2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
aaaa katre ve asya sizdemi pazartesi doğuracaksınız.bende kısmetse pazartesi doğurucam.sizinle aynı durumdayım çok duygusal ve karmakarışığım,korkuyorum.çok heyecanda var tabiki.ben bu gece yatış yapıcam.gece açılma için ilaç vericekler artık ne zaman doğururum bilemiyorum.Allah yardımcımız olsun.kolay doğumlar geçirip bebeişlerimizi bir an evel koklayalım.

öyle tabi canım aman düşünmemeye çalışıyorum yoksa sinirleniyorum zaten hassas bi dönemdeyiz.
canım Allahım eksik etmesin onları başımızdan onlar olmasa naparız bilmiyorum.iyiki varlar gerçektren kıymetleri daha iyi anlaşılıyo annemmmmm

evet canım yarın kısmetse bizde bebişlerimize kavuşucaz. sanırım normal doğum olcak seninkisi..Allhaım kolaylıklar versin inşallah bir avazda kurtulursun..
bizde yarın sabah yatış yapıp erkenden sezeryanla kavuşcaz bebişlere heyecan doruklarda zirve yapmış durumda..
Allahım yardımcımız olsun

Günaydın kızlar gece biraz daha devam etti sancım sonra sızmışım uyandığımda inceden devam eden sancım var adet sancısı gibi ve belim ağrıyo umarım gelir artık oğlum

senin bebiş geliyooo hot_icee yarın sende doğurursun inşallah hep beraber alırız bebişleri kucaklara..

Ay hadi bakalım 3 kisi olduk belki biri daha aramıza katılır :) ben de cok heyecanlı duygusal korkak ve tarafsız duygular içindeyim. Güçlü olmaya çalışıyorum ama patlamamak icin zor tutuyorum kendimi . Bı ağlayasın var ki ..Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeler saglikla doğsun bize de kolay doğumlar olsun

selam kızlar arada bı gırıorum bazen cevap yazamıorum.bu gece ılk kez annemler felan evıne gıttı bebişimizle başbaşa kaldık ufak tefek gaz sancıları dısında rahatsız etmedı kuzum bizi:) buda Yahya'mızın fotografı teyzeleri..

kızlar günler geçti saatler geçmiyor.son 25 saat :)heyecandan mı bilmiyorum ağrılarım geliyo sızılıyo uyuşuyo ne varsa oluyor banaq. yarın öğleyin bebeğimi alıcam inşşallah. yarın doğum yapacak bütün arkadaşlara allah yardımcısı olsun. allah sağlıkla bebeklerini almayı nasip etsin. gününü bekleyenlere de allah sabır versin.çünkü son günleri geçirmek çok zor. allahım yardım etttttt..

allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.mutlu şanslı sağlıklı bi bebek olur inşşah.çokda yakışıklı maşşalh

allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.mutlu şanslı sağlıklı bi bebek olur inşşah.çokda yakışıklı maşşalh

saol canım Allah dogum bekleyenlere sizlerede yardımcı olsun sağlıklı sıhhatlı bebekler nasıp etsın..o son gunlerın nasıl bı turlu gecmedıgını ben bılırım ama sonunda o zorluklara sıkıntılara değiyo inanın..

Canim maşallah Allah nazarlardan korusun cok tatlı bahtı iyi olsun anali babali büyüsün inşallah :) bayıldım !!

Tarcincim sen de mı uyuymayorsun
Ben cok fena skntiliyim ya

işte lavabodan dolayı uyandım kızlar sonra tekrar dalmada zorluk çektim forma koştum hemen yani son günlerin heyecanından uyuyamama durumu diyebiliriz

hayırlısıyla cuma bir gelse..... cuma günü doktor kontrolüm var anya konya belli olacak hayırlısıyla inşallah hakkımızda hayırlısı olur

allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım. maşallah çok tatlı. bahtı açık olsun inş.

herkese merhaba ..

14.11.12 tarihinde oğlum kerem im dünyaya gözlerini açtı.

evimize geldik. 13 kasım tarihinde gece 23.30 da hastaneye yatış yaptım. sabaha kadar bekledik ama bebeğim kakasını yaptığı için son anda normal doğumdan döndük ve sezeryan ile sabah 8.55 te oğluşum bana merhaba dedi.. şimdilik herşey mükemmel. ağrılarım bitti gibi işlerimi halledebiliyorum çok şükür. sezeryan olmak sandığım kadar zorlamadı bünyemi. bebeğim ilk gün bizi korkuttu ama sonrasında huzurlui sakin bi havaya girdi beni hiç yormuyor. hikayemi daha sonra ayrıntılarıyla yazacağım inşş..

sea, coyness, kullanılmayannick ve mervecik bu arkadaşların akibeti ne oldu merak ediyorum ?? hepinizi öpüyoruuuzz sevgileeerrrrrr.........

Son düzenleme:
Canimsin ya sen bu topuğun olmazsa olmaz gulusun acayip seviyrm seni cok moral oluyorsun hepimize Allah senden razı olsun :) sonda illa takiyolarmis lavman yapmayacak ama

canım sonda da bişey yok asıl takılmassa zorlanırsın cünkü epiduralden ötürü kalkamayacaksın bi süre bu zaman içinde bana takılan serumun etkisiyle bi litreden fazla işemisim. hiç bişi hissetmedim ki takıldıgını bile ebeler idrar torbasını değiştirirken o ne dedimde çişin dediler meğer sonda takılıymış. sonrasında uyuşukluk gidiince tuvalete gitmek emzirmek için hareket edince karnın acıyacak ama o da iki güne geçiyo. lavmanda süper bişimiş arada kabız olunca gidip yaptırmak lazım. korkulacak bişi yok yani..

masallah Allah nazarlardan saklasin canim.
cok seker cok tatli
Allah saglikli mutlu bir omur nasip etsin insalah.

seA dan haberi olAN VARMI?

ay doğurdum kı acaba bu saatlerde burda olmalıydı

kızlar dogurdugumu tahmın edıyorsunuz ama bende hala tık yokk dun dugunumuz vardı o sebepten fazla gıremedım anlıcanız hala beklemedeyım duugnde herkes benı gorunce şaşırdı ayy bu evde yatıodu tabı dogurmıcanı anladı cıktı dolaşmaya dıolar mllet te bı antıkaaaaa :)))) yok dedım bole ıı vazgectı bnm kızım cıkmaktan :))

allah analı babalı buyutsun cnm cok tatlı maaşallahh kavuştun yavruna darısı bız bekleyenlerınm başına sağ salım inş....

cnm gozun aydın senınde coynes ve kullanılmayan da dogum yatı mervecıkten haberım yok ve bende hala doguramadımm bakalım çarşambaya kadar gelmezse dr sunı sancıyla denıcek sanırım bnde sunı sancıdan korkuorum ınş carşmbaya kadar gelır nazlı kızımmmm

senin minik 9.ay 10 gün klasiğine karşı geliyor anlaşılan
Hayırlısı ile bi bakmışsın 2 gün sonra haberini alıyoruz sea doğum yapmış

Merhaba kızlar :) bende şubat annesi olucam inş, arkadaşım kasım annesi yeni doğum yaptı hem onun için hemde meraktan sizin yazdıklarını okuyorum son günlerde :) yazdığınız şeylerden tecrübe edinmeye çalışıyorum, sizlere bir şey sormak istiyorum. Gittiğiniz hastanelerde özelde ya da devlette ayakta doğum yapabileceğiniz yerler var mıydı? En kolay doğum pozisyonu ayakta olanmış yabancı sitelerden araştırdığımız kadarıyla, eğer böyle bir imkan varsa bende faydalanmak isterim fakat ilk bebeğim olduğu için hiç bir fikrim yok..:44: cevaplarsanız çok sevinirim :)
bu arada bebeğini bekleyen annelere sabır versin Rabbim inş sağ salim alırlar kucaklarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…