çok fena iğneleniyo aşağısıııı
arkadaşlar sizin ne zamandır iğnelenme varrr??
sea? hot ice? asyaaaaaa? coyness?? diğer arkadaşlar hu huuuuu
kızlaaaar merhaba doktordan geldim şimdi...
yarın doğurtalım seni dedi.. ağzım dilim mühür oldu. tamam diyebildim..
gece 12'de hastanede olacağız rahim ağzı yumuşasın diye bişi süreceklermiş. sabaha kadar beklenecek ve ondan sonra suni sancı denenecekmiş. 3 e 4 e kadar olmassa sezeryana alınacağım. beklemek istiyordum ama hayır diyemedim. ne sancı çıktı ne bişey bebeğimin keyfi yerinde. doğum katına çıktım sezeryan olanda var normal doğuranda. gördüm araştırdım hayırlısı diyorum artık. ne olacaksa olsun dualarınızı esirgemeyin. hepinizi seviyorum. sizler için dua edicem..
gece 12'de hastanede olacağız rahim ağzı yumuşasın diye bişi süreceklermiş. sabaha kadar beklenecek ve ondan sonra suni sancı denenecekmiş. 3 e 4 e kadar olmassa sezeryana alınacağım. beklemek istiyordum ama hayır diyemedim. ne sancı çıktı ne bişey bebeğimin keyfi yerinde. doğum katına çıktım sezeryan olanda var normal doğuranda. gördüm araştırdım hayırlısı diyorum artık. ne olacaksa olsun dualarınızı esirgemeyin. hepinizi seviyorum. sizler için dua edicem..
anaaa bayagı baygı doğuruyon yanı yarın
ay önceden sezeryan gunu bellı oludu şımdık normal doğuunda
cnm arkadaşımada rahım yumuşasın dıye surduer sunı sancıyla cok rahat bı doğum gecırdıkı korkardı sunı sancıdan
hadı hyrlısı artık cnm bnmde yarın kontrolum war bakalım bnm başıma neler gelecekkk
inş benimde öyle olur hiç açılmam yok yanlız doktor epidurali sancı vermeden vuruyoruz acı hissetmicen dedi açılma olmadan epidural verilirse suni sancı işe yarar mı ??
sağol canım Rabbim hepimizi kurtarsın öyle ya da böyle..
vurulur vurulur, rahim yumuşatma olcağı için önceden de vurulabilir, zaten suni sancı daha sistematiktir, doğumu kısaltır, zaten epiduralde hiç hissetmiyon değil deli ağrıyı alıyor sadece ki yaptıranlar hep memnun
azar azar veriliyomuş o yumuşatma seyi neyse artık. mertur da gece 2 de ondan gitmiş olacak hastaneye.. hala ses seda yok mu ondan ya??
günü dolanların hepside böyle gidişle suni sancıyı yiyecek galiba.kaç kişi olduk hala tık yok bizde. merturu bende çok merak ediyorum.inşallah rahat bir doğum geçirmiştir.en kısa sürede bize doğum hikayesini yazarda bizimde bir fikrimiz olur.
evet demekki ondan gece gece yatış olmuş ben de diyorum neden gece gidiyor bu kız, iyidir inşallah haberdar eder bizi fırsat bulunca, bu arada sen bu gece 12 mı gıdıcenay cok heyecanlı
evet gece 12 de gideceğim canım 40+2 olacagız.. valla dün hazırlık yaptım evi sildim süpürdüm tahmin ettim böyle olacagını..
Kizlar dun saat 1de baslatilan suni sanciyla doguma grdim saat 4de oglum dunyaya geldi hersey yolunda coksukur bu sabah taburcu olduk 4 dikisim var onlar biraz rahatsz ediyo onun disinda iuiyz ama sutum az cogalir diolar insallah.en kisa zamanda dogum hikaemi yazcm.gorysurz
Kizlar dun saat 1de baslatilan suni sanciyla doguma grdim saat 4de oglum dunyaya geldi hersey yolunda coksukur bu sabah taburcu olduk 4 dikisim var onlar biraz rahatsz ediyo onun disinda iuiyz ama sutum az cogalir diolar insallah.en kisa zamanda dogum hikaemi yazcm.gorysurz
Gozun aydin Allah annali babali buyutsun :)Kizlar dun saat 1de baslatilan suni sanciyla doguma grdim saat 4de oglum dunyaya geldi hersey yolunda coksukur bu sabah taburcu olduk 4 dikisim var onlar biraz rahatsz ediyo onun disinda iuiyz ama sutum az cogalir diolar insallah.en kisa zamanda dogum hikaemi yazcm.gorysurz
dogurmıcan mı sen daha yaaa takvımın bıtcek kızzzzz
kız cuma gidicem işte dopler ugs giricem bi sıkıntı görürse o gün doğurtabilir yoksa pztesi doğurtcak ama ben diyorum ki çarşamba mı desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?