2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Dandini danalı bebekkk mini mini elleri kınalı bebekkk
annesi babası cook severrr uyur büyür nazlı bebekkkk ..

Bu da benim minik prensesimi uyuturken dinlettigim ninnisi :)

[video=youtube;bBFnbPoNRkY]http://www.youtube.com/watch?v=bBFnbPoNRkY[/video]

aynen cok az kaldık bence bız artık bu topıgı terkedelım kzlar aralık annelerıne gırelım ufakttannn bu yaaa kasımda dguramıcaz bu gıdışlee :)))

kasımda doğuramayan kasım annesiyim off

bzde bızdeeeee

canım bi yakınım benim sayfamdan giriyor onun da doğumuna sayılı günler kaldı. ben kendim 2012 ağustos annesiyim de yazdıkların dikkatimizi çekti. günün dolmamışki niye bu kadar sabırsızsın ?? bebeğin geç kalmamış aksine tam vaktinde doğacaak demek ki annesi. biliyorum son günler geçmek bilmiyor ama inan bana oluncada bu günlerini de özlicen tadini çıkar. benim de hiç bir belirtim yoktu ne sancı ne başka birşey hatta doğum yapmadan bir gün önce nstde sancı bile çıkmadı. ertesi gün saancıyla hastaneye gidip doğum yaptım yani hiç nst olayına takılma. o zamanı vakti gelince gelicek hemde öle ani bir şekilde

ayy evet yaa mllet hergun arayıp sordukca bnde gerılıorum ışte ıster ıstemez dr umda zaten tamamlıck demekkı dedı bebegın herseyıde ıyımş maaşallahh bakalım beklıoruz işte 3gunde bır kontrole gdıorum işte ıkıdır nst ye grdım 0 sancı ne bılım bıde artık yatakta saga solada donemıorum oturunca kalkamıorum cok agrım oluo bır an once olsun ıstıo ınsan ama tabı hyrlısı nzamansa ozaman gelsın tabıı ben nkadar acele etsmde boş zaten gelmıo :))

bu 3-5 kişi kimdirrrrrrrr :)
sea nagis ben başka başka :)

salıya kadar gelicek annesi o kendiliğinden gününü kendi belirlicek işte ne güzel. anlıyorum seni canım baya ağırlaştın demek inşallah çok kolay bir doğum olur ve bebeğine kavuşursun canım

salıya kadar gelicek annesi o kendiliğinden gününü kendi belirlicek işte ne güzel. anlıyorum seni canım baya ağırlaştın demek inşallah çok kolay bir doğum olur ve bebeğine kavuşursun canım

Son düzenleme:

kızlar benim de bebeğim gelmedi daha...40. haftanın dolmasını bekliyor sanırım... ayın 30unda gelmezse aralık annelerine transfer olucam ben de :)

sea kuzum yarın doğuruyomuşsun aaa olmadı bak bız kasom 30 gıbı beklıyoduk ay hadı hayırlısı cnm ya bak yaz mutlka

Selam canın beniiiiiiiiiiiiiiiim,mesaj atmıştın bende cevap vereyim dedim ama mesaj kutun doluydu bilgin olsun hayatım
Sende minik cadında iyisinizdir inşallah

İyilik Sedefim valla oğluşla uğraşıyoruz 32 günlük olduk bizde 40ımıza az kaldı
Amin canım benim Allahım çocuklarımızla eşlerimizle ailelerimizle mutlu bi hayat nasip etsin bizlere
kokladıkça içime sokasım geliyo valla yaa..

çabucak büyüyecekler ve özleyeceğiz bu şirin hallerini her anları bi başka güzel..
yeter ki sağlıklı olsunlar,acılarını göstermesin Allahım..

Son düzenleme:
kızlar napıtyosunuz bakalım artık yavaştan ksım bebeklerı buuyuyo topiğine kayıyoruz galıba

ay dun bebek mevludumuz vardı ay kaç gundr stres kı sormayın cok sukur kı atlattık darısı başınıza

Son düzenleme:
arkadaşlar ben kk da yeniyim ve 100 msj ım olmadı henüz. ve ben bi arkadaşa ulaşmak istiyorum tek bildiğim ise kullanıcı ismi. ne yapmalıyım nasıl msj atabilirim ulaşabilirim ona. yardımcı olursanız sevinirim

cnm yaz kullanıcı ısmını buluruz bı şekılde
hangı formdaysa buluruz

kullanıcı ismi nldaydn olumlu düşünce konusunda yazılarını gördüm geçmişten ve ben de ihtiyaç duyuyorum onun yardımlarına. çok tşkr ediyorum size de

teşekkür ederim arkadaşım zahmet verdim sana da. 9 senedir evlat hasreti çekiyorum denemediğim de kalmadı. artık olumlu düşünme olayına kafayı sardım ama çok zor bişi. bi mucize bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…