Selamlar sevgiler annecikler
20.11.2012 saat 11 :00 da poyraz efe'miz spinal sezeryan ile ailemize gelmiş bulunmakta.
Rabbim her anneye bu güzelliği tattırsın inşallah.çok gergin olmama rağmen çok rahat geçen bir amelyat oldu sadece amelyt sırasında mide bulantı ve kusmam oldu bir de yatarken oldu o kadar şimdi evdeyim ayrıntılı doğum hikayesini anlatacağım
eve çıkınca rahat olur dedim ama biraz sancım var o da hastaneden çıkarken hava soğuktu araba bekliyorduk üşüttüm 2 dk.içinde
şimdilik bu kadar diyelim
canım gozun aydın beebgıne kacuştun topıc gıt gıt azaldı artık tek tuk kaldıkk buarada gecmış olsun dıkkat et kndıne usutme dıkışlerını grşmek uzere...
İyi haberlerini bekliyoruz SeA'cığım senin de, doğuma giden yolda çektiğin çileler kutsal olsun
Kızlar şimdi geldim doktordan pazartesi sezaryan kesin o vakte kadar zaten gelmez belli dedi, suni sancıya hiç sıcak bakmıyo bebek çok iri ben bu riske girmem diyo, napalım kısmetimizde bu varmış şimdi sadece kendimi sezaryan fikrine alıştırmak kaldı
sabahkı agrılarım gectıı bakalım ıyıce dengeszleştım ben galıbaayarın kontrolde ne olacakkk :)))
bende yarın tekrar nst ye gırıcem ve buyuk ıhtımalde ptesı gunu sunı sancıyla dogum yapıcam allahım hepımızın yarıdmcısı olsun kızlar...
canlarım nasılsınız ben bu sıralar giriyorum ama mesaj yazamadan okuyup çıkıyorum çünkü erdemin radarları çalışıyor hemen beni çağırıyo yanından ayrıldığımı anlayınca :) neyse hala doğum yapmayan arkadaşlar var sanırım rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inşallah .
biz bugün 24 günlük olduk büyüyoruz sürekli görmeyenler çok değiştiğimizi söylüyorlar ama ben anlayamıyorum sürekli gördüğüm için ama rabbim her isteyene nasip etsin inşallah nasıl bir duygudur bakmaya doyamıyorsun başında saatler geçirsen sıkılmıyorsun nasıl bir aşk nasıl bir sevgi rabbim çok büyük birkez daha anladım
bir ara sarılığımız yükseldi 3 gün hastaneeye gittik geldik kontrollere çok şükür düşüşe geçti bende dün ameliyat sonrası kontrolüme gittim ve dikişlerimin çok sağlıklı olduğunu rahmimin normal boyutlara döndüğünü söyledi hatta ultrasonla bakarken bir an garip oldum sanki erdemi tekrar orada görecem gibi geldi :) garip farklı duygular içersindeyim anlatmam imkansız ama sizlerde yaşadığınız için beni en iyi sizler anlarsınız normalde beni eve bu kadar süre ile dışarı çıkmadan tutsanız ben patlardım bunalmıa girerdim ama dediğim gibi ne oluyor nasıl geçiyor hiç anlamıyorum rabbim onun ayarlamasını yapıyr neyse çok uzattım galiba bizden haberler böyle Erdem öper ellerinizden bende mis kokulu bebişlerinizi kokluyorum ....
hayırlısı olsun herkes için
doktordan geldim nerdesiniz
alttan muayene yaptı doktorum kaçış buraya kadarmış pazartesiye kadar sancın gelmezse tekrar muayeneye bekliyorum dedi
ve kanama oldu kontrolün akabinde doktorum normal olduğunu bi kaç gün kanamanın devam edebileceğini söyledi, baya bi soktu diyebilirim sanırım doğumu tetiklemek içindi.
alttan muayene olanlara sorum olacak çok mu geldi kanamanız az mı? benimki baya çok geliyorda endişelendim...
cnm dogumu tetıklemek amacyla olabılır bende alttan hıc muayene olmadıgım ıcın bışey dıyemıcem ama yarın kontrolum war benıde yaparsa dıye korktum şmdı :S
uyumak istiyorummmmmm şöleeee huzurluca
aklım hep doğuma odaklı beynim rahat bırakılmıyorr
gençler bir sabah daha oldu
seacim biraz canını yakıyor tabi ama dayanılmicak gibi değil ne hissediyosun bilio musun adet olmadan yani kan sökmeden önce bi sancı hissedersin ya öyle bir acı hissediyorsun zaten onu hissettiğin anda doktor için yeterli oluyor 1-2 sn.
40 haftadan sonra yapılması iyi bişey bile olabilir belki doğum yolu açılır du bakalım görcez inşallah
sadece çok yorgunum şöyle güzel güzel bi uyuyup güç toplayabilseydim
uyuyorum uyanıyorum hala çok yorgunum tüm gün evdeyim ama hiç dinlenemiyorum üstelik yan gelip yattığım halde
Günaydın canım sabah sabah dikildik yine ayağa görende çocuk ağlıyo sanır :)) kanaman devam ediyomu hala bilmiyorum ama benim olmadı hiç o kadar olmasıda normalmi bilmiyorum yinede bebeğinin hareketini takip et nolur nolmaz. Benimde akşam karnına bi ağrı girdi bir mutluluk bir mutluluk acaba gazmıki diye metsil çiğnedim yatmadan yine ağrım kesildi( ben ancak gaz doğuruyorum yani :))
doktorum bi kaç gün kanaman olur diye uyardı beni
ve sanırım kontrolü 40 bitiminde yaptığından zorladı belki bi kaç hafta erken yapsaydı bu kadar zorlamazdı. dün baya geldi korktum ama geceden beri gelmemiş.
sen kaçıncı haftada yaptırmıştın çatı kontrolünü?
hafif bi sancı var bende hayırdır inşallah bende gaz mı doğuruyorum acaba
bu aralar gazlıyım nedense :)
benden ses çıkmazsa anlayın ki doğurdum :)
ayy kzlar yaaa bugun yıne ns t ye soktu dr um bı gram sancı cıkmadı bebegın herşeyı ıyı salıya kadar bekleyelım bakalım dedı kendılıgınden gelmezse sunı ye gecerız dedı kndılıgınden gelmesını beklemek en ıyısı ama gelmezse yapacak bışı yok dedı dr um yıne kaldık anlıcanız muallaktaaa bıde kız bebekler erken dogr derlerdı pehhh yalannn kmse artık ınanmasn o tezi curuttukk arkadaşlarrr
ayy kzlar yaaa bugun yıne ns t ye soktu dr um bı gram sancı cıkmadı bebegın herşeyı ıyı salıya kadar bekleyelım bakalım dedı kendılıgınden gelmezse sunı ye gecerız dedı kndılıgınden gelmesını beklemek en ıyısı ama gelmezse yapacak bışı yok dedı dr um yıne kaldık anlıcanız muallaktaaa bıde kız bebekler erken dogr derlerdı pehhh yalannn kmse artık ınanmasn o tezi curuttukk arkadaşlarrr
39. Haftanın başında olmuştum ben çatı muayenesini çok iyi çok esnek demişti doktorum çok mutlu olmuştum( of kızlar ben çok kötüyüm yaa durmadan ağlayasım geliyor tutamıyorum kendimi stres yapmıyo gibiyim aslında ama bu iç sıkıntısı ağlamak nedir anlamadım gitti sezaryan kesinleştiğinden beri algılarım değişti resmen (
Kaçıncı haftadasın sen tam?
çürüttük ki ne çürüttük :)) bende o zamana kadar sancılanmazsam pazartesi ya da salı gideceğim muayeneye, doktor 1 hafta kadar bekleriz olmadı suni sancılarız dedi
aynenn benıde sancılıcakkk galıba bu gıdışle :)) bugun sancı cıkmaynca ptesıyı salı yaptı ama bakalım ne olckk bellı deıl geneee
ya hiç sorma benide sorumlulukların artması korkutuyor artık kendine özel bi yaşamın olamicak düşünsene
napalım herşeye değer diyoruz şükür Rabbime Yaradana verene çok şükürrr
canlarım nasılsınız ben bu sıralar giriyorum ama mesaj yazamadan okuyup çıkıyorum çünkü erdemin radarları çalışıyor hemen beni çağırıyo yanından ayrıldığımı anlayınca :) neyse hala doğum yapmayan arkadaşlar var sanırım rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inşallah .
biz bugün 24 günlük olduk büyüyoruz sürekli görmeyenler çok değiştiğimizi söylüyorlar ama ben anlayamıyorum sürekli gördüğüm için ama rabbim her isteyene nasip etsin inşallah nasıl bir duygudur bakmaya doyamıyorsun başında saatler geçirsen sıkılmıyorsun nasıl bir aşk nasıl bir sevgi rabbim çok büyük birkez daha anladım
bir ara sarılığımız yükseldi 3 gün hastaneeye gittik geldik kontrollere çok şükür düşüşe geçti bende dün ameliyat sonrası kontrolüme gittim ve dikişlerimin çok sağlıklı olduğunu rahmimin normal boyutlara döndüğünü söyledi hatta ultrasonla bakarken bir an garip oldum sanki erdemi tekrar orada görecem gibi geldi :) garip farklı duygular içersindeyim anlatmam imkansız ama sizlerde yaşadığınız için beni en iyi sizler anlarsınız normalde beni eve bu kadar süre ile dışarı çıkmadan tutsanız ben patlardım bunalmıa girerdim ama dediğim gibi ne oluyor nasıl geçiyor hiç anlamıyorum rabbim onun ayarlamasını yapıyr neyse çok uzattım galiba bizden haberler böyle Erdem öper ellerinizden bende mis kokulu bebişlerinizi kokluyorum ....
Selam canım bizler iyiyiz,seni de merak ediyorduk iyi olmana sevindim.
Bebişler herşeyimiz oldu bi anda,bambaşka bi duygu gerçekten.Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
sağlıklı bi şekilde bize bağışlasın Allahım miniklerimizi..
Erdem'i bende öpüyorum koklaya koklaya,Uras'ta ellerinden öper teyzesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?