2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
tarçıncım canımm seninde kızın olucak dimi

doktor ne diyor sezaryen normal boyu kilosu nasıl annesi saglıgı yerinde olsun hepsinin inşşşşşşş

evet kızım oluyor canım benim daha çatı kontrolü olmadı o yüzden belirsiz ama çatı müsaitse sanırım normal doğum yolunda ilerliyorum Allah izin verirse
3500 civarı kilosu şuan canım

sende ne var ne yokk

geceye adım adıyoruz ama bızım bebişlerde hala tık yokkk

benim midem ağrıo zaman zaman sea

bugün sağlık ocağından aradılar rutin ve sıkıcı sohbetler işte
ufff ne gereksiz bişidir o

Son düzenleme:

cnm mıde agrısı bnde de oluo agrı deılde yanma yarım cay bardagı suya 1 cay kaşıgı karbonat karıştırıorum bı ıkı damlada lımon damlatıp ıcıorum anck ole rahatlıorum yanmayı başka bışı gecrmıo yanma hısssı varsa bunu yappp

cnm mıde agrısı bnde de oluo agrı deılde yanma yarım cay bardagı suya 1 cay kaşıgı karbonat karıştırıorum bı ıkı damlada lımon damlatıp ıcıorum anck ole rahatlıorum yanmayı başka bışı gecrmıo yanma hısssı varsa bunu yappp

Kizlar oncelikle hepinizi Rabbim sagsalim evlatlariniza kavustursun..2 gun once sezaryenle dogum yapmis biri olaraktan kesinlikle onermiyorum yani mecburiyet dsinda asla sezaryeni tercih etmeyin derim ben.. Normal dogum sancilarini bi kac saat cekersiniz dogum olunca kurtulur rahatlarsiniz ama sezaryende cekmediginiz agri sanci kalmiyo keske normal dogursaydim diorum koekmasaydim simdiye coktan ayaklnmistim..

Canım gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Umut hastanesinde yaptın galiba sen de dımı, nasıldı şartlar, personel, ilgi, hijyen? Drun kimdi orada? Ben de muhtemelen oraya gidicem de

Cnm tskr edrm kartal umutta yaptim herseyden cok memnun kaldim seyma hnm dktrum ebeler hemsireler temzlik hepsi gayetiyi

yanma değil işte ağrı giriyor... gaviscon içiyorum nadiren.. gerçi o yanma için ağrı için değil ama kısa bi süreliğine rahat ettiriyor beni.

bugün sağlık ocağından aradılar rutin sohbetler için ne gereksiz bişidir ki o ama sordum midem ağrıo nedendir diye normal dedi mide sıkıştı kaldı dedi, bebek eziyor mideyi normaldir dedi, bebem tekmeledikçe ben ağrı yaşıyorum, midem boşalıncada midem ağrıyorr

Son düzenleme:

maşAllah canımmm

bende cumartesi gidicem doktora catı muayanesi olucam ve bebeğin kilosuna göre doguma karar verilecek ne kadar sancılıda olsa saglıklısı normal dogum olduug i.çin bende normal istiyorumm ;Ama Allahtan hayırlısı doktorlara guvenmek zorundayız

Tamam cnm öğrendiğim iyi oldu bunu ezberlşyimde okurum bebeğime
Ne biliyim bende hep okuyodum bundannsonra dikkat ederim cnm sağol

kzlaaarr hadı bakalımm kara kara duşunuorum nası uyucam dıee szde de varmı ? bıde bnm karnm bugun cok sertleşio ndndr acabaaa ?

kzlaaarr hadı bakalımm kara kara duşunuorum nası uyucam dıee szde de varmı ? bıde bnm karnm bugun cok sertleşio ndndr acabaaa ?
olmaz mı olmaz mıııı bir an evvel sabah olsun diyorum gece yatarken
bugün uykum var ama lavabo molaları bölük pörçük edebilir uykumu, deliksiz uyumayı özledim

olmaz mı olmaz mıııı bir an evvel sabah olsun diyorum gece yatarken
bugün uykum var ama lavabo molaları bölük pörçük edebilir uykumu, deliksiz uyumayı özledim

ama su ıcmeden de olmaz nyapcz blmıorum wallaaa bebişler dogmadan uykusuzluga alıştrdılar bızı

uyku mu? peh peh pehhh belirli saatlerde uyanıyorum demek ki bebiş de o saatlerde uykumuzdan edecek bizi diye düşünüyorum ​sürekli bir tatbikat havasındayız

uyku mu? peh peh pehhh belirli saatlerde uyanıyorum demek ki bebiş de o saatlerde uykumuzdan edecek bizi diye düşünüyorum ​sürekli bir tatbikat havasındayız

bebegınızın hareketlerı nasıl kzlar azaldımı cogaldımı yoksa aynımı eskısıylaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…