- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.861
uyyyy o sancılar,bagırmalar,ıkınmalar,yok anam yok ıkıncı bana cooook uzaaaak
garip anam çilekeş vefakar acılı anam nayır nolamaz ellerine sağlık kız şarap marap aysima içtiya önemli olan o
aman bırak gitsin kız iş neki çınar tek kalmasın bence ilerde seninle babasıyla paylaşamıycaklarını kardeşiyle paylaşır allah uzun ömür versin ama anne babayı kaybedince bi destek istiycek kendine bence
öyliyim elbet şüpen mi var
epidural doğur datlım sancı yok ıkınma yok yada leyleklere sipariş ver
ben de ilk kızımı evlendikten 10 ay sonra doğurmuştum ama iyi ki doğurmuşum nerdeyse boyum kadar oldu çok gurur vericiSuna kız beğenemedin mi yaşımı,neden dışlıyonuz beni,Bende kültürlüyüm bende Nışantaşı çocuğuyum (burhan Altıntopa bağladm)
Düğünden 1 ay sonra hamileydim evet itiraf ediyorm d.kontrol hapını hatalı kullandım,ama iyiki hatalı kullanmışım bana kalsa kaç sene beklerdm kim bilir
benimki de aynı burun temizlemektan gına geldi tıkandıkça uykusu da bölünüyorne dmk cnm işe yaradına çok sevndm..valla selçukda gece hırıl hırıldı dönp durdu..inşallah sümüklenmez
hiç alakası yok ama bi şey sorucaam özgeciim seninle aynı arabadan kullanıyorduk uğraştım çıkaramadım bizim arabaların ön tekeri çıkıyor mu canım ben senden sonra aldım sen daha iyi bilirsinBenim doğumumda çok zor oldu ama yine doğururum:))))
kız bırak demesi kolay ev kendimiz olsa gözünün yaşına bakmam zaten de yeni aldım daha 8 yıl 25 ay ödemesi var zaten ozamana da ben anca cesaret ederim
benim doğumum öyle oldu ama onunda sonrası çok kötü sunacım ya yataktan kalkamıyosun bebeğini alamıyosun oofff aklıma geldi bak kötü oldum :18::18:
Buda Kadriye'yle buluşmadan fotolar,Gülnihal o gün grip olmuştu nasıl baygın baygın bakıyor yavrummEki Görüntüle 523124 Eki Görüntüle 523126 Eki Görüntüle 523125 Eki Görüntüle 523127
Buda Kadriye'yle buluşmadan fotolar,Gülnihal o gün grip olmuştu nasıl baygın baygın bakıyor yavrummEki Görüntüle 523124 Eki Görüntüle 523126 Eki Görüntüle 523125 Eki Görüntüle 523127
epidural doğur datlım sancı yok ıkınma yok yada leyleklere sipariş ver
sen bida o doktura gitme annem kötü dohtur nolcekılkınde nıye oyle dogurmadıysam zatı:) hep o alcak doktorun yuzunden
benimkide öyleydi ama zaten ben kemali doğduktan 10 gün sonra kucama aldım üzüntüden ne yaşadım hatırlamıyorum bile valla allah oğlumu bağışladı valla kalkmamak gibi bi şansım yoktu kemal yoğun bakımdaydı durumuda çok kötüydü yavrumun
ılkınde nıye oyle dogurmadıysam zatı:) hep o alcak doktorun yuzunden
ben de ilk kızımı evlendikten 10 ay sonra doğurmuştum ama iyi ki doğurmuşum nerdeyse boyum kadar oldu çok gurur verici
benimki de aynı burun temizlemektan gına geldi tıkandıkça uykusu da bölünüyor
hiç alakası yok ama bi şey sorucaam özgeciim seninle aynı arabadan kullanıyorduk uğraştım çıkaramadım bizim arabaların ön tekeri çıkıyor mu canım ben senden sonra aldım sen daha iyi bilirsin
merhaha kızlar,
sabah hemşomun fatmamın sesiyle uyandım,öyle pozitif bir sesi varki canım toprağım benim,beni aramış
KIZLAR YA ANNEMLE KONUŞTUM BİRAZ ÖNCE BEBEĞİM BEŞİKTEN DÜŞMÜŞ KAFASI ŞİŞMİŞ BİRAZ UYUYORMUS ŞUAN BİR SEY OLMUŞMUDUR İÇİM İÇİMİ YİYOR çalışan anne olmak ne zormuş ya istediğim zaman yanında olamamak
kızlar nasılsınız kaç gündür giremedim bir türlü nasılsınız?Uras artık daha iyi ama çok öksürüyo sanırım geniz akıntısından dr ciğerlerinde bişey yok dedi çünkü bende pekmez veriyorum ilaç kullanmak istemiyorum inş.geçer....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?