2012 Kasım Hamişlerinin Kilo Takip Çizelgesi

selamlar 22 hafta 4 günlük oldum
kilom:64.5
ayı pek hesaplayamıyorum.
bu ay biraz fazla olmuşum.

esra benide ekleyebilirsin.20. haftadan beri aynıyım zaten 57 kg.boyum 155.yaş 31.

Esracım benim 6 .ayı 72 yazmıştık ya ufak bir degişiklik yapabilir miyiz ? :) 73,5 oldum ben ay sonunda..:KK17:

24 haftamın sonundaki kilom 58,6 depresyondayım gerçekten, bir de herkes şaka gibi bundan sonra alcaksın asıl kilo diyor, hamile olmadan önceki gibi yiyorum halbuki, yemicem artık birşey çok moralim bozuk

Son düzenleme:
6. ay 64,6kg olduk prensimle :KK16:

eklyiorum canımm..:nazar::nazar:

cnm 6.ay kg 68.5 yanı 1.5 kg alış bulunmaktayım şimdiden ellerıne sağlık

ekliyorum canım... :nazar:

Esracım benim 6 .ayı 72 yazmıştık ya ufak bir degişiklik yapabilir miyiz ? :) 73,5 oldum ben ay sonunda..:KK17:

tamam canım değiştiriyorum... nasıl bu kadar değişiklik oldu yaa??:KK34:

24 haftamın sonundaki kilom 58,6 depresyondayım gerçekten, bir de herkes şaka gibi bundan sonra alcaksın asıl kilo diyor, hamile olmadan önceki gibi yiyorum halbuki, yemicem artık birşey çok moralim bozuk

canım depresyona girecek bir durum yok... kaldı ki kilon aşırı da değil. ben de aynı şekilde yiyorum ama alıyorum, demek ki bünyemin sitediği kilo bu.. mide bulantısı çekip hiç almamaktan daha iyi bence almak... sıkma canını.

eklyiorum canımm..:nazar::nazar:

ekliyorum canım... :nazar:

tamam canım değiştiriyorum... nasıl bu kadar değişiklik oldu yaa??:KK34:

canım depresyona girecek bir durum yok... kaldı ki kilon aşırı da değil. ben de aynı şekilde yiyorum ama alıyorum, demek ki bünyemin sitediği kilo bu.. mide bulantısı çekip hiç almamaktan daha iyi bence almak... sıkma canını.

anlamadım canım ya hızla şişiyorum sanırım :KK9:

ilk hamile kaldığmda 59 kgydim kusmalardan verdiğim 5 kiloyu geri almışım 59a geri döndüm :KK1:

X