öyle tabi canım aman düşünmemeye çalışıyorum yoksa sinirleniyorum zaten hassas bi dönemdeyiz.Aman bosver takılma onlara sen ! Kocan iyi mı o önemli neticede o lazım sanaherkesin keyfi bilir bosverr senin Can'ın sag ollsun :) artık bebis sığmıyor baskı yapıyordur midene sık disini tatlım az kaldı :)
VAlla bende acayip derecede duygusalim hele annem diyince :) cok duygulaniyodum anne kıymeti daha yeni anlaşılıyor Allah yokluklarını göstermesin :)
aaaa katre ve asya sizdemi pazartesi doğuracaksınız.bende kısmetse pazartesi doğurucam.sizinle aynı durumdayım çok duygusal ve karmakarışığım,korkuyorum.çok heyecanda var tabiki.ben bu gece yatış yapıcam.gece açılma için ilaç vericekler artık ne zaman doğururum bilemiyorum.Allah yardımcımız olsun.kolay doğumlar geçirip bebeişlerimizi bir an evel koklayalım.
Günaydın kızlar gece biraz daha devam etti sancım sonra sızmışım uyandığımda inceden devam eden sancım var adet sancısı gibi ve belim ağrıyo umarım gelir artık oğlum
senin bebiş geliyooo hot_icee yarın sende doğurursun inşallah hep beraber alırız bebişleri kucaklara..
Ay hadi bakalım 3 kisi olduk belki biri daha aramıza katılır :) ben de cok heyecanlı duygusal korkak ve tarafsız duygular içindeyim. Güçlü olmaya çalışıyorum ama patlamamak icin zor tutuyorum kendimi . Bı ağlayasın var ki ..Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeler saglikla doğsun bize de kolay doğumlar olsunaaaa katre ve asya sizdemi pazartesi doğuracaksınız.bende kısmetse pazartesi doğurucam.sizinle aynı durumdayım çok duygusal ve karmakarışığım,korkuyorum.çok heyecanda var tabiki.ben bu gece yatış yapıcam.gece açılma için ilaç vericekler artık ne zaman doğururum bilemiyorum.Allah yardımcımız olsun.kolay doğumlar geçirip bebeişlerimizi bir an evel koklayalım.
Eki Görüntüle 555712
selam kızlar arada bı gırıorum bazen cevap yazamıorum.bu gece ılk kez annemler felan evıne gıttı bebişimizle başbaşa kaldık ufak tefek gaz sancıları dısında rahatsız etmedı kuzum bizi:) buda Yahya'mızın fotografı teyzeleri..
allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.mutlu şanslı sağlıklı bi bebek olur inşşah.çokda yakışıklı maşşalh
Eki Görüntüle 555712
selam kızlar arada bı gırıorum bazen cevap yazamıorum.bu gece ılk kez annemler felan evıne gıttı bebişimizle başbaşa kaldık ufak tefek gaz sancıları dısında rahatsız etmedı kuzum bizi:) buda Yahya'mızın fotografı teyzeleri..
Canim maşallah Allah nazarlardan korusun cok tatlı bahtı iyi olsun anali babali büyüsün inşallah :) bayıldım !!
Tarcincim sen de mı uyuymayorsun
Ben cok fena skntiliyim ya
Sıkıntılı derken, hani uyuyamama dolanıp durma hali mi? Yoksa sancınız falan mı var ya da daha farklı birşey mi?
İnşallah hani şu artık son günlerin etkisiyle olan uyuyamama durumudur ve daha başkaca bir sıkıntınız yoktur.
allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım. maşallah çok tatlı. bahtı açık olsun inş.Eki Görüntüle 555712
Canimsin ya sen bu topuğun olmazsa olmaz gulusun acayip seviyrm seni cok moral oluyorsun hepimize Allah senden razı olsun :) sonda illa takiyolarmis lavman yapmayacak ama
masallah Allah nazarlardan saklasin canim.Eki Görüntüle 555712
seA dan haberi olAN VARMI?
ay doğurdum kı acaba bu saatlerde burda olmalıydı
Allah hepimize yardım etsin ne diyelim :) basa gelen çekilir melek gelecek inşallah acıların sonunda :) bu arada sea bence de doğurdu ben bugun gündüz rüyamda sea beni tel ile ararken gördüm aa diye şaşırıyorum
Telimi nerden buldu bende de kayıtlı diye.. Bı haberdir belki dedim inşallah doğmuştur kızı :) yoksa kesin gelirdi o :)
Eki Görüntüle 555712
herkese merhaba ..
14.11.12 tarihinde oğlumkerem im dünyaya gözlerini açtı.
evimize geldik. 13 kasım tarihinde gece 23.30 da hastaneye yatış yaptım. sabaha kadar bekledik ama bebeğim kakasını yaptığı için son anda normal doğumdan döndük ve sezeryan ile sabah 8.55 te oğluşum bana merhaba dedi.. şimdilik herşey mükemmel. ağrılarım bitti gibi işlerimi halledebiliyorum çok şükür. sezeryan olmak sandığım kadar zorlamadı bünyemi. bebeğim ilk gün bizi korkuttu ama sonrasında huzurlui sakin bi havaya girdi beni hiç yormuyor.hikayemi daha sonra ayrıntılarıyla yazacağım inşş..
sea, coyness, kullanılmayannick ve mervecik bu arkadaşların akibeti ne oldu merak ediyorum ?? hepinizi öpüyoruuuzz sevgileeerrrrrr.........
kızlar dogurdugumu tahmın edıyorsunuz ama bende hala tık yokk dun dugunumuz vardı o sebepten fazla gıremedım anlıcanız hala beklemedeyım duugnde herkes benı gorunce şaşırdı ayy bu evde yatıodu tabı dogurmıcanı anladı cıktı dolaşmaya dıolar mllet te bı antıkaaaaa :)))) yok dedım bole ıı vazgectı bnm kızım cıkmaktan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?