2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• $images.jpg
    $images.jpg
    11,7 KB · Görüntüleme: 37
kızlar sonuçlar temiz çıkmış..şimdilik bişey görünmüyomuş ama kontrol altında tutcaklar tabi..
ohh be rahatladım inşallah bişey çıkmaz bidaha..
ya hayal ediyorm hep annem ameliyatını olupda sağlığına kavuşmuş böyle torunuyla beraber gezmelere gidiyorz..annem gelp bnde kalıyo herşeyime yardım ediyo..torununu kucaklıyo rahat rahat bn ymk yaparken o oyalıyo.. olurmu kızlar hayalde kalmaz inşallah..çok hasretim anne-kız ilişkisine yaa..annemle biz arkadaş gibiydik bn ondan başka arkadaş aramazdım..

canım çok sevindim gözünüz aydın.İnş.gezmelerede gidersiniz hayallerinin hepsi gerçek olsun canım...

gel annem başka bi çözümü yok bunun ikimiz gidersek hem torpil geçerler belki kalabalık olacaz ya:4:

suna alemsin vallaha bravo nerden aklına geldi bu şimdi :1::1:

kızlar bu arada Selçüküm sürünmeye başladı..ama emekleme pozisyonuda alıyo arada..
neyse çok işim var bn kaçtım

ayyy berna maşallah :nazar::nazar:benimki daha emeklemek şurda dursun sürünmüyo bile karşısına oyuncak koyuyorum belki alır diye akıllı halısını çekiyor kendine oyuncağı gelsin diye bir çocuk ancak bu kadar babasına benzer :9::9:

anaaa, ahan da bizim de incilerimiz çıkmış:8::8::8: su içiriyodum sabah. cam bardaktan içiyor bizim beyimiz. kendisi içiyor bi de kimseye izin vermiyor. bi de baktım tıkır tıkır sesler geliyo. yavrum yapma, tırnaklarını vurma bardağa diyorum ben de:) baktım tırnak olayı değilmiş:D hayırlı ola hayrola:D artık cam bardak faslı kapanmıştır, mazallah...bu arada içirenler var sa da bıraksınlar nacizane tavsiyem, zira hastanede acil vakalar bile oluyor, bardağa dişlerini çarptırdıkları için..

Sürünmeler,emeklemeler,dişler,ilk kelimeler bebeklerimiz büyüdüğünü görmek çook güzel yaa:16::16::16:

Son düzenleme:

ayyy berna maşallah :nazar::nazar:benimki daha emeklemek şurda dursun sürünmüyo bile karşısına oyuncak koyuyorum belki alır diye akıllı halısını çekiyor kendine oyuncağı gelsin diye bir çocuk ancak bu kadar babasına benzer :9::9:

benim oğlanda sürünmüyo bile poposunu kaldırıyo pat düşürüyo yüzüstü yatırıyorum emeklesin diye emzik koyuyorum alamıyo ya gel gel yapmay öğrendi emziğe gel gel yapıyo emzik ona gelecek:9:

benim oğlanda sürünmüyo bile poposunu kaldırıyo pat düşürüyo yüzüstü yatırıyorum emeklesin diye emzik koyuyorum alamıyo ya gel gel yapmay öğrendi emziğe gel gel yapıyo emzik ona gelecek:9:

İyi yine emziğe yapıyorm canm ya,Gülnihal minibüscülere gel yapıyor her sabah :1:
Bide Esra yorumuna bayıldm Çınarın halıyı kendisine çekmesine ayrı bayıldm ya:9:

esra lazlık varmı çınarda halıyı çekiyo kendi gitmiyoya

:52::52: çok akıllı bu sıpalar ya biraz daha büyüdüklerinde napıcaz acaba sende kuzuya ayaklı bir emzik alsaydın ya tatlım bebeişimin hayalleri suya düşmezdi hem :1:

benim aklıoma gelir tatlım ha aklıma gelmişken çınara ne gösterdinde yüzü o hale geldi merak ettim bayıldım valla:52:

gülsün diye kim bilir ne şebeklik yapıyordum ağlıyomuydum gülüyomuydum bağırıyormuydum bilemedim şimdi :))

:52::52: çok akıllı bu sıpalar ya biraz daha büyüdüklerinde napıcaz acaba sende kuzuya ayaklı bir emzik alsaydın ya tatlım bebeişimin hayalleri suya düşmezdi hem :1:

gülsün diye kim bilir ne şebeklik yapıyordum ağlıyomuydum gülüyomuydum bağırıyormuydum bilemedim şimdi :))
doğru valla bende kendimi saray soytarısı gibi hissediyorum bazen artıkm ne hal alıyosam bazen kemal öyle bi bakıyoki sen salakmısın der gibi onada bozuıluyorum

İyi yine emziğe yapıyorm canm ya,Gülnihal minibüscülere gel yapıyor her sabah :1:
Bide Esra yorumuna bayıldm Çınarın halıyı kendisine çekmesine ayrı bayıldm ya:9:

ayselcim sen daha çok şu baba kısmını beğendin sanırım ama öyle napiim :1:

esra lazlık varmı çınarda halıyı çekiyo kendi gitmiyoya

yok kız lazlık filan has ve has egeli ana aydın baba izmir ödemiş ege tohumu yani :16:

Back