2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hıc anlamıom su ıstanbul ısını yaa,avrupamı daha ıyı anadolumu?nereler ıyı semt,nereler dııl?

bnce kesinlikle anadolu..ama oturma açısından..yani çok nezih ve sakin yani istanbulda sakin yer yokda avrupa yakasına göre daha sakin..daha kaliteli evler..burdada nezih ve çok güzel semtler var florya nişantaşı vs gibi ama anadolu yakasını tek geçerim yaşama bakımından..he gezme bakımından da avrupa tabiki..seçeneğin çok daha fazla..iki tarafında artıları eksileri var ama bn kafamı dinlemek istiyorm burası keşmekeş

çok yorgunum..neyin huzursuzluunu yaşıyosak bu gece dön dön hiç uyutmadı Selçuk..şimdi onu uyutiim bnde banyo yapıp güzelce bi uyuyiim..sonra görüşrz

Evet cnm işten çıkıp onu alıyorm eve gelmem saat 18:30 buluyor,üstümü değişip Gülnihale akşam yemeğine kadar meyve fln yediriyorm ki o saatte onun akşamı yemesi lazımken ara bişeyler veriyorm işte,sonra bize yemek yapıyorum daha yemeğe oturmadan Gülnihale pijamalrı giydir mamasını yedir uyut sonra çok geç oluyor çünkü ,sorfa sorna mutfak,bulaşık derken saat geç oluyor bi bardak çay içip uyuyorm kısacası püskevite yetişemiyorum,anca pazar günü :)
haklısın cnm..olsun napalm bikaçgün daha böyle idare et..arta kalanı buzlua at annen çıkartır yedirir olmazmı..
Evet cnm bi kaç gün kaldı sabır diyorm

MUHUAHAUDD az evvel baa görücü cıkdı gızlarD
bu ayı halimle bile hala istenio olmak muhteşemD
bi teyze pek begendi beniDD evliyim dedigim halde methetti oğlunuD
delimi neDD

henüz başlamadım muza, biraz kabızlık yaşıyor Arda ek gıdalara başladığımdan beri. iyice alışsın veririm ama doktor 1 yaş falan demedi bana.boşver bakıcın sorsun herşeyi böylesi daha iyi bence.

Kızlar bebeklerınıze kahvaltıda ne verıyorsunuz?

kahvaltı için emiyor canım, kahvaltıdan sonraki öğünde meyve.ama 7. ayımız dolduktan sonra kahvaltıya başlayacağız onun içinde doktorumuz bir menü verdi onu hazırlayacağım.böyle cevizli, peynirli, pekmezli birşeyler. lazımsa tam tarifini yazayım istersen.

nasılsınız kızlar;
bu gece yolculuk var.yoncamla beraber uçakla kayseriye uçuyoruz ALLAHIM KAZASIZ SAĞLIKLI Bİ YOLCULUK NASİP EDER İnşallah.
birazdan bavul hazırlıcam yonca izin verirse mızırdanıyor yavaş yavaş hazırlanırım artık.hepinizi çok seviyor ve öpüyorum.
fatmacım araşırız canım..

BEN DE ANCA sebze-meyve püresi takılıyorum...daha doğrusu bakıcı..ama dün pirince filan geçelim artık dedi..ben anca sütümü sağıp veriyorum..malzeme alırım ama hazırlamayı sen yap dedim..bi de onunla uğraşamam..eve gelince de bol bol emziriyorum..ama bi tarif kitabı aldım nt den, bebeğime özel tarifler diye..onları denicem artıkın

Kızlar uyku rutini yapabiliyormusunuz akşamları bizim hiç belli olmuyor çınar birgün 20:30 da uyuyor birgün 22:00 a kadar uyutamıyorum napıcam ben ya uykusu çok düzensiz gidiyor gündüzleri 2 kere öğlen uykusuna yatıyormuş ama yine belirsiz saatlerde nasıl rutin yapıcaz bilen varmı??:26: şu tracy ablanın kitabını aldım sırf bunun için ama benim onu uygulayabilmem için işi bırakmam lazım (

Son düzenleme:
Kızlar Arda'yla şarkı söyleyip dans ediyoruz bol bol. bu aralar bebeklerinize şarkılar söylüyor musunuz merak ettim. söylediğiniz şarkıları paylaşır mısınız? bu aylarda özellikle hayvanlar, renkler ve vücudumuzla ilgili şarkılar hem kelime dağarcıkları hem de zihinsel gelişimleri açısından önemli. şarkılara uygun hareketlerle desteklemek de tabii. bir de mümkünse İngilizce şarkılarda serpiştirin aralara kulak aşinalığı olur yavruların:)

Kızlar Arda'yla şarkı söyleyip dans ediyoruz bol bol. bu aralar bebeklerinize şarkılar söylüyor musunuz merak ettim. söylediğiniz şarkıları paylaşır mısınız? bu aylarda özellikle hayvanlar, renkler ve vücudumuzla ilgili şarkılar hem kelime dağarcıkları hem de zihinsel gelişimleri açısından önemli. şarkılara uygun hareketlerle desteklemek de tabii. bir de mümkünse İngilizce şarkılarda serpiştirin aralara kulak aşinalığı olur yavruların:)

Mini mini bir kuş favorimiz tabi bende şebeklik yapıncaGülnihal de bana eşlik ediyor birde Bi aslan miyav dedi var bu ikisini çok seviyoruz.Teyzesi olunca gagnamsat mı ne onu yapıyorlar kardeşim abuk subuk dans edince Gülnihal de ona uyuyor hihihi

3-4 adet cici bebe ya da bebek ekmeği
1/2ceviz rendesi
1 tatlı kaşığı dut ya da üzüm pekmezi
1/4 kibrit kutusu labne(2 haftada artırarak tama çıkarılacak.)
1/4 yumurta sarısı(2 haftada artırarak tama çıkarılacak.)(gün aşırı)

cici bebe yerine forumdaki bisküvilerden, labne yerine de lor kullanmayı düşünüyorum.

He bide Gülnihal müzik duyunca direk ellerini havaya kaldırıp oynuyor o kadar tatlı oluyor ki anlatamam,resimini çektim öyle akşam yüklerim

mini mini bir kuş bizim de favorimiz biirde ali babanın çiftliği o hayvan seslerini duyunca kahkahalar atıyor bebişim :))birde şekilleri anlatan bir şarkı var onu söylüyoruz arada;

küpleri koyalım üst üste
bir alta bir üste
çekelim alttakini bir anda
düşsün üsteki aşağıya....diye bişi

evde yapabiliyorsan en iyisi elbet ama bende genelde labne koyuyorum kahvaltısına tussuz olduğu için bizim doktorumuzda önermişti...

canım allah yardımcın olsun,erken cıkıosun dıye herkesın gozune batar artık,tovbe yarabbım sankı nıye erken cıkıosan dımı,hem ozel sektor bıle dııl onlara noluo beeeeeee,salon kadını cızgımden kaydıracaklar benı

ısterım canım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…