Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dedemin insanlarını izliyorum güzelmiş
siz napıosunuz hanımlar
1 geceye daha adım adım ilerliyoruzz
dedemin insanlarını izliyorum güzelmiş
siz napıosunuz hanımlar
1 geceye daha adım adım ilerliyoruzz
tarçıncım canımm seninde kızın olucak dimi
doktor ne diyor sezaryen normal boyu kilosu nasıl annesi saglıgı yerinde olsun hepsinin inşşşşşşş
geceye adım adıyoruz ama bızım bebişlerde hala tık yokkk
evet kızım oluyor canım benim daha çatı kontrolü olmadı o yüzden belirsiz ama çatı müsaitse sanırım normal doğum yolunda ilerliyorum Allah izin verirse
3500 civarı kilosu şuan canım
sende ne var ne yokk
benim midem ağrıo zaman zaman sea
evet kızım oluyor canım benim daha çatı kontrolü olmadı o yüzden belirsiz ama çatı müsaitse sanırım normal doğum yolunda ilerliyorum Allah izin verirse
sende ne var ne yokk
Canım gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Umut hastanesinde yaptın galiba sen de dımı, nasıldı şartlar, personel, ilgi, hijyen? Drun kimdi orada? Ben de muhtemelen oraya gidicem de
cnm mıde agrısı bnde de oluo agrı deılde yanma yarım cay bardagı suya 1 cay kaşıgı karbonat karıştırıorum bı ıkı damlada lımon damlatıp ıcıorum anck ole rahatlıorum yanmayı başka bışı gecrmıo yanma hısssı varsa bunu yappp
sende ne var ne yokk
bugün sağlık ocağından aradılar rutin ve sıkıcı sohbetler işte
ufff ne gereksiz bişidir o
mıde agrısı bnde de oluo
Tamam cnm öğrendiğim iyi oldu bunu ezberlşyimde okurum bebeğimecnm her dua okunmazmış bende gecen bılen bı aarkadaşa sordum
Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım." gibi
bu okunurmuş cnm
Ne biliyim bende hep okuyodum bundannsonra dikkat ederim cnm sağolcanım kuranı kerım ayetleri okunmaz gusulsuzken, ama dua okunur, kuranı kerimden hem dua hem sure olarak sadece fatiha vardır, gusulsuz fatiha okunabilir, veya işte yarenin sölediği dualar okunabilir, bol bol besmele çek alırken yatırırken emzirirken, besmelenin fazileti gerçekten çok büyük
olmaz mı olmaz mıııı bir an evvel sabah olsun diyorum gece yatarkenkzlaaarr hadı bakalımm kara kara duşunuorum nası uyucam dıee szde de varmı ? bıde bnm karnm bugun cok sertleşio ndndr acabaaa ?
olmaz mı olmaz mıııı bir an evvel sabah olsun diyorum gece yatarken
bugün uykum var ama lavabo molaları bölük pörçük edebilir uykumu, deliksiz uyumayı özledim
ama su ıcmeden de olmaz nyapcz blmıorum wallaaa bebişler dogmadan uykusuzluga alıştrdılar bızı
kzlaaarr hadı bakalımm kara kara duşunuorum nası uyucam dıee szde de varmı ? bıde bnm karnm bugun cok sertleşio ndndr acabaaa ?
uyku mu? peh peh pehhh belirli saatlerde uyanıyorum demek ki bebiş de o saatlerde uykumuzdan edecek bizi diye düşünüyorum ​sürekli bir tatbikat havasındayız