2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım gozun aydın beebgıne kacuştun topıc gıt gıt azaldı artık tek tuk kaldıkk buarada gecmış olsun dıkkat et kndıne usutme dıkışlerını grşmek uzere...

canım gozun aydın beebgıne kacuştun topıc gıt gıt azaldı artık tek tuk kaldıkk buarada gecmış olsun dıkkat et kndıne usutme dıkışlerını grşmek uzere...

İyi haberlerini bekliyoruz SeA'cığım senin de, doğuma giden yolda çektiğin çileler kutsal olsun

İyi haberlerini bekliyoruz SeA'cığım senin de, doğuma giden yolda çektiğin çileler kutsal olsun

amin cnm inş... bakalım sunı sancıdan korkuodum ama başıma geldı sanırım ptesıyı hem ıple cekıorum hemde urkuorum ama yapacak bışı yok

sabahkı agrılarım gectıı bakalım ıyıce dengeszleştım ben galıbaa yarın kontrolde ne olacakkk :)))

bende yarın tekrar nst ye gırıcem ve buyuk ıhtımalde ptesı gunu sunı sancıyla dogum yapıcam allahım hepımızın yarıdmcısı olsun kızlar...

hayırlısı olsun herkes için
doktordan geldim nerdesiniz
alttan muayene yaptı doktorum kaçış buraya kadarmış pazartesiye kadar sancın gelmezse tekrar muayeneye bekliyorum dedi
ve kanama oldu kontrolün akabinde doktorum normal olduğunu bi kaç gün kanamanın devam edebileceğini söyledi, baya bi soktu diyebilirim sanırım doğumu tetiklemek içindi.
alttan muayene olanlara sorum olacak çok mu geldi kanamanız az mı? benimki baya çok geliyorda endişelendim...

Selam canım bizler iyiyiz,seni de merak ediyorduk iyi olmana sevindim.
Bebişler herşeyimiz oldu bi anda,bambaşka bi duygu gerçekten.Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
sağlıklı bi şekilde bize bağışlasın Allahım miniklerimizi..

Erdem'i bende öpüyorum koklaya koklaya,Uras'ta ellerinden öper teyzesi :)

mrb kızlar pazartesi günü saat 13:50de poyrazımız dünyaya ayak bastı:)çok şeker ve güzel bir bebek. bekleyen herkese allah bebeklerine kavuştursun.inanılmaz muhteşem bir duygu .yaşadığımız hiç bir şeye benzemiyor.ben genel anesteziyle sezeryan yaptım çok kolay oldu 1saat sonra kendime geldim. 6 saat sonra ayktaydık. korkulacak hiç bir şey yok.lağmandan sontadan hiç korkmayın çünkü o anın heyecanıyla hiç birşeyi anlamıyorsunuz.allah hepinizi yardımcısı olsun. bebeklerinize kasağlıkla kavuşun.....

cnm dogumu tetıklemek amacyla olabılır bende alttan hıc muayene olmadıgım ıcın bışey dıyemıcem ama yarın kontrolum war benıde yaparsa dıye korktum şmdı :S

cnm dogumu tetıklemek amacyla olabılır bende alttan hıc muayene olmadıgım ıcın bışey dıyemıcem ama yarın kontrolum war benıde yaparsa dıye korktum şmdı :S

uyumak istiyorummmmmm şöleeee huzurluca
aklım hep doğuma odaklı beynim rahat bırakılmıyorr

gençler bir sabah daha oldu

seacim biraz canını yakıyor tabi ama dayanılmicak gibi değil ne hissediyosun bilio musun adet olmadan yani kan sökmeden önce bi sancı hissedersin ya öyle bir acı hissediyorsun zaten onu hissettiğin anda doktor için yeterli oluyor 1-2 sn.
40 haftadan sonra yapılması iyi bişey bile olabilir belki doğum yolu açılır du bakalım görcez inşallah

sadece çok yorgunum şöyle güzel güzel bi uyuyup güç toplayabilseydim
uyuyorum uyanıyorum hala çok yorgunum tüm gün evdeyim ama hiç dinlenemiyorum üstelik yan gelip yattığım halde

Günaydın canım sabah sabah dikildik yine ayağa görende çocuk ağlıyo sanır :)) kanaman devam ediyomu hala bilmiyorum ama benim olmadı hiç o kadar olmasıda normalmi bilmiyorum yinede bebeğinin hareketini takip et nolur nolmaz. Benimde akşam karnına bi ağrı girdi bir mutluluk bir mutluluk acaba gazmıki diye metsil çiğnedim yatmadan yine ağrım kesildi ( ben ancak gaz doğuruyorum yani :))

doktorum bi kaç gün kanaman olur diye uyardı beni
ve sanırım kontrolü 40 bitiminde yaptığından zorladı belki bi kaç hafta erken yapsaydı bu kadar zorlamazdı. dün baya geldi korktum ama geceden beri gelmemiş.
sen kaçıncı haftada yaptırmıştın çatı kontrolünü?
hafif bi sancı var bende hayırdır inşallah bende gaz mı doğuruyorum acaba
bu aralar gazlıyım nedense :)
benden ses çıkmazsa anlayın ki doğurdum :)

Son düzenleme:
Canlarım inş rahatça bebeklerinizî alırsınız ben kavuştum kuzuma bütün dünya onun etrafında dönüyo sanki kendimi unuttum resmen muhteşem vi duygu

ayy kzlar yaaa bugun yıne ns t ye soktu dr um bı gram sancı cıkmadı bebegın herşeyı ıyı salıya kadar bekleyelım bakalım dedı kendılıgınden gelmezse sunı ye gecerız dedı kndılıgınden gelmesını beklemek en ıyısı ama gelmezse yapacak bışı yok dedı dr um yıne kaldık anlıcanız muallaktaaa bıde kız bebekler erken dogr derlerdı pehhh yalannn kmse artık ınanmasn o tezi curuttukk arkadaşlarrr

39. Haftanın başında olmuştum ben çatı muayenesini çok iyi çok esnek demişti doktorum çok mutlu olmuştum ( of kızlar ben çok kötüyüm yaa durmadan ağlayasım geliyor tutamıyorum kendimi stres yapmıyo gibiyim aslında ama bu iç sıkıntısı ağlamak nedir anlamadım gitti sezaryan kesinleştiğinden beri algılarım değişti resmen (

Kaçıncı haftadasın sen tam?

çürüttük ki ne çürüttük :)) bende o zamana kadar sancılanmazsam pazartesi ya da salı gideceğim muayeneye, doktor 1 hafta kadar bekleriz olmadı suni sancılarız dedi

ya hiç sorma benide sorumlulukların artması korkutuyor artık kendine özel bi yaşamın olamicak düşünsene
napalım herşeye değer diyoruz şükür Rabbime Yaradana verene çok şükürrr

Kaçıncı haftadasın sen tam?

27 kasımda takvımın bıtıcek işte :))

mrb bayanlar benimde takvimim dolmak üzere ama ne nişan ne su nede sancıdan haber yok:)) dün kontrolümüz vardı sadece nstye soktu doktor,ordada çıkmadı sancı,bdt den sonra 4 gün daha bekleriz yoksa suni sancı veririz dedi eğer öylede olmassa o gün kesin sezeryana alıncam...gönlüm hep kendiliğinden olmasında yana bu zamana kadar böyle beklemişken sezeryan olması üzücek...
yazdıklarınızı sürekli okuyorum pek yazamasamda..ama artık 3-5 kişi kaldık sanırım:)) Allahım hepimizi bebeklerine sağlıkla kavuştursun..

HERKESE KOCAMAN SELAMMM
topiği sizleri cok özledimmm ama bebeğimle vakit gecirmek o kadar güzel kiiii :)
aynı zamanda da cok yorucu tabi :)
Bizim kızların hepsi kavustu meleklerine, ne mutlu bize, şükürler olsun hepimiz sağlıkla aldık kucagımıza yavrularımızı..
Bugün bizim 44. günümüz, kocaman olduk biz artık :) her gün yeni bi heyecanla geciyor..
40 günüm süresince kayınvalidem, (sağ kolum olur kendisi) hep yanımızda, hep bizimleydi, annemde haftada 1-2 gün geldi gitti uzak oldugu icin
ama benim icin farketmio beni tanıyanlar bilirler kayınvalidemi ne kadar cok sevdigimi..
40. günümü annemde gecirdim cünkü evde cok sıkılınca dayanamadım ve eşim anneme bıraktı beni, orda 40 ucurduk..
bizim minik prenses ananesinin de, babannesinin de bitanesi, ilk göz agrısı oldugundan bizimkiler fena bağlandılar :)
artık benle ilgilenende yok her telefon acısta herkes minik hatunu soruo :)

Ne güzelmiş anne olmak ..
Böyle bi duygu oldugunu bilseydim evlendigim ilk sene yapardım 2,5 sene kim beklerdi :)
Allahıma şükürler olsun binlerce kez!!! O kadar mutluyum ki.. tam "aile" olduk şimdi, minik çekirdek aile :)
Hep duamdır, Allah herkese nasip etsin bu duyguları..

Betüşüm fena bi aşk yaşıyoruz ömre bedellllllll :) aynen bende evde bu kadar durcan deseler hayatta inanmazdım :)
erdemimi öp, kokla doya doyaa annesiiii..
Hem biz yazı bekliyoruz gezmek icin di mi

Nilgünüm canım nasılsın? ne var ne yok?
aynı duyguları yaşamak ne güzel.. Allah bozmasın mutluluklarımızıııı..

hala dogum yapmayan kasım anneleri inşallah sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucagınıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…