• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım bol bol olumlu düşünmeye çalış, negatif şeylere kulaklarını kapat, pozitif doğum hikayeleri mevcut internette onları oku bol bol, doğuma ister sezeryan olsun ister normal ne kadar pozitif girersen o kadar daha az canın yanıyor artık ben buna inanıyorum, inşallah güzel hikayeni okuruz burda, dediğin gibi doktorlar çok bekletmiyorlar artık, benim de en geç pztesi 40+1 deyken doğurtulcak herhalde, tabi o zamana kadar gelmezse, belli mi olur belki bu gece sen de sancılanırsın :34:

ayy inşallah keşke kendiliğinden gelse sancı su vs.. :16::16:
Benim sıpa dönüp duruyor içerde poposunu yerleştirmeye çalışıyor halen.. Bıraksam 11 ayı bulacak :1::1:
Dediğim gibi senin de benim hakkımızda hayırlısı... Bir avazda kurtuluruz da pozitif doğum hikayesi yazmak nasip olur bizede inşallah :16::16:

ayy inşallah keşke kendiliğinden gelse sancı su vs.. :16::16:
Benim sıpa dönüp duruyor içerde poposunu yerleştirmeye çalışıyor halen.. Bıraksam 11 ayı bulacak :1::1:
Dediğim gibi senin de benim hakkımızda hayırlısı... Bir avazda kurtuluruz da pozitif doğum hikayesi yazmak nasip olur bizede inşallah :16::16:

cnm sakın doğumdan korkma.ben de normal doğum yaptım.hem de suni sancı ile.ama inan korkacak bişey yok.sen korktukça bebek de gelmek istemiyor.

Selam kizlar sabah vc de peceteye. Bir corba kasigi kadar sarimsi sumuksu akinti geldi bu nisanmi illa kanamali mi olur yoksa nisan deilmi

Selam kizlar sabah vc de peceteye. Bir corba kasigi kadar sarimsi sumuksu akinti geldi bu nisanmi illa kanamali mi olur yoksa nisan deilmi

ayy canım ne güzel oyuncak gibi oynuyorsun bebeğinle, biz de bir sağ salim kavuşsaydık hala beklemedeyiz, takvimim kapancak yakında, bu çocuğun geleceği yok :37:

valla o bizi elinde oynatıyor desek daha doğru olur :) :)

gelir işallah canım.. sağlıkla gelsin de bekle azıcık daha.

kanlı oluuyor canım

valla canım ben artık nişana inanmıyorum, benim de kahverengi geldi, doktor muayeneden dolayı dedi baya da sürdü hem 3-4 gün, sonrasında aynen senin gibi çokca sümükümsü birşeyler geldi, yine tık yok :) anca su gelince veya ağrı başlayınca doğum başlıyor herhalde :)

Son düzenleme:
selam millet nasılsınız uzun bir aradan sonra tekrardan merhaba demek nasip oldu sizlere bu zamn zarfında doğum yaptım haberimi almışsınızdır büyük ihtimal 12 günlük oldu nazlı kızım benim :12:
coyness canım muayenede zorlama olursa kanaman gelebilir ayrıca nişan gelir gelmez bazı anne adaylarında doğum olmaz 1 hafta 10 gün sonrasında sonrasında doğum başlayabilir

Slm kızlar
Bende 5 kasımda doğum yaptım
Birkaç kere doğum hikayemi yazmak için teşebbüs etsemde oğlan yüzünden hep yarım kaldı:emir_bebek:
Sanırım doğurmayan az arkadaş kaldı allah hepinizin yardımcısı olsun
Doğum yapan arkadaşlara bişey sormak istiyorum
Benim oğlum uykuya dalamıyo sanki kabus görüyo gibi hep inliyo sıçrayarak uyanıyo sonra tekrar dalmaya çalışıyo
Çok üzülüyorum nesi var anlamadım:14:
40 gün boyunca bebekleri korkuturlar dediler sürekli dua okuyorum
Ama hep aynı
Sizinde varmı bebeklerinizde böyle bi durum:26:

Kızlar bebeği sarılık olan varmı hiç,bu gün dr hafif sarı cumartesi tekrar bakalım dedi kızımın kilosuda az zaten. Sarılığı önleyecek bşr şey varmı çok korkuyorum kahroluyorum resmen. Ne olur bana yardımcı olun...
çanım yazını yeni okudum.benim bebişimde sarılık 17 çıktı yatış verdi bigün kaldık küvezde.zor zamandı sen ne yap et emzir bol bol.benimki inat etti emmedi uyudu naptıysam olmadı sonnda kuveze yatıı ordada durmadı ağladı işkençe gibiydi.nap yap emzir sakın unutma... tek çare emzirmek .bizim değerimiz düştü şimdi iyiyiz ama ihmalde etme. korkmada sonuçta nerdeyse hepsi geçiriyor:)

Slm kızlar
Birkaç kere doğum hikayemi yazmak için teşebbüs etsemde oğlan yüzünden hep yarım kaldı:emir_bebek:
Benim oğlum uykuya dalamıyo sanki kabus görüyo gibi hep inliyo sıçrayarak uyanıyo sonra tekrar dalmaya çalışıyo
Ama hep aynı

cnm benım merhaba bızım böcugumuze göruyo ruyalar dudagını bukuyo falan ay ıcım parcalanıyo bazende bı guluyokı ruasına ay cok tatlı oluyo endışe edılcek bışey degıl
bıde mesela memede uyudu yada başka şekılde 15 dk falan yerıne yatırma cnm dalınca yatırırsan daha uzun uyur
eger kollarıda ellerıde rahatsız edıyosa penye battanııye ıle hafıf sar canım kendını uyandırmaz

çanım yazını yeni okudum.benim bebişimde sarılık 17 çıktı yatış verdi bigün kaldık küvezde.zor zamandı sen ne yap et emzir bol bol.benimki inat etti emmedi uyudu naptıysam olmadı sonnda kuveze yatıı ordada durmadı ağladı işkençe gibiydi.nap yap emzir sakın unutma... tek çare emzirmek .bizim değerimiz düştü şimdi iyiyiz ama ihmalde etme. korkmada sonuçta nerdeyse hepsi geçiriyor:)

cnm benım gecmış olsun

selam millet nasılsınız uzun bir aradan sonra tekrardan merhaba demek nasip oldu sizlere bu zamn zarfında doğum yaptım haberimi almışsınızdır büyük ihtimal 12 günlük oldu nazlı kızım benim :12:
coyness canım muayenede zorlama olursa kanaman gelebilir ayrıca nişan gelir gelmez bazı anne adaylarında doğum olmaz 1 hafta 10 gün sonrasında sonrasında doğum başlayabilir

aaa cnm benım hayırlı olsun bebışın çok özlettın kendını bebışın nasıl bakım

cnm benım merhaba bızım böcugumuze göruyo ruyalar dudagını bukuyo falan ay ıcım parcalanıyo bazende bı guluyokı ruasına ay cok tatlı oluyo endışe edılcek bışey degıl
bıde mesela memede uyudu yada başka şekılde 15 dk falan yerıne yatırma cnm dalınca yatırırsan daha uzun uyur
eger kollarıda ellerıde rahatsız edıyosa penye battanııye ıle hafıf sar canım kendını uyandırmaz

Canım ya sağol
Walla benimde içim gidio gece hiç uyuyamadı doğru düzgün üzüntümden ağladım onu öyle görünce
Evt elleriyle çok oynuyo ondan da kendini uyandırıyo olabilir dediğin gibi sarayım bide bakayım

merhaba kızlar...

bebeişlerle ilgilenmekten buraları çok boşladık :) eminim düzenimiz oturunca hepimiz tekrar burayı hareketlendireceğiz inşallah...

çok şükür biz iyiyiz, kızım da iyi... gaz problemi yaşıyoruz, onu da adaçayı yağı, bol masaj, fitil ve yüzüstü yatarak biraz daha hafifletiyoruz çok şükür.

emme problemimiz yok ama benim göğüs ucu ağrılarım hala geçmedi :(

neyse kızım uyanıyo görüşürüz bi ara :) :)

cnm benım özlemişim ınankı varlıgını ınşalla bebış duzene gırer de bebişler hakkkında konuşuruz

Canım ya sağol
Walla benimde içim gidio gece hiç uyuyamadı doğru düzgün üzüntümden ağladım onu öyle görünce
Evt elleriyle çok oynuyo ondan da kendini uyandırıyo olabilir dediğin gibi sarayım bide bakayım

ah cnm benım kıyamam
benım kızımda elerıyle uyandırıyodu ınan çok etkılı olmuştu

ewt öyle diyorlar 1 hafta oldu benim de zaten eninde sonunda pztesi doğurcam kendisi gelmesede :) bu arada aldık haberini evet, Allah uzun ömürler versin inşallah ablalarıyla beraber :)

Slm kızlar
Ama hep aynı

canım bilen birisine felak nas surelerini yazdırıp yastığının altına koyabilirsin, bir de sanırım 7 tane besmele yazılıyordu, sen de okuyabilirsin hep yatırırken felak nas ve hafifçe sıvazlarsın bebeğini, tabi lohusalıktan sonra, bebeğini alıp koyarken hep besmeleyle al
birde yaren2007in dediği gibi sıkmadan kundaklamak lazım bebeği ilk 40 gün, çünkü bir yerde okumuştum sıkışık sıcak anne karnından doğduktan sonra uzay boşluğuna düşmüş gibi hissedermiş bebekler :( aslında doğum bebek için ilk başlarda travmadır diyordu, onun için elleri ayakları pek serbest olmazsa daha huzurlu olur bence

aaa cnm benım hayırlı olsun bebışın çok özlettın kendını bebışın nasıl bakım
sağolasın canım bende özledim nette sorun vardı bizim bu yüzden uzak kaldım bebişim iyi teyzesi toparlanmaya başlıyor artık senin oğluşunda yarı 40 olmuştur artık yüze gülmeye başladı mı ?

ewt öyle diyorlar 1 hafta oldu benim de zaten eninde sonunda pztesi doğurcam kendisi gelmesede :) bu arada aldık haberini evet, Allah uzun ömürler versin inşallah ablalarıyla beraber :)

canım bilen birisine felak nas surelerini yazdırıp yastığının altına koyabilirsin, bir de sanırım 7 tane besmele yazılıyordu, sen de okuyabilirsin hep yatırırken felak nas ve hafifçe sıvazlarsın bebeğini, tabi lohusalıktan sonra, bebeğini alıp koyarken hep besmeleyle al
birde yaren2007in dediği gibi sıkmadan kundaklamak lazım bebeği ilk 40 gün, çünkü bir yerde okumuştum sıkışık sıcak anne karnından doğduktan sonra uzay boşluğuna düşmüş gibi hissedermiş bebekler :( aslında doğum bebek için ilk başlarda travmadır diyordu, onun için elleri ayakları pek serbest olmazsa daha huzurlu olur bence

Tamam canım dedillerini uyguluycam çok sağol
Ben hep dua ediyorum lohusa iken okımakta bi sakınca yoktur herhalde:26:

Tamam canım dedillerini uyguluycam çok sağol
Ben hep dua ediyorum lohusa iken okımakta bi sakınca yoktur herhalde:26:

cnm her dua okunmazmış bende gecen bılen bı aarkadaşa sordum
Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım." gibi
bu okunurmuş cnm

Back