• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bende 40. haftadayım her arayan doğurmadınmı hala diyip duruyo artık geriliyo insan gerçekten. benim doktorumda bu haftada gelmezse haftayada beklicez dursun durabildiği kadar dedi ama bu bel ve sırt ağrısı gerçekten dayanılır gibi değil. bi yandanda aslında akrep burcu arkadaşlar kusura bakmasınlar ama kızım akrepi atlatsa ne güzel olur diyede düşünüyorum :))

aaaa bende akrep burcuyum ve kızımında akrep olmasını istiorum ama kızım ısrarla gelmıyor...bende yay olmasını istemıyorum ustelık bnm yukselenım yay :)) kızımda bnm gıbı olmalıııı :47:

Tamam canım dedillerini uyguluycam çok sağol
Ben hep dua ediyorum lohusa iken okımakta bi sakınca yoktur herhalde:26:

canım kuranı kerım ayetleri okunmaz gusulsuzken, ama dua okunur, kuranı kerimden hem dua hem sure olarak sadece fatiha vardır, gusulsuz fatiha okunabilir, veya işte yarenin sölediği dualar okunabilir, bol bol besmele çek alırken yatırırken emzirirken, besmelenin fazileti gerçekten çok büyük

ayy herkes dalga gecmeye başladı wallaa etrafmda kız beebk doguranlar hep 37.38.haftada dogurdu bnmkının gelmeye nıyetı yok mllette dıo en ıyısı dogurma sen kalsın ordaa :)) bende dıorum bole daha masrafsz okula başlayacagı zmaan cıkarıverıcem dıorum ne yapımmm artıkkk :7:

canım kuranı kerım ayetleri okunmaz gusulsuzken, ama dua okunur, kuranı kerimden hem dua hem sure olarak sadece fatiha vardır, gusulsuz fatiha okunabilir, veya işte yarenin sölediği dualar okunabilir, bol bol besmele çek alırken yatırırken emzirirken, besmelenin fazileti gerçekten çok büyük

doğru söyluyon cnm bende besmelenın fazıletıne ınanrım ay ne zman bıtcek bılmem 28 gun oldu lekelenme şeklınde devam edıyo

canım sende olmasan tınlayan yok beni:) saol valla öldüm öldüm dirildim o kuvezdeyken ..şükür allahıma ne kadar şükretsem az evimdeyimmm...

cnm benım ya kıyyamam ya cok sukur atlatmıssınız
valla arkadaşlar napsınlar duştuler doğum telaşa ah bı doğum yapsınlar o zman ortak noktlar coğalcak ınşalla
ay ınsanın evladı ne kıymetlı dımı cnm benım ya ay emerken bazen tıkanıyo oğlum ayyyyyy ınan o nefes alana kadar bende bende nefesımı tutuyorum

kızlar bu akşam oğlumuzla bırlıkte ılk defa avm ye ıdıyoruz nasıp olursa artık 4 kışı aile olarak ılk cıkıcaz
bakalım napıcak aras merak edıyorum arabasını sevıcekmı heyecan yaptım

takvimim bile bitti ama benim oğlandan tık yok.ağlamak istiyorum.bugün kontrolüm vardı doktor daha gelmeye niyeti yok gibi dedi.suni sancısız gelmeyecek galiba

oğlum 9 günlük oldu :)

birlikte 5. günümüz... meme uçlarım çok acıyor. ve oğlum emmeye başlayınca yaklaşık yarım saat emiyor. hatta 2 saat emdiği bile oldu.

sütlerim az gelicek diye çok üzülüyorum. sarılığımız devam ediyor. yarın yine kontrolümüz var.inşallah azalmıştır ... ve geçer...

geceleri saat kuruyorum onu emzirmek için. 1.5 saatte bir uyandırıp emziriyorum. hatta o da bu duruma baya alıştı. bazen birkaç dk kala kendi uyanıyor.

siz bebekli anneler neler yapıyorsunuz? nasıl geçiyor zaman?

bu arada hala doğurmayanlar var. haftası dolanlar... Rabbim sizleri de hayırlısıyla evlatlarınıza kavuştursun.onları kucağa alıp öpüp koklamak çok güzel birşey...

birlikte 5. günümüz... meme uçlarım çok acıyor. ve oğlum emmeye başlayınca yaklaşık yarım saat emiyor. hatta 2 saat emdiği bile oldu.

sütlerim az gelicek diye çok üzülüyorum. sarılığımız devam ediyor. yarın yine kontrolümüz var.inşallah azalmıştır ... ve geçer...

geceleri saat kuruyorum onu emzirmek için. 1.5 saatte bir uyandırıp emziriyorum. hatta o da bu duruma baya alıştı. bazen birkaç dk kala kendi uyanıyor.

bu arada hala doğurmayanlar var. haftası dolanlar... Rabbim sizleri de hayırlısıyla evlatlarınıza kavuştursun.onları kucağa alıp öpüp koklamak çok güzel birşey...

canım emdikçe çoğalacak daha da sütün sakın olumsuz düşünme hep sütüm bol diye düşün, ne güzel emiyormuş, sarılığınız da geçer bence birkaç güne kadar, meme uçları sorun işte tecrübeli annelerden önerileri alırsın, bir eczacı arkadaşım yara olduktan sonra sürülecek bir krem önermişti ama ismini unuttum inanki

bu arada ne dicem köpeklerinin tepkisi nasıl oldu, gerçi yaşları baya büyük olgunlak karşılamışlardır ama merak ediyorum, benim de günüm doluyor pazar günü pztesi suni ile doğurcam herhalde, hayırlısı

canım emdikçe çoğalacak daha da sütün sakın olumsuz düşünme hep sütüm bol diye düşün, ne güzel emiyormuş, sarılığınız da geçer bence birkaç güne kadar, meme uçları sorun işte tecrübeli annelerden önerileri alırsın, bir eczacı arkadaşım yara olduktan sonra sürülecek bir krem önermişti ama ismini unuttum inanki

bu arada ne dicem köpeklerinin tepkisi nasıl oldu, gerçi yaşları baya büyük olgunlak karşılamışlardır ama merak ediyorum, benim de günüm doluyor pazar günü pztesi suni ile doğurcam herhalde, hayırlısı

köpeklerim tepkisiz kaldı. küçük olan bebeğin sesini duyunca kaçıyor. büyük olan hiç yaklaşıp merak etmiyor. iyiyiz şimdilik bakalm.
gelen giden ve temizlik dolayısıyla şimdilik ayrı odada kalıyor köpekler.. çünkü tüy döküyorlar yetişemiyoruz hepsine. ama sıkça ben yanlarına giriyorum. arada müsait olunca açıyoruz kapılarını öyle geçiyor zaman şimdilik.

maşalah senin yavrun içerini sevdi güzel gelişiyor işte. benimki 20 gün önce geldiği için biraz sıkıntı yaşadık gününü doldurması çok güzel. inşallah tam vaktinde saatinde güzel bir doğumla alırsın kucağına.

köpeklerim tepkisiz kaldı. küçük olan bebeğin sesini duyunca kaçıyor. büyük olan hiç yaklaşıp merak etmiyor. iyiyiz şimdilik bakalm.
gelen giden ve temizlik dolayısıyla şimdilik ayrı odada kalıyor köpekler.. çünkü tüy döküyorlar yetişemiyoruz hepsine. ama sıkça ben yanlarına giriyorum. arada müsait olunca açıyoruz kapılarını öyle geçiyor zaman şimdilik.

maşalah senin yavrun içerini sevdi güzel gelişiyor işte. benimki 20 gün önce geldiği için biraz sıkıntı yaşadık gününü doldurması çok güzel. inşallah tam vaktinde saatinde güzel bir doğumla alırsın kucağına.

amin canım sağ salim kavuşsaydık, kusma sorunu geçti sanırım, kardeşime sormuştum da erken doğduğu için midedeki kapak gelişmemiştir demişti, ben de sabırsızlıkla bekliyorum, karyolanın yatağını yeni serdim, kedim yer belledi yumuşak diye arada yatıyor napcam bilmem:37: eşim bebek geldikten sonra yatmaz merak etme diyor, gittim bi de ona yatak yuva aldım kıskanmasın diye :) bakalım bizimki nasıl tepki vericek

amin canım sağ salim kavuşsaydık, kusma sorunu geçti sanırım, kardeşime sormuştum da erken doğduğu için midedeki kapak gelişmemiştir demişti, ben de sabırsızlıkla bekliyorum, karyolanın yatağını yeni serdim, kedim yer belledi yumuşak diye arada yatıyor napcam bilmem:37: eşim bebek geldikten sonra yatmaz merak etme diyor, gittim bi de ona yatak yuva aldım kıskanmasın diye :) bakalım bizimki nasıl tepki vericek

sevicktir inşallah yaa :)

hayvanlar genelde sirkeyi sevmez. sirkeli suyu sprey şişesine koyup yatağa fıslatırsan bir daha çıkmaz heralde.

kusma sorunu bitince yoğunbakımdan çktı zaten canım. herşey olunda gibi şimdilik bir tek sarılık var. inşallah o da geçerse çok şükür sağlıkla büyütücez.

Rabbim herkese dileyen isteyen herkese evlat kkusu tattırsın. öyle güzelki onun her anı.. sürekli resim çekiyoruz :) her anı ölümsüzleştiriyoruz...:16:

rabbim nazarlardan belalardan korusu tüm evlatları...

merhaba kızlar...

bebeişlerle ilgilenmekten buraları çok boşladık :) eminim düzenimiz oturunca hepimiz tekrar burayı hareketlendireceğiz inşallah...

çok şükür biz iyiyiz, kızım da iyi... gaz problemi yaşıyoruz, onu da adaçayı yağı, bol masaj, fitil ve yüzüstü yatarak biraz daha hafifletiyoruz çok şükür.

emme problemimiz yok ama benim göğüs ucu ağrılarım hala geçmedi :(

neyse kızım uyanıyo görüşürüz bi ara :) :)
bebeğin ne kadarlık canım
allah analı babalı büyütsn inş. benimki 13 günlük
13 gündür herseyım kızım oldu çok mutluyum onunla. nete girerken bile özlüyorum onu. uyudugu zmn buralarda takılıyorum. doğum normal mi oldu ?

benim kızmda 13 günlük sarılık oldu geçti çok şükür. 2 buçuk saatte bir emiyo benimki geceleri.bizim muayenemiz yapıldı. elinin üstünden kan alındı. çok ağladı kızım. o ağlarken bende ağladım . bebeğini emzirirken iki göğüsünü de emiyo mu tek seferde. doyup kendi mi bırakıyor ve ek mama veriyormusun ?

yaaaaaaaaaaaaaaa kızlarrr benim belim ve kasıklarımda ağrılar başladı bu cocuk bu gece gelicek herhalde, sankim hafif pembemsi bişeyler de var, Allahım çok heyecanlandım:52: bi duşa gireyim bari, kaç dak bir gelmesi lazım ne zaman gideyim ki hastaneye :52:

benim kızmda 13 günlük sarılık oldu geçti çok şükür. 2 buçuk saatte bir emiyo benimki geceleri.bizim muayenemiz yapıldı. elinin üstünden kan alındı. çok ağladı kızım. o ağlarken bende ağladım . bebeğini emzirirken iki göğüsünü de emiyo mu tek seferde. doyup kendi mi bırakıyor ve ek mama veriyormusun ?
bazen tek göğüs emiyor bazen iki göğüsü de emdiği oluyor. mama vermiyorum sen?
yaaaaaaaaaaaaaaa kızlarrr benim belim ve kasıklarımda ağrılar başladı bu cocuk bu gece gelicek herhalde, sankim hafif pembemsi bişeyler de var, Allahım çok heyecanlandım:52: bi duşa gireyim bari, kaç dak bir gelmesi lazım ne zaman gideyim ki hastaneye :52:
ayy canım hayırlısıı... ılık duş al sakin ol.. dualarımız seninlee:49:

Kızlar ya ben zir zir böceği gibi oldum :( her seye alınır ağlar oldum hiç sulugoz değilimde ama bı duygusallık ki hiç sormayın .. Benim gibi olan var mı yoksa tek zirilti ben miyim? :(

ayy cnm hadı inş.dogurda sıra banada gelsın artık :)) guzel hbrlerle gel dualrımz senınle bır avazda kurtulursun inş... inş gelıodur bebişin bu seferr...

kızlaarrr nasılsınızz daha doguramadık yaaa :1::1::1:

ben çok fena üşüttüm evde yatıyorum bogazım şiş hapşuruyorum :31:

sizler nasılsınızzzzzzzzz:2:

Back