoðraf0299.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
merhaba güzel mart anneleri... kısmetse bende 2013 mart annesi olacağım... ilk bebeğim çok heyecanlıyım.. yavaş yavaş bir şeyler almak istiyorum bebeğime.. kıyafetlerden başlayayım dedim.. ama çok acemiyim bu konuda.. beden konusunda tereddütlerim var.. bana en ii siz yardımcı olursunuz.. malum mart daha soğuk oluyor.. hastane çıkışını ona göre alıcam.. ama çok giyemez 3-6 ay al dediler.. bu arada yazlıklarda indirimde .. ama yazın kaç beden giyerki.. indirimdeyken alayım dedim.. sizin bebekleriniz yazın kaç beden giydiler? nasıl ne almalıyım:44::44: yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…