- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #69.041
hıc anlamıom su ıstanbul ısını yaa,avrupamı daha ıyı anadolumu?nereler ıyı semt,nereler dııl?
Evet cnm işten çıkıp onu alıyorm eve gelmem saat 18:30 buluyor,üstümü değişip Gülnihale akşam yemeğine kadar meyve fln yediriyorm ki o saatte onun akşamı yemesi lazımken ara bişeyler veriyorm işte,sonra bize yemek yapıyorum daha yemeğe oturmadan Gülnihale pijamalrı giydir mamasını yedir uyut sonra çok geç oluyor çünkü ,sorfa sorna mutfak,bulaşık derken saat geç oluyor bi bardak çay içip uyuyorm kısacası püskevite yetişemiyorum,anca pazar günü :)ayselcim üzülme canım bende seninle aynı durumdayım burda bebeklerine bisküvi lor yapan annelere çok özeniyorum bende çok istiyorum oğluma kendim yapayım bunları ama yetişmek mümkün değil meyve sebze püreleriniz zor yetiştiriyorum ama Allahtan annem düzenli olarak yaptıklarımı yediriyor senin de anneciğin gelince düzene girersin kuşum inşallah ozaman çöpe gitmeyeceği için üzülmezsindeGülnihalimde doğru düzgün beslenir kuşum
Evet cnm bi kaç gün kaldı sabır diyormhaklısın cnm..olsun napalm bikaçgün daha böyle idare et..arta kalanı buzlua at annen çıkartır yedirir olmazmı..
kızlar muz veriyomusunuz bebelere..bakıcım internetten bi bak da öyle veriyim dedi..53 yaşında 3 torun büyütmüş kadın ama bişey olunca böyle internetten bak, emin olalım diyo bana :) zamane bakıcısı :) bi bakıma iyi herşeyi sorarak yapması ama bi yandan da ben nasılsa görmüş geçirmiş kadın, bilir neyi nasıl yedireceğini, çok uğraşmam diyodum ama herbişeyi benden onay alarak yapıyo...
Kızlar bebeklerınıze kahvaltıda ne verıyorsunuz?
MUHUAHAUDD az evvel baa görücü cıkdı gızlar D
bu ayı halimle bile hala istenio olmak muhteşemD
bi teyze pek begendi beniDD evliyim dedigim halde methetti oğlunu D
delimi neDD
Adın gibi yüzünde nurlu kuzum ya ,teyzede suç yyokk :)
Kızlar Arda'yla şarkı söyleyip dans ediyoruz bol bol. bu aralar bebeklerinize şarkılar söylüyor musunuz merak ettim. söylediğiniz şarkıları paylaşır mısınız? bu aylarda özellikle hayvanlar, renkler ve vücudumuzla ilgili şarkılar hem kelime dağarcıkları hem de zihinsel gelişimleri açısından önemli. şarkılara uygun hareketlerle desteklemek de tabii. bir de mümkünse İngilizce şarkılarda serpiştirin aralara kulak aşinalığı olur yavruların:)
Kızlar Arda'yla şarkı söyleyip dans ediyoruz bol bol. bu aralar bebeklerinize şarkılar söylüyor musunuz merak ettim. söylediğiniz şarkıları paylaşır mısınız? bu aylarda özellikle hayvanlar, renkler ve vücudumuzla ilgili şarkılar hem kelime dağarcıkları hem de zihinsel gelişimleri açısından önemli. şarkılara uygun hareketlerle desteklemek de tabii. bir de mümkünse İngilizce şarkılarda serpiştirin aralara kulak aşinalığı olur yavruların:)
3-4 adet cici bebe ya da bebek ekmeği
1/2ceviz rendesi
1 tatlı kaşığı dut ya da üzüm pekmezi
1/4 kibrit kutusu labne(2 haftada artırarak tama çıkarılacak.)
1/4 yumurta sarısı(2 haftada artırarak tama çıkarılacak.)(gün aşırı)
cici bebe yerine forumdaki bisküvilerden, labne yerine de lor kullanmayı düşünüyorum.
getiiir..evet evet..zaten canım da nasıl kahve istiyo..ya işyerinde yoğunluktan beynim dönüyo..arada size bir iki bişey yazıp kaçmasam hiç çekilmeyecek...güya süt izni kullanıyorumya, onu bana kazandırtıyolar resmen..sen erken çıkacaksınya şu işi de yap, bunu da al bilmem ne bilmem ne..bugün kayışı kopardım artık..bi saat erken çıkıcam diye anamı ağlattınız, yeter dedim...bi de memurum ha, devlet vermiş bu izni bana...ama lutfediyo gibi davranıyolar
henüz başlamadım muza, biraz kabızlık yaşıyor Arda ek gıdalara başladığımdan beri. iyice alışsın veririm ama doktor 1 yaş falan demedi bana.boşver bakıcın sorsun herşeyi böylesi daha iyi bence.
kahvaltı için emiyor canım, kahvaltıdan sonraki öğünde meyve.ama 7. ayımız dolduktan sonra kahvaltıya başlayacağız onun içinde doktorumuz bir menü verdi onu hazırlayacağım.böyle cevizli, peynirli, pekmezli birşeyler. lazımsa tam tarifini yazayım istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?